2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz de borç olayı yüzünden erteledik bebiş olayını canım, seneye yazın düşünüyoruz inş
Allah hayırlı zamanda versin hepimizee

evet canım bizimde öyle olabilir ama şimdilik 1, yıl diyorz 1. yılda hazır mıyız değilmiyiz ona göre bakıcaz :97:
Allah isteyene nasip etsin bize de zamanı geldiğinde :97:

biz de borç olayı yüzünden erteledik bebiş olayını canım, seneye yazın düşünüyoruz inş
Allah hayırlı zamanda versin hepimizee

evet canım bizimde öyle olabilir ama şimdilik 1, yıl diyorz 1. yılda hazır mıyız değilmiyiz ona göre bakıcaz :97:

merhaba arkadaslar,

biraz dertleşmeye ihtiyacım var,

pazartesiye kötü başladım diyebilriim, amirimle sorun yasıyorum be onunla konsumak istedigimi söyledim, şu anda müsait olmadıgını belirtti,
beni yargılayarak konsuamsından ve yazısmasından cok sıkıldım. işimi iyi yapan biriyim 1,5 yıldır buradayım o ise 9 yıldır aynı şirkette.
ama son 3 haftadır davranışlarında öyle bir değişim olduki anlatamam. zaten cevremdeki herkes onun zor bikarakler oldugunu ve hatta cok cirkefleştigini söylüyor.....
bu yüzden de biraz cekiniyorum aslında

:93::93:

birlikte çalışmak zorundayız ve ona katlanmak zorundayım ama bu şekilde benide ezmesine tahammul edemem

sağol zuzuminsan sohbet etmeyi özlüyo kafa dengi insan buluncada seviniyoiyi yapmışınız canımcımhediyesini almıştın o arkadaş dimi

evet canım o

:) ayyy bende pek tutamam yaa...korkarım:18:

Az önce ,her öğlen beraber yediğimiz arkimin hamile olduğunu öğrendim :)) yanii daha doktora gitmemiş yarın gidicek...ama çift çizgiyi görmüş :)))

pek,i neden sana bu şekilde davranıyo canım bi fikrin varmı??sen konuşmak istemişsin ne konuşacaktın amirinle sorunu tam olarak anlayalım ona göre çözüm bulalım

bence de ilk yıl baş başa olmanın, istediğin gibi hareket etmenin rahatlığı çok ayrı. zaten ilk yıl genelde kavga gürültü, birbirini tanımaya çalıştığın zamanlar oluyor. sonra hamileliği daha huzurlu bir şekilde geçirebiliyorsun bence. hazır olmak konusunda ben anladım ki başına gelene kadar gerçekten hazırım diyebileceğin birşey değil bebek Allah herkese hayırlı zamanda versin inşallah.

canım durumun çok zor. bence otur sakin sakin konuşmaya çalış. sana karşı neden böyle davrandığını sor. sonuçta evli barklı kadınsın sen de, çocuk değilsin ki azarlasın seni. Allah yardımcın olsun, umarım bir sonuç alabilirsin. yoksa beraber çalışmak katlanılmaz bir hal alıyor.

Ay kzılar bağırsaklarım bi değişik çaışıyo bugün:18:
Içimde bişeyler oynuyo :)) gaz doluyum sankim:78:

Az önce ,her öğlen beraber yediğimiz arkimin hamile olduğunu öğrendim :)) yanii daha doktora gitmemiş yarın gidicek...ama çift çizgiyi görmüş :)))

hayırlısı olsun canım, maşallah diyelim şimdiden o ne kadarlık evli, isteyerek mi olmuş yoksa o da mı kaza kurşunu

pek,i neden sana bu şekilde davranıyo canım bi fikrin varmı??sen konuşmak istemişsin ne konuşacaktın amirinle sorunu tam olarak anlayalım ona göre çözüm bulalım

biz acık ofiste çalışıyoruz yani aynı ortamda farklı bölümlerden yaklasık 40 kişi bir arada çalışıyoruz

bir süredir bişi isterken yada bir durumu anlatırken yargılayarak konusmaya başladı sebebini anlayamadım işin acıkcası ama bir sürü insanla birlikte çalıştıgım bir ortamda bu şekilde davranılması hiç hosuma gitmiyor. kendisi cok problemli bir hatun, daha öncesinde pek cok insanla tartısmıs ve problem yaşamıs.

