- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
biz de borç olayı yüzünden erteledik bebiş olayını canım, seneye yazın düşünüyoruz inş
Allah hayırlı zamanda versin hepimizee
biz de borç olayı yüzünden erteledik bebiş olayını canım, seneye yazın düşünüyoruz inş
Allah hayırlı zamanda versin hepimizee
sağol zuzuminsan sohbet etmeyi özlüyo kafa dengi insan buluncada seviniyo iyi yapmışınız canımcım hediyesini almıştın o arkadaş dimi
fundacım k.valide dikecek yani öle mi:90:
Yarenay eşini taktir edioumBenimki de 1 tane erkek arkadaşım var ona hiç bişi demez eşime hbr vermeden buluşurum gezeriz o arada ararsa sölerim hiç kızmaz bana hbr vermedin die seni eve bıraksın der kapatır. Benimki de eskiden bi kıskançtı ki kendi ark. Ile kötü olurdu üni. Zamanı ama geçtik o zamanları neyse ki
zuzu akşam prova yaparsınız bebişle ben yeni bebekleri kucağıma bile zor alıoum ama :26: Seni bilemem
elficim uykusuz kalmışssın ama değmiştir yani ne güzel dolu dolu geçmiştir kardeşlerinle
Dilşadcım günaydınnasılsın var mı bulantın kusman
merhaba arkadaslar,
biraz dertleşmeye ihtiyacım var,
pazartesiye kötü başladım diyebilriim, amirimle sorun yasıyorum be onunla konsumak istedigimi söyledim, şu anda müsait olmadıgını belirtti,
beni yargılayarak konsuamsından ve yazısmasından cok sıkıldım. Işimi iyi yapan biriyim 1,5 yıldır buradayım o ise 9 yıldır aynı şirkette.
Ama son 3 haftadır davranışlarında öyle bir değişim olduki anlatamam. Zaten cevremdeki herkes onun zor bikarakler oldugunu ve hatta cok cirkefleştigini söylüyor.....
Bu yüzden de biraz cekiniyorum aslında
:93::93:
Birlikte çalışmak zorundayız ve ona katlanmak zorundayım ama bu şekilde benide ezmesine tahammul edemem
evet canım bizimde öyle olabilir ama şimdilik 1, yıl diyorz1. yılda hazır mıyız değilmiyiz ona göre bakıcaz :97:
Allah isteyene nasip etsin bize de zamanı geldiğinde :97:
merhaba arkadaslar,
biraz dertleşmeye ihtiyacım var,
pazartesiye kötü başladım diyebilriim, amirimle sorun yasıyorum be onunla konsumak istedigimi söyledim, şu anda müsait olmadıgını belirtti,
beni yargılayarak konsuamsından ve yazısmasından cok sıkıldım. işimi iyi yapan biriyim 1,5 yıldır buradayım o ise 9 yıldır aynı şirkette.
ama son 3 haftadır davranışlarında öyle bir değişim olduki anlatamam. zaten cevremdeki herkes onun zor bikarakler oldugunu ve hatta cok cirkefleştigini söylüyor.....
bu yüzden de biraz cekiniyorum aslında
:93::93:
birlikte çalışmak zorundayız ve ona katlanmak zorundayım ama bu şekilde benide ezmesine tahammul edemem
Az önce ,her öğlen beraber yediğimiz arkimin hamile olduğunu öğrendim :)) yanii daha doktora gitmemiş yarın gidicek...ama çift çizgiyi görmüş :)))
ay kzılar bağırsaklarım bi değişik çaışıyo bugün:18:
ıçimde bişeyler oynuyo :)) gaz doluyum sankim:78:
pek,i neden sana bu şekilde davranıyo canım bi fikrin varmı??sen konuşmak istemişsin ne konuşacaktın amirinle sorunu tam olarak anlayalım ona göre çözüm bulalım
canım durumun çok zor. bence otur sakin sakin konuşmaya çalış. sana karşı neden böyle davrandığını sor. sonuçta evli barklı kadınsın sen de, çocuk değilsin ki azarlasın seni. Allah yardımcın olsun, umarım bir sonuç alabilirsin. yoksa beraber çalışmak katlanılmaz bir hal alıyor.
bence de ilk yıl baş başa olmanın, istediğin gibi hareket etmenin rahatlığı çok ayrı. zaten ilk yıl genelde kavga gürültü, birbirini tanımaya çalıştığın zamanlar oluyor. sonra hamileliği daha huzurlu bir şekilde geçirebiliyorsun bence. hazır olmak konusunda ben anladım ki başına gelene kadar gerçekten hazırım diyebileceğin birşey değil bebekAllah herkese hayırlı zamanda versin inşallah.
.
hayırlısı olsun canım, maşallah diyelim şimdidenO ne kadarlık evli, isteyerek mi olmuş yoksa o da mı kaza kurşunu
ne yedinki sabah
biz acık ofiste çalışıyoruz yani aynı ortamda farklı bölümlerden yaklasık 40 kişi bir arada çalışıyoruz
bir süredir bişi isterken yada bir durumu anlatırken yargılayarak konusmaya başladı sebebini anlayamadım işin acıkcası ama bir sürü insanla birlikte çalıştıgım bir ortamda bu şekilde davranılması hiç hosuma gitmiyor. Kendisi cok problemli bir hatun, daha öncesinde pek cok insanla tartısmıs ve problem yaşamıs.
şu ana kadar sakin gidiyorduk ama bunda benim sakin karakteriminde cok etkisi var... Artık bende sabredemiyorum....
Bugun kendisine direk neden böyle davrandıgını soracagım. Cunku eger ben bir dur demezsem gittikce konu büyüyecek gibi hissediyorum.
sağol canım inşallahbide oturup kitap falan okumak hoşuma gidiyo bendede ayakkabı hastalığı var kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu konuda en güzeli kaliteli çanta almak uzun süre kullanabiliniyo kaliteli olunca bide daha ağır şık duruyo ben bitane beğendim tancada 169 dedi kıyamadım almadım louis vuitton çantalarına bayılıyorum ama çok pahalı :18:
ben yaa bitioum louis vuitton çantalara iki tane aldım istanbuldan getirio bi çocuk var dükkanda satmıo deposu var taaa oralara gidip alıoum kaçak eşim bi duysa :18:
Geçen ferrari modeli varmış onu aldım eşim bana bi gülüo bu da senin araban mı die
Ferrariyi 125e son aldığım da siyah rugan 90a aldım şimdi pembe istedim bakalım onu beklioum
Ayakkabı çokta kaliteli bakmıoum ki zaten yok deri dedikleri bile fos yaniAlıoum kullanıoum bi kaç kere sonra bi kız var ona gönderioum
bence de ilk yıl baş başa olmanın, istediğin gibi hareket etmenin rahatlığı çok ayrı. zaten ilk yıl genelde kavga gürültü, birbirini tanımaya çalıştığın zamanlar oluyor. sonra hamileliği daha huzurlu bir şekilde geçirebiliyorsun bence. hazır olmak konusunda ben anladım ki başına gelene kadar gerçekten hazırım diyebileceğin birşey değil bebekAllah herkese hayırlı zamanda versin inşallah.
canım durumun çok zor. bence otur sakin sakin konuşmaya çalış. sana karşı neden böyle davrandığını sor. sonuçta evli barklı kadınsın sen de, çocuk değilsin ki azarlasın seni. Allah yardımcın olsun, umarım bir sonuç alabilirsin. yoksa beraber çalışmak katlanılmaz bir hal alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?