2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu arada benim üniversiteden bir arkadaşın askerliği buraya düşmüş. dün çarşı iznine çıkmış, aradı beni. eşim gitti olduğu yerden aldı geldi. beraber kahvaltı yaptık. sonra eşimle play station oynadılar. muhabbet ettik, çay içtik, meyve yedik vs. çok acayip hissettim kendimi. tam 7 yıl aradan sonra ilk kez görüştük ve hiç ayrılmamışız gibiydi. aynı sıcaklık, aynı samimiyet, aynı içtenlik. ne güzel arkadaşlar edinmişim. çok mutlu oldum dün. hele böyle gurbette insan daha çok duygulanıyor sanırım böyle durumlardan

yarenim en güzel arkadaşlıklar bunlar işte
gördüğünde kaldığın yerden devam edebildiğin
benim de var böyle arkadaşlarım, bulgarsitana gittiğimde hiç ayrılmamışız gibi olduğum.. iyi ki varlar hakkaten

Günaydın herkese, hayırlı haftalar

off ya para yok keyfim de yok, 3 haftadır haftalık almıyoruz.. canımı sıktı bu durum

maşallah diyelim zuzum bayılıyorum senin kayınvalidenle ilişkine. Allah nazardan saklasın

amin canımm

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar. Hepimiz için huzurlu, mutlu ve aşk dolu bir hafta olur inşallah

off ya para yok keyfim de yok, 3 haftadır haftalık almıyoruz.. canımı sıktı bu durum

günayydınnn....bugün burası serin biraz fakir kol gömlek giyindim :)

yarenim eşindetanıyormuydu :) eğer tanımıyoduysa iyimiş valla :) benimki hayatta yapmaz öle...tanımadığına tabisi

nekk başka iş araştır yaa, kış geldi ...kışın parasız olmazzz

günaydın kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirdimmutluyum inş haftaya güzel başladım umarım güzel biter
nektar bende o şarkıyı hiç sevmiyodum eşim çok seviyo benide alıştırdıhatta ben atiyeyi hiç sevmem

yarenim eşindetanıyormuydu :) eğer tanımıyoduysa iyimiş valla :) benimki hayatta yapmaz öle...tanımadığına tabisi

nekk başka iş araştır yaa, kış geldi ...kışın parasız olmazzz
benim yerine işe başladığım kız geliyor 1 ay sonra, işte 1 ay daha idare edim diyorum bakalım beni hangi bölüme alıcaklar.. memnun değilsem çıkarım canım (

ben de sevmiyorum pek o kızı
naptın bakim hafta sonu

evet nekim gerçekten böyle arkadaşlıklar çok güzel, çok kıymetli. herkesin 1-2 de olsa böyle arkadaşları olmalı bence. para konusu niye böyle oldu ki canım? sormadın mı hiç? koskoca bir marka sonuçta bunlar. 3 haftadır nasıl para veremezler ki? insanın geliri düzenli olmayınca evin ekonomisi alt üst oluyor

zuzum daha önceden muhabbetini duymuştu eşim, birkaç kere de beni aradığında yanımdaydı, konuştuğumuzu biliyordu. mesela annesi vefat ettiğinde arayıp annesi için bir yasin okumamı istemişti o zaman da biz eşimle sinemadan çıkmıştık. ama ilk defa gördü, tanıştı. benim eşim normalde yapmazdı böyle şeyler, karşıdır kız-erkek arkadaşlığına. ama ben alıştırdım daha çıkarken. çünkü benim bütün arkadaşlarım erkektir 2-3 kız arkadaşım vardır sadece. onlar da zamanla değişir genelde şimdi eşim tanışmadan ön yargılı davranmıyor arkadaşlarıma. zaten tanışınca da iyi insanlar olduklarını gördüğünden iyi anlaşıyor onlarla. aştık o durumu yani. yoksa çıkarken kıskançlığından yapmadığını bırakmıyordu. şimdi de arkadaşlarımın yanında elimi bırakmaz, gözümün içine bakar kıskançlığını öyle gösteriyor garibim

cumartesi arkadaşla buluşup gezicektik ya onun ofisi var oraya bıraktı eşim çay içtik biraz oturduk sonra kalktık yemek yemeye gittik sohbet ettik samimi biriyle sohbet etmeyi özlemişimneyse ordan kalktık dolaştık mağazalara baktık hoşumuza giden bişey olmadı almadık gezdik sonra eşim saat 6 gibi geldi bizi aldı onu eve bıraktı bende dedim bizde annenlere geçelim dedim kumaşla yastıkları aldık oraya geçtik bu arada kayınvaldem dikicekneyse orda oturduk muhabbet ettik..ertesi gün eşimle güzel bi kahvaltı yaptık biraz temizlik yaptım arkadaşı yemeğe çağırmış beni kuaföre bıraktı kendi berbere gitti ben orda bi çantacıda çanta gördüm onu aldım sonra eşimle buluştuk biraz dolaştık arkadaşıgile gittik çok iyi insanlardı sohbet muhabbet süper geçti tam kafa dengi insanlardı yavaş yavaş burda arkadaşlıklar ediniyorum sanırımgüzel bi hafta sonuydu dolu dolu geçti yani nektarcım

iyi alıştırmışsın ozman....

