bizde balik yemege gidicez
ooo afiyet olsun şimdiden
pazartesi başladığımmı?:93:78: senin kitap bittimi
anladım ben onu
ay ay aykocişi aç kalmasınmış
anası aç bırakmaz yaw onu okadar ince düşünme, 1 sene önce ne yiyodu sanki :)))
sağol yarenimfundam ben olsam senin yerinde ben de çok kızardım. Gönülsüz olduğu çok belli olmuşResmen bahane uydurmaya çalışmış yani.
Ben akşama patates yemeği yapcam bi de pirinç pilavı. Eve gittiğimde fikir değiştirmezsem tabii
Elif şafak'ın iskender'ini çok sevdim ben kızlar. Anlatımı gayet güzel. Konusu da iyi gidiyor şimdilik. Akşamları mümkün olduğunca okuyorum. Dün 10,30 da yattım bennn. Anladım ki erken yatsam da sabah kalkamıyorum ben. Erkenden yatıp günü öldürmeye gerek yokmuş yani
pazartesi başladığımmı?
Geçen hafta okuduğum bitti
ama bu hafta okuyamadım pek, kitap 740 sf, daha 400 deyim.. Bu hafta cumaya kadar bitirip yeni başliycaktım ama bu hafta sonu anca biter(
okumadım çok bu hafta
bu pek sürüklemedi beniay yine iyi okuyosun canım ya sürükleyicimi benim kitap resmen elimde süründü200 .syfadayım kitap 395 syf
sağol yarenimbencede ..peki ne yapıyım bana fikir ver:26:çok zoruma gitti tavrı okunacaklar listemde iskender canım
#
tesekkürler
ben seni tanimiyorum bir kac gündür burda yazilarini görüyorum
sağol canım..dikerse ekime dikmezse.. zuzuuu tamamla
canım bu saatten sonra yapılacak çok birşey yok. Al kumaşları git, bir baksın bakalım yapabilecek mi(!) özellikle ona getirmeyi eşinin istediğini söyle ama mutlaka.
ay fundam alemsin kız çok güldüm doğru demişsin:)
yüzÜne söylemek isterdim dikersen ekime dikmezsen kasım aralık ...........ama haksızmıyım ya abartmıyorum konuşma şeklİni görseniz artist
hadiyaa aradınızmı:) ne dediler ayy canlarım yaa kasım anneleride merak etmiş..
dün sabah gidip rapor aldım sonra müdür geldi ben rahatsızlandığımda şehirdışındaydı doktora gittimi falan görmemişti dün işte girdim odasına önce tamam gidebilirsin dedi sonrada ee hiçkimseye göstermedin işi nolacak şimdi mecbur birini almamız gerek böle olmaz sinirli sinirli konuştu gider ayak gerizekalı insan kaynakları izin vermiyo başkasının alınmasına bayan bir müdür vardı o konuştu işte sen merak etme biz halledriz falan dedi dönünce başlarsın burası olmasa bile başka yer dedikorkma ama zaten yerime biri alınmadığı için problem olmaz heralde gerçi bellide olmaz bilmiyorum
herkesle vedalaştım öküzün odasına girdm bir isteğiniz yoksa gidiyorum diye yüzüme bile bakmadı tamam yok gidebilirsin görüşürüz dedi hayvan yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?