2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

az önce konuştum, bir problemmi var iş yada kişisel dedim
ve gayet sakin bir şekilde öyle bişi olmadıgını söyledi bende üstüne gidemedim... kafam karıstı iyice, benimle zıtlaşmak istemiyor farkındayım ama yinede üstümde hüküm kurmaya çalışıyor.....

neyse en azından benim sessiz kalmayacagımı anlamıstır diye düşünüyorum.

kızlarr günaydııınnnnnnn

iyimi herkes , zuzu biri hamile ama kim olduğunu anlayamadım, hayırlısı olsun inşallah

zuzunun yakın bir arkadaşı hamileymiş canım. hoşgeldin bu arada

dilek bana katılmana katılıyorum şekerim

kendi resmimden kestim aldım nette bulamadım
siyahıda bulamadım onu da eklerim sonra pembe bende buldum sosyete pazarında 89 tl dio o kadar hafif ki ve iç astarı berbat :26:

aynen öle gittikce dayanılmaz bir hal almaya başladıgı için zaten konusmak istiyorum....

koskoca insanlarız kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yokki... ama bir yanda da cok cekiniyorum cunku ne tepki verecegini bilemiyorum

canım ilk önce bu kişi senin amirin sıfatıyla orda , konuş tabiki ama konuşmana çok dikkat etmen gerek, kelimeleri özenle seçmelisin, çünkü kadın amirler biraz kıl oluyolar. özel hayatlarıyla ve kişisel problemleriyle ilgili konuları işe ve çalışanlara yansıtırlar.

bence şöyle diyebilirsin, falanca hanım , sizinle konuşmak istememin sebebi, bir kaç haftadır bana karşı eski tutumunuzu göremiyorum, acaba bilmeden yanlış birşeymi yaptım, falan gibi girersen konuya, havalar girip önemsendiğini fark eder, bu arada sende biraz yıkama yağlama yapmış olursun ama emin ol sana davranışları değişir. kadın amirler bazen yıkama yağlama isterler tamamen sorun bu olabilir

ii olmuş tatlım daha fazla üstüne gelemez artık hep böle yaparlar bu tipler kötü davranır davranır sorunca da hiççç der aptallar umarım bi daha sorun yaşamazsın

zuzunun yakın bir arkadaşı hamileymiş canım. hoşgeldin bu arada

dilek bana katılmana katılıyorum şekerim

hımmmm hayırlısı olsun bakalım. darısı zuzu nun başına

zaten ilk evlendiğimiz zamanki sıra şaştı gibime geliyo yanılıyomuyum :82:

Nasilsiniz bakalim sekerler

nevar ne cokk = ?

iyi sinem napıyosun ?
uzun zamandır seninlede konuşamıyoruz, nasıl gidiyo bebiş :92:

Of yaa sinir oldum...dün gece reglim bitti diye yıkandım paklandım...şimdi wc ye gittim gelmiş gene

merhaba arsecim;

iyiyim canim tesekkürler seni sormali ?

bebisde iyi teyzesi büyüyor iste 6. ayin icindeyiz.

23+1 olduk bu hafta

ii olmuş tatlım daha fazla üstüne gelemez artık hep böle yaparlar bu tipler kötü davranır davranır sorunca da hiççç der aptallar umarım bi daha sorun yaşamazsın

aynen canım,
kendi içimde büyütmekten daha iyidir konusup rahatlamak, en azından o düşünsün şimdi.... bu arada bu hatunun özel hayatı da deli gibi problemli...
aman neyseeee

kızlar bu arada dün arkadasım bizdeydi aksam, 37. haftanın içerisinde bir göseniz öyle tatlı bir hamileki, karnına dokundum bebegin ayaklarını hissettim ben elledikce tekme attı.

onu gördükce hamile olsaım geldi ama henüz cok erken bizim için......

kendi resmimden kestim aldım nette bulamadım
Siyahıda bulamadım onu da eklerim sonra pembe bende buldum sosyete pazarında 89 tl dio o kadar hafif ki ve iç astarı berbat :26:

Eki Görüntüle 263203
çok beğendim canım güle güle kullankardeşiminki okadar kaliteli görünüyoki orjinal aldı zannettimoo dedim bütün paranı çantaya bayıldın sanırım dedim yok abla orjinal değil dedi
of yaa sinir oldum...dün gece reglim bitti diye yıkandım paklandım...şimdi wc ye gittim gelmiş gene

aynen bide dün fön çektirmiştimen azından yarındakullansaydımgerçi bizimki rahat durmazdıda:94:

biz bu zaman merhumunu az önce yarenayla konuşmuştuk sende hiç hazırım diyemeyenlerden misin hepimiz için hayırlısı canım yaa

tşk ederim fundacım daha iileri senin olsun

bu orj çok yakın içi pembe suet astar tüm gözleri metallerde kararmıo
pembe içinde çok kararsızım senin beğendiğin bi model var mı

biz bu zaman merhumunu az önce yarenayla konuşmuştuk sende hiç hazırım diyemeyenlerden misin hepimiz için hayırlısı canım yaa

ya aslıdna bir kac sebeb var,
hem hazır değilim ve korkuyorum hemde maddi anlamda hala düğün borcu ödüyoruz.....

neyse zaman bakalım, en dogru zamanda gelsim bebegimmmm.....

ben şimdi bi yemege gideyim bakalım acıktım birazcıkkkk

Of yaa sinir oldum...dün gece reglim bitti diye yıkandım paklandım...şimdi wc ye gittim gelmiş gene

bana da hep aynı şey olur akşam yıkanır yatarım sabah kalkarım tekrar gelmiş az da olsa sıcak sudan mıdır nedir:26: hadiii sabah tekrar yıkan
gerçi zaten hergün yıkanıoum özellikle fundanın dediği glissleri aldıktan sonra saçım yumuşuo evet ama yağlanıo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…