benimki hayatta yapmaz hayatta...heleki eve getircek heee kendi bekar arkadaşlarınıda asla eve getirmez:26:

ohh sevindim fundam

bizde dün ev bakıcaktık 2 tane...ama vakit olmadı yaa haftaya kaldı....bizde gezdik hep :) bu akşamda arkadaşlara gidicez yeni bebeği oldu onu görmeye...

günaydın kızlar

Bende cumartesi pazara gidip ordan hemen eve geçtim sonra hızlıca işlerimi hallettim. Pazar günü için taze fasulye de yaptım. Eşimde elinde balıkla geldi. Aradı benim canım balık istiyor dedi. İyi al dedim. Ama ben karışmadım temizledi yıkadı kızarttı bende o sırada temizliğe devam tabi sonra yemek yedik duş aldım 19:30 da evden çıktım annemlere gittim o gece orda kaldım sabah 6 da uyandık ve gecede 2 de uyumuştuk vapuru 1 dk. ile kaçırdık. öbür vapuru bekledik haydarpaşaya gittik. Bu seferde treni 3 dk. arayla kaçıırdık. 2.5 saat haydarpaşada oturduk o sırada kahvaltı yaptık neyse trene bindik 13:30da adapazarına vardık ordan minibüsle sakaryaya gittik. 2 kardeşimi yurda yerleştirdik. Sonra çıktık sakaryada gezdik yemek yedik. 18:30 da otobüse bindik 10 da evdeydim ama uykusuzluktan geberdiyordum. Kocişimle hasret giderdik 11 de yattım

iyi alıştırmışsın ozman....

benimki hayatta yapmaz hayatta...heleki eve getircek heee kendi bekar arkadaşlarınıda asla eve getirmez:26:

evet gerçekten iyi alıştırdım. benim eşimi eskiden tanıyanlar da inanmazlar böyle birşeyin olabileceğine

elfişş nasıl geçti hafta sonun anlatsana? merak ediyoruz.

günaydın kızlarrr
hepimizin güzel bi hafta geçirmesi Dilek'iyle

bende cmt gününü kardeşim ve annem ve birazda babamla geçirdim
dünde tüm gün eşimle bebaberdim akşam üzeri ark. ile buluşcam dedi ama izin vermedim zaten de gidemedi k.valideme gitmiştik tüm sülale orada toplanmış gözleme partisi varmış annem aramıştı gelin die bizde gezioduk aslında ama hadi gidelim dedim çünkü öğlende benim anneme gitmişti yemeğe. iki tarafında gönlü kalmadı hem bende eşimle gezmiş oldum. ayrıca 48. ayakkabımı aldırdım eşime kotonda dantel ayakkabı beğeniodum ne zamandır numarasını bulunca aldım aşkım bana

dün ayrıca kötü bişi daha oldu babaannemin kolunu alçıya almışlar kırık yada çatlak yok ama ağrıdan ağlıomuş 6 gün dursun die alçıya alınmmış. Amam babanem hala muzurluk peşinde ben eşimle atışıoum bana kafana alçıyı yersin eniştemi üzme die yaaa asıl torunum benim dioum yokk beni delirtio :84: neyse keyfi yerinde olsunda kıyamam yaa

ohh sevindim fundam :d

bizde dün ev bakıcaktık 2 tane...ama vakit olmadı yaa haftaya kaldı....bizde gezdik hep :) bu akşamda arkadaşlara gidicez yeni bebeği oldu onu görmeye...

sağol zuzuminsan sohbet etmeyi özlüyo kafa dengi insan buluncada seviniyoiyi yapmışınız canımcımhediyesini almıştın o arkadaş dimi

Diğer kardeşim şimdi misafir öğrenci. aralıkta tekrar yedek seçmeleri var Birde o zaman yedeklerde çıksa tam süper olacak. Şimdilik ablasıyla birlikte aynı yatakta yatıyorlar. Bi tanede komidin aldık plastik. Onuda odaya koyduk eşyalarını koysun diye.

Yurdada kaçak girdik gizliden :)) Yarenay yurttan ayrılmışsın ya bende o kadar kızla kalamazdım ya. beşer kişilik odalar . Koridorlarda çamaşır kurutmalıklarında seksi iç çamaşırları falan :))) Herkes birbirine göz ucuyla bakıyor.

48.mibende kendimi ayakkabı canavarı zannederdim ama maşallah sen bu konuda benide geçmişingerçi ben hiç saymadım ama okadar yoktur

fundacım k.valide dikecek yani öle mi:90:
yarenay eşini taktir edioum benimki de 1 tane erkek arkadaşım var ona hiç bişi demez eşime hbr vermeden buluşurum gezeriz o arada ararsa sölerim hiç kızmaz bana hbr vermedin die seni eve bıraksın der kapatır. Benimki de eskiden bi kıskançtı ki kendi ark. ile kötü olurdu üni. zamanı ama geçtik o zamanları neyse ki
zuzu akşam prova yaparsınız bebişle ben yeni bebekleri kucağıma bile zor alıoum ama :26: seni bilemem
elficim uykusuz kalmışssın ama değmiştir yani ne güzel dolu dolu geçmiştir kardeşlerinle
dilşadcım günaydın nasılsın var mı bulantın kusman

evet canım dediya getir bi bakıyım diye götürdük bizde dikecek hatta kumaş artıyo onada yer minderleri oluyo pufidik ondan yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…