şu ana kadar sakin gidiyorduk ama bunda benim sakin karakteriminde cok etkisi var... artık bende sabredemiyorum....

bugun kendisine direk neden böyle davrandıgını soracagım. cunku eger ben bir dur demezsem gittikce konu büyüyecek gibi hissediyorum.

aynen öle gittikce dayanılmaz bir hal almaya başladıgı için zaten konusmak istiyorum....

koskoca insanlarız kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yokki... ama bir yanda da cok cekiniyorum cunku ne tepki verecegini bilemiyorum

borç hafiflediğinde ve eşim sınavı kazandığnda biz hazırız tabi aksilikler olmazsa. aman bakalım Allah ne zaman nasip ederse demek en güzeli sanırım

hayırlısı olsun canım, maşallah diyelim şimdiden O ne kadarlık evli, isteyerek mi olmuş yoksa o da mı kaza kurşunu

2 sene oldu yazın...hem istiyodu hem erken diyodu, o da karışıktı yani :))
bide o geçen ay üstüne gördü galiba, çünkü demişti kahverengi geliyo dedi az az ama bikaçgün oldu adte gibi ...onu merak ediyorum...yarın doktorda kaç haftalık belli olur...

ne yedinki sabah

valla az bişey bazlamanın üstüne yağ+bal sürdüm :)))

bizimkide açık ofis ve çok fazla zorlukları var ama sizin çalışan sayısı yüksekmiş dahada zor..bencede kesinlikle konuş bi sor bakalım problem neymiş böyle davranma sebebi neymiş..bu tarz insanla çalışmak zor cidden

ben yaa bitioum louis vuitton çantalara iki tane aldım istanbuldan getirio bi çocuk var dükkanda satmıo deposu var taaa oralara gidip alıoum kaçak eşim bi duysa :18:
geçen ferrari modeli varmış onu aldım eşim bana bi gülüo bu da senin araban mı die
ferrariyi 125e son aldığım da siyah rugan 90a aldım şimdi pembe istedim bakalım onu beklioum
ayakkabı çokta kaliteli bakmıoum ki zaten yok deri dedikleri bile fos yani alıoum kullanıoum bi kaç kere sonra bi kız var ona gönderioum

ferari modelini hiç duymadım:26:nasıl bi bakıp eklesene merak ettimpembesi benimde hoşuma gidiyo bitane buldum sahtesi belli sahte olduğu almadımbelli olmasadüzgün görünse alırdımkardeşim aldı kayseriden 75 e bulmuş süper banada al dedim 1 tane kaldı abla onuda ben aldım dedi bakalım adam yine getirtirse bende gittiğimde alıcam

kızlarr günaydııınnnnnnn

iyimi herkes , zuzu biri hamile ama kim olduğunu anlayamadım, hayırlısı olsun inşallah

sonuna kadar katılıoum başıma gelene kadar gerçekten hazırım diyemem ben galiba O yüzden Allah ne zaman kısmet ederse hayırlısıyla olsun inşallah hepimizinki ii günlerde büyütmeyi nasip etsin Allah'ım.

çikolata bende yarenaya katılıoum (hep katılıoum sanırım) konuşmalısın ama bu kişi seni işinden falan edebilcek bi konuma sahip mi yani durum kötüyle sonuçlanmasın. Dikkatli ol ama tabiki katlanma herşeye ama sakince konuş iice gerginlik çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…