gez tabisi fundam, temzilik nasılsa yapılırBende fena sayılmam dün akşam dışarı çıkmak iyi geldi bana canım aşkım benimbugünde aslında çok işim var ama arkadaşı aradım onunla gezicez pazar günü yaparım temizlik evde çok kalmak istemiyorum sıkılıyorum bu ara gezicem akşama kadar:124:
burda hava süpeer :)))Bugün burdada hava güzel ama ben üşüyorum. hırka ile oturuyorum
gez tabisi fundam, temzilik nasılsa yapılır
Benim de keyfim kaçacak öğleden sonra k.validelere gitcezAkşamsı tutturur yine "gece kalınn" diye.. şu olay çok canımı sıkmaya başladı artık, görüyo kalmıyoruz her defasında öne sürmese olmuyo!!
Temizliğim pazar gününe kalıcak, geçen hafta dip köşe yaptığım için cam felan, bu hafta bi süpürge açıp vileda yapıcam, bir de etrafın şööyle bi tozunu alırım yeter napim yaa(( 1 günümüz var zaten..
Burda hava süpeer :)))
sarı spor ayakkabı giydim ben, kurbaalı tişört, saçımı da toplayıp ördüm herkese tuhaf geliyorum bugün
ben artık hafta içi yemek yapmama kararı aldım, eşim geç geliyo ve genellikle dışarıda yemiş oluyoyap yap bitmiyoki nektar hergün yap hergün aynıeşini öne sür sen eşin desin kalamıycanızı sen sakın bişey söyleme daha ne yapıcaksın canım ya yeter işte benimde ev süpürmem toz almam yerleri silmem makinatyı boşaltmam lazım:18:bide akşama yemek yapmam lazım tam ev hanımı modunda olduk
sarı giydin diye belki pozitifsin belki canım insanın giydikleri etkiliyo psikolojisinitam minik kız olmuşun bende pudra kız desenli bi badi altına pudra pantolon giydim koyugri çanta koyugri ayakkabı giydim ne alaka dimi bazen zıtlık seviyorum
yerim seniNektarcım eminim çok yakışmıştır sana. Bide şey sorucam senin boyun kaç Fotolarda baya uzun duruyor benden uzunsun galiba.
bizde çok yiyoruz hele ben bu ara kendime inanamıyorum ya sıpagetti yedim akşam üzerine 2 tane poaça üzerinede fıstıklı baklavaben artık hafta içi yemek yapmama kararı aldım, eşim geç geliyo ve genellikle dışarıda yemiş oluyo
yemese de atıştırıyo geç saatte yemek yiyince göbiş çıkıyomuş
ben yapınca yiyorum sonra, çok kilo aldımyemiycem akşamları yemek artık,
salata yapıcam sadece, tavuk ızgara öyle hafif şeyler hazırliycam kendimelight süt alıyım birde
yerim seni
benim boyum 1,68-1,69-1,70 felan galiba canım
tam bilmiyorum
ama senden uzun değilimdir
benim ruh halim de karışık bugün. son iş günü olduğu için neşeliyim. ama eşim geç gelecek bütün gün temizlikle falan uğraşcam diye de kötüyüm. umarım ben işlerimi bitirir bitirmez gelir. onsuz çok sıkılıyorum çünkü
ben artık hafta içi yemek yapmama kararı aldım, eşim geç geliyo ve genellikle dışarıda yemiş oluyo
yemese de atıştırıyo geç saatte yemek yiyince göbiş çıkıyomuş
ben yapınca yiyorum sonra, çok kilo aldımyemiycem akşamları yemek artık,
salata yapıcam sadece, tavuk ızgara öyle hafif şeyler hazırliycam kendimelight süt alıyım birde
yerim seni
benim boyum 1,68-1,69-1,70 felan galiba canım
tam bilmiyorum
ama senden uzun değilimdir
ah ah en iyi ben bilirim evde tek sıkılmayıbenim ruh halim de karışık bugün. son iş günü olduğu için neşeliyim. ama eşim geç gelecek bütün gün temizlikle falan uğraşcam diye de kötüyüm. umarım ben işlerimi bitirir bitirmez gelir. onsuz çok sıkılıyorum çünkü
inş yaparım, dün akaşm yemeği yemedim sadece yaprak sarması yedim.. ama karnım acıktı tabi, bitki çayı içtim şekersiz o oyaladı biraz..bizde çok yiyoruz hele ben bu ara kendime inanamıyorum ya sıpagetti yedim akşam üzerine 2 tane poaça üzerinede fıstıklı baklavagelsin kilolar dikkat etmemiz lazım canım uyabilirsen yap o şekilde
yarenay sende dışarı çık bugün kendini eve kapatma canımbende aynen eşim olmayınca moralim çok bozuluyo alıştım bide hep aynı saatte evde olmaya şimi zor geliyo bu haftada çalışıcak sanırım 10 kadar falan
evet atıştırmalık meyve falan yemek lazımşimdiden iyi yolculuklar elfi inşallah güzel vakit geçirirsin
Kızlar ben kaçıyorum, 15 dk sonra çıkarım
azcık işim var onu yapim çıkmadan
herkese iyi tatiller, öpüyorum siziii
(zuzunun öpücüğünü şuraya bırakıyorum, gelince alıversin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?