çikolata bende yarenaya katılıoum (hep katılıoum sanırım) konuşmalısın ama bu kişi seni işinden falan edebilcek bi konuma sahip mi yani durum kötüyle sonuçlanmasın. Dikkatli ol ama tabiki katlanma herşeye ama sakince konuş iice gerginlik çıkmasın
kızlarr günaydııınnnnnnn
iyimi herkes , zuzu biri hamile ama kim olduğunu anlayamadım, hayırlısı olsun inşallah
ferari modelini hiç duymadım:26:nasıl bi bakıp eklesene merak ettimpembesi benimde hoşuma gidiyo bitane buldum sahtesi belli sahte olduğu almadım belli olmasadüzgün görünse alırdım kardeşim aldı kayseriden 75 e bulmuş süper banada al dedim 1 tane kaldı abla onuda ben aldım dedi bakalım adam yine getirtirse bende gittiğimde alıcam
aynen öle gittikce dayanılmaz bir hal almaya başladıgı için zaten konusmak istiyorum....
koskoca insanlarız kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yokki... ama bir yanda da cok cekiniyorum cunku ne tepki verecegini bilemiyorum
az önce konuştum, bir problemmi var iş yada kişisel dedim
ve gayet sakin bir şekilde öyle bişi olmadıgını söyledi bende üstüne gidemedim... kafam karıstı iyice, benimle zıtlaşmak istemiyor farkındayım ama yinede üstümde hüküm kurmaya çalışıyor.....
neyse en azından benim sessiz kalmayacagımı anlamıstır diye düşünüyorum.
zuzunun yakın bir arkadaşı hamileymiş canım. hoşgeldin bu arada
dilek bana katılmana katılıyorum şekerim
Nasilsