2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla sorma canım, yaşanmıyor zaten. bizim oda 3 kişilikti, odadakiler de kafa dengeydi Allah'tan, onlarla bir sorunum olmadı yani. ama diğer kızlarla sürekli bir arbade yaşadık. yurda girerken gardımızı alıp da giriyorduk resmen. belli bir zaman sonra herkes bizi tanıyınca biraz rahatladık ama yine de çok sinir bir durum 1500 kızla yaşamak mesela o zamanlar Asmalı Konak vardı yanlış hatırlamıyorsam, herkes toplanır kantinde onu izlerdi. biri çıt çıkartsa kıyamet kopardı. deli olurdum sinirden

bu arada dilek ayakkabı sayının da maşallahı varmış yani

Son düzenleme:

Onlarda 1500 kişiler. Tv odasını gezdik. kızlar oturmuş film izliyorlar biz girince biz çıkana kadar bize ters ters baktılar :)) Kardeşiminde 3.senesi o da artık tanınanlardan. Diğer kardeşimde şanslı o zaman. Deneyimli tecrübeli ablası var yanında :))

günaydın 2010 gelinleri nasılsınız ?
dilek19u elfida2321 yarenay+ zuzu_88 NektaR+

sizin topiği görünce bakıyım dedim.. ?

Elfişim ne güzel gezmişsin öyle, kardeşlerinle de vakit geçirmek iyi gelmiştir

kızlaaaaar ben şimdi oriflameden sevdiğim bi parfüm vardı onu aldım Giordani, 35 tl
birde divine'ı getirmişler 40 tl onu da almak istiyorum ama çok oluyo yaa
sizce alsam eşim beni evden kovar mı kovmaz mı kızlaaar :18: :18:
ama süper kokuyo o parfüm yaa

Bizim işyerinde elektrik sorunu var belçi yine kurcalamış .Bilgisayarım açılmıyordu üçlü prizle çalışan bi fişe taktım. Ben şu kdv yi bitirip göndereyim. Son gün bugün 1 saat sonra yanınızda olurum yine....

Günaydın 2011 gelini :) biz iyiyiz sen nasılsın? Evlilik nasıl gidiyor :))

teşekkür ederim canım bende 2 gün yoktum kk ile ilgileniyorum yine saçma sapan yerlere gereksz konular açılmş onları falan taşıyorum işte :86:
evlilik ise güzel gidiyor zaman ise bizde hızlı ne zaman geçiyor anlamıyorum 4. ayımıza yaklaştık..

spidi hoşgeldin, seni aramızda görmek güzel. evlenmek için sayarken geçmeyen günler, evlendikten sonra akıp geçiveriyor. ev hanımlığı nasıl gidiyor? yemek, temizlik vs?

spidi hoşgeldin, seni aramızda görmek güzel. evlenmek için sayarken geçmeyen günler, evlendikten sonra akıp geçiveriyor. ev hanımlığı nasıl gidiyor? yemek, temizlik vs?

aaaaa merhaba canım naslsın burada bi kaç kişi ile sohbetim olmuştu daha önce birisi de sensin işte
evet gelsin artık derken geldi de geçti bile :123: çok şükür 3 ayımız bitti sayılır işte...
Evlilik gerçekten çok güzel bişey. ilk başlarda ne oldum delisi olup deli gibi evde temizlik çamaşır bulaşık derdine düştüm. sanki yetişmeyecek gibi geliyordu...
ama işe başlamamla toparlandım :97: şimdi düzene soktum herşeyimi canım çok şükür öyle böyle derken alıştım bile :86::86:

evet canım dediya getir bi bakıyım diye götürdük bizde dikecek hatta kumaş artıyo onada yer minderleri oluyo pufidik ondan yapıcak

umarım istediğin gibi diker canım yer minderi de ii olmuş ayrı bi hava katar.

benim biraz hastalığım var ayakkabı konusunda ve birde çanta her ayakkabıyla çanta alırdım ama artık onu bıraktım daha kalite çantalar alıoum onu da maalesef yılda 2 3 kez alabilioum

saol dilekcim iyiyim çok şükür. birazcık kasım ağrım var o kadar

sen hangi şehirdeydin canım? havalar iice soğudu bugün sabah ankara buz gibiydi. Çok dikkat et üşütme özellikle ayaklarını sıcak tut. Benim ayacıklarım biraz üşüsün o gün kıvranırım kasığımın ağrısından.

sağol canım inşallahbide oturup kitap falan okumak hoşuma gidiyobendede ayakkabı hastalığı var kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu konudaen güzeli kaliteli çanta almak uzun süre kullanabiliniyo kaliteli olunca bide daha ağır şık duruyo ben bitane beğendim tancada 169 dedi kıyamadım almadım louis vuitton çantalarına bayılıyorumama çok pahalı :18:

bazen küsmeli-barışmalı, bazen bol aşklı
1 ay sonra 1. yılımızı dolduruyoruz

bebiş planı var mı sizde canım, gerçi daha çok erken cicim aylarındasınız siz daha

dimi canım bi şekilde giidyor vallahi
bebek henüz düşünmüyoruz canım 1. yılımız bi dolsun sonra düşünücezzz
yaaa evlendikten sonra yıllardır birlikteymişiz gibi geliyor size de oldu mu bilmiyorum ama bebek için yine de biraz daha zamana ihtiyacıumız var.
biz kredi falan ödüyoruz ev kredisi 10 yıllık onları falan ayarlamamız lazım :97:

biz de borç olayı yüzünden erteledik bebiş olayını canım, seneye yazın düşünüyoruz inş
Allah hayırlı zamanda versin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…