- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
evet canım dediya getir bi bakıyım diye götürdük bizde dikecek hatta kumaş artıyo onada yer minderleri oluyo pufidik ondan yapıcak
Yurdada kaçak girdik gizliden :)) Yarenay yurttan ayrılmışsın ya bende o kadar kızla kalamazdım ya. beşer kişilik odalar . Koridorlarda çamaşır kurutmalıklarında seksi iç çamaşırları falan :))) Herkes birbirine göz ucuyla bakıyor.
valla sorma canım, yaşanmıyor zaten. bizim oda 3 kişilikti, odadakiler de kafa dengeydi Allah'tan, onlarla bir sorunum olmadı yani. ama diğer kızlarla sürekli bir arbade yaşadık. yurda girerken gardımızı alıp da giriyorduk resmen. belli bir zaman sonra herkes bizi tanıyınca biraz rahatladık ama yine de çok sinir bir durum 1500 kızla yaşamakmesela o zamanlar Asmalı Konak vardı yanlış hatırlamıyorsam, herkes toplanır kantinde onu izlerdi. biri çıt çıkartsa kıyamet kopardı. deli olurdum sinirden
bu arada dilek ayakkabı sayının da maşallahı varmış yani
günaydın 2010 gelinleri nasılsınız ?
dilek19u elfida2321 yarenay+ zuzu_88 NektaR+
sizin topiği görünce bakıyım dedim.. ?
Aynı kumaştan pufidik minder güzel olur. Bakalım nasıl yapacak :)
Günaydın 2011 gelini :) biz iyiyiz sen nasılsın? Evlilik nasıl gidiyor :))
iyiz spidi, sen nasılsınn :)))günaydın 2010 gelinleri nasılsınız ?
dilek19u elfida2321 yarenay+ zuzu_88 NektaR+
sizin topiği görünce bakıyım dedim.. ?
iyiz spidi, sen nasılsınn :)))
saol dilekcim iyiyim çok şükür. birazcık kasım ağrım var o kadar
spidi hoşgeldin, seni aramızda görmek güzel. evlenmek için sayarken geçmeyen günler, evlendikten sonra akıp geçiveriyor. ev hanımlığı nasıl gidiyor? yemek, temizlik vs?
evet canım dediya getir bi bakıyım diye götürdük bizde dikecek hatta kumaş artıyo onada yer minderleri oluyo pufidik ondan yapıcak
saol dilekcim iyiyim çok şükür. birazcık kasım ağrım var o kadar
bazen küsmeli-barışmalı, bazen bol aşklıbende iyiyim canım
sizin nasıl gidiyor evlilk ?
umarım istediğin gibi diker canım yer minderi de ii olmuş ayrı bi hava katar.
benim biraz hastalığım var ayakkabı konusunda ve birde çanta her ayakkabıyla çanta alırdım ama artık onu bıraktım daha kalite çantalar alıoum onu da maalesef yılda 2 3 kez alabilioum
bazen küsmeli-barışmalı, bazen bol aşklı
1 ay sonra 1. yılımızı dolduruyoruz
bebiş planı var mı sizde canım, gerçi daha çok erken cicim aylarındasınız siz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?