2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben neşeliyim bugün
Eşimi çok özledim tüm hafta görmedim sayılır,
sırtım ağrıyo, gece üşümüşüm galiba, 1 saat sonra da dişçide randevum var ama iyim yaa iyim :)))))))

Son düzenleme:
Bende fena sayılmam dün akşam dışarı çıkmak iyi geldi bana canım aşkım benimbugünde aslında çok işim var ama arkadaşı aradım onunla gezicez pazar günü yaparım temizlik evde çok kalmak istemiyorum sıkılıyorum bu aragezicem akşama kadar:124:

gez tabisi fundam, temzilik nasılsa yapılır
benim de keyfim kaçacak öğleden sonra k.validelere gitcez akşamsı tutturur yine "gece kalınn" diye.. şu olay çok canımı sıkmaya başladı artık, görüyo kalmıyoruz her defasında öne sürmese olmuyo!!
temizliğim pazar gününe kalıcak, geçen hafta dip köşe yaptığım için cam felan, bu hafta bi süpürge açıp vileda yapıcam, bir de etrafın şööyle bi tozunu alırım yeter napim yaa (( 1 günümüz var zaten..

Bugün burdada hava güzel ama ben üşüyorum. hırka ile oturuyorum
burda hava süpeer :)))
sarı spor ayakkabı giydim ben, kurbaalı tişört, saçımı da toplayıp ördüm herkese tuhaf geliyorum bugün

yap yap bitmiyoki nektar hergün yap hergün aynıeşini öne sür sen eşin desin kalamıycanızı sen sakın bişey söylemedaha ne yapıcaksın canım ya yeter işte benimde ev süpürmem toz almam yerleri silmem makinatyı boşaltmam lazım:18:bide akşama yemek yapmam lazımtam ev hanımı modunda olduk
sarı giydin diye belki pozitifsin belki canım insanın giydikleri etkiliyo psikolojisinitam minik kız olmuşun bende pudra kız desenli bi badi altına pudra pantolon giydim koyugri çanta koyugri ayakkabı giydim ne alaka dimi bazen zıtlık seviyorum

Son düzenleme:
Nektarcım eminim çok yakışmıştır sana. Bide şey sorucam senin boyun kaç Fotolarda baya uzun duruyor benden uzunsun galiba.

ben artık hafta içi yemek yapmama kararı aldım, eşim geç geliyo ve genellikle dışarıda yemiş oluyo
yemese de atıştırıyo geç saatte yemek yiyince göbiş çıkıyomuş
ben yapınca yiyorum sonra, çok kilo aldım yemiycem akşamları yemek artık,
salata yapıcam sadece, tavuk ızgara öyle hafif şeyler hazırliycam kendime light süt alıyım birde
Nektarcım eminim çok yakışmıştır sana. Bide şey sorucam senin boyun kaç Fotolarda baya uzun duruyor benden uzunsun galiba.
yerim seni
benim boyum 1,68-1,69-1,70 felan galiba canım
tam bilmiyorum
ama senden uzun değilimdir

benim ruh halim de karışık bugün. son iş günü olduğu için neşeliyim. ama eşim geç gelecek bütün gün temizlikle falan uğraşcam diye de kötüyüm. umarım ben işlerimi bitirir bitirmez gelir. onsuz çok sıkılıyorum çünkü

kızlar bende seneye evlenicem ama il dışında oturacam.biraz korkuyorum alışırmıyım,özlermym baba evini die?yaa ben evdekilerle kedi köpek gbiym,her gün kavga göz yaşı var..heralde özlemm die düşünyrmm bana yardım edinnnn nasıl olur tecrübelernize ihtycm var

bizde çok yiyoruz hele ben bu ara kendime inanamıyorum ya sıpagetti yedim akşam üzerine 2 tane poaça üzerinede fıstıklı baklavagelsin kilolardikkat etmemiz lazım canım uyabilirsen yap o şekilde

yarenay sende dışarı çık bugün kendini eve kapatma canım bende aynen eşim olmayınca moralim çok bozuluyo alıştım bide hep aynı saatte evde olmaya şimi zor geliyobu haftada çalışıcak sanırım 10 kadar falan

Yok canım o zaman aynıyız ben 1.68 :))

ah ah en iyi ben bilirim evde tek sıkılmayı ((((
neyse ki bu hafta sonu izinli eşim, bari hafta sonu telafi ederiz diyorum..
inş gelir canım eşin erkenden
inş yaparım, dün akaşm yemeği yemedim sadece yaprak sarması yedim.. ama karnım acıktı tabi, bitki çayı içtim şekersiz o oyaladı biraz..
meyve alıyım acıkınca elma felan yerim artık

bende 3 gibi evde olursam pazardan aldığım sebzelere göre bi yemek yaparım. evi süpürüp silicem. Toz alıcam. Sonra annemlere gidicem. Yarında sakarya yolcusuyum zaten.

Eşime sinir oldum ama ya bu akşam belki iş arkadaşlarıyla dışarı çıkabilirmişler. eşim içmiyor ama arkadaşları içiyor. Ben içmem diyor ama ne bileyim içim rahat değil akşam o kadar boğdum ki onu. İsyan etti sonunda :))) Zaten işyeri yüzünden morali bozuk. kolundada zona gibi bişey çıkmış. Alerjide olabilir.
Bide bana takılmayı çok sever. Beni kızdırdı yok sabaha kadar dışarda kalıcaz manitalar falan. İyice sinirlerim zıpladı her seferinde şaka yaptığını bildiğim halde deliriyorum.

Bu arada k.validem bana 50 tl verdi :) dediki yol paran olsun :)) Anneannemden yol parasını istedim. Param yok dedi cimri. Anca 20 veririm dedi. eşimde sakın alma dedi. 3 - 4 ay sonra pat diye yüzümüze vurur kötü olur sonra dedi. Oda anneannemi çözdü garibim. Birde anneannemin parasıda var yanii olmadığını bilsem ben istemem zaten :)))

evet atıştırmalık meyve falan yemek lazım şimdiden iyi yolculuklar elfi inşallah güzel vakit geçirirsin

Kızlar ben kaçıyorum, 15 dk sonra çıkarım
azcık işim var onu yapim çıkmadan
herkese iyi tatiller, öpüyorum siziii
(zuzunun öpücüğünü şuraya bırakıyorum, gelince alıversin )

Kızlar ben kaçıyorum, 15 dk sonra çıkarım
azcık işim var onu yapim çıkmadan
herkese iyi tatiller, öpüyorum siziii
(zuzunun öpücüğünü şuraya bırakıyorum, gelince alıversin )

aldım bitanem

kızlaarrrrrr:124: nabersiniizzz.....ay dünde içimde bi sevinç vardı sabahtan...bugünde :)))))

elfiii bişey sorcam sen aspirin almıştın ya, bende aldım ama çok kötü kokuyo ,kokusu çok keskin boğuyo yaa nemarka seninkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…