maşallah diyelim zuzumbayılıyorum senin kayınvalidenle ilişkine. Allah nazardan saklasın
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar. Hepimiz için huzurlu, mutlu ve aşk dolu bir hafta olur inşallah
bu arada benim üniversiteden bir arkadaşın askerliği buraya düşmüş. dün çarşı iznine çıkmış, aradı beni. eşim gitti olduğu yerden aldı geldi. beraber kahvaltı yaptık. sonra eşimle play station oynadılar. muhabbet ettik, çay içtik, meyve yedik vs. çok acayip hissettim kendimi. tam 7 yıl aradan sonra ilk kez görüştük ve hiç ayrılmamışız gibiydi. aynı sıcaklık, aynı samimiyet, aynı içtenlik. ne güzel arkadaşlar edinmişim. çok mutlu oldum dün. hele böyle gurbette insan daha çok duygulanıyor sanırım böyle durumlardan
off ya para yok keyfim de yok, 3 haftadır haftalık almıyoruz.. canımı sıktı bu durum
benim yerine işe başladığım kız geliyor 1 ay sonra, işte 1 ay daha idare edim diyorum bakalım beni hangi bölüme alıcaklar.. memnun değilsem çıkarım canımyarenim eşindetanıyormuydu :) eğer tanımıyoduysa iyimiş valla :) benimki hayatta yapmaz öle...tanımadığına tabisi
nekk başka iş araştır yaa, kış geldi ...kışın parasız olmazzz
ben de sevmiyorum pek o kızıgünaydın kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdimmutluyum inş haftaya güzel başladım umarım güzel biter
nektar bende o şarkıyı hiç sevmiyodum eşim çok seviyo benide alıştırdıhatta ben atiyeyi hiç sevmem
benim yerine işe başladığım kız geliyor 1 ay sonra, işte 1 ay daha idare edim diyorum bakalım beni hangi bölüme alıcaklar.. Memnun değilsem çıkarım canım(
ben de sevmiyorum pek o kızı
Naptın bakim hafta sonu
iyi alıştırmışsın ozman....
benimki hayatta yapmaz hayatta...heleki eve getircek heeekendi bekar arkadaşlarınıda asla eve getirmez:26:
ohh sevindim fundam :d
bizde dün ev bakıcaktık 2 tane...ama vakit olmadı yaa haftaya kaldı....bizde gezdik hep :) bu akşamda arkadaşlara gidicez yeni bebeği oldu onu görmeye...
günaydın kızlarrr
Hepimizin güzel bi hafta geçirmesi dilek'iyle
Bende cmt gününü kardeşim ve annem ve birazda babamla geçirdim
Dünde tüm gün eşimle bebaberdim akşam üzeri ark. Ile buluşcam dedi amaIzin vermedim zaten de gidemedi k.valideme gitmiştik tüm sülale orada toplanmış gözleme partisi varmış annem aramıştı gelin die bizde gezioduk aslında ama hadi gidelim dedim çünkü öğlende benim anneme gitmişti yemeğe. Iki tarafında gönlü kalmadı hem bende eşimle gezmiş oldum. Ayrıca 48. Ayakkabımı aldırdım eşime kotonda dantel ayakkabı beğeniodum ne zamandır numarasını bulunca aldım aşkım bana
Dün ayrıca kötü bişi daha olduBabaannemin kolunu alçıya almışlar kırık yada çatlak yok ama ağrıdan ağlıomuş 6 gün dursun die alçıya alınmmış. Amam babanem hala muzurluk peşinde Ben eşimle atışıoum bana kafana alçıyı yersin eniştemi üzme die yaaa asıl torunum benim dioum yokk beni delirtio :84: Neyse keyfi yerinde olsunda kıyamam yaa
fundacım k.valide dikecek yani öle mi:90:
yarenay eşini taktir edioumbenimki de 1 tane erkek arkadaşım var ona hiç bişi demez eşime hbr vermeden buluşurum gezeriz o arada ararsa sölerim hiç kızmaz bana hbr vermedin die seni eve bıraksın der kapatır. Benimki de eskiden bi kıskançtı ki kendi ark. ile kötü olurdu üni. zamanı ama geçtik o zamanları neyse ki
zuzu akşam prova yaparsınız bebişle ben yeni bebekleri kucağıma bile zor alıoum ama :26: seni bilemem
elficim uykusuz kalmışssın ama değmiştir yani ne güzel dolu dolu geçmiştir kardeşlerinle
dilşadcım günaydınnasılsın var mı bulantın kusman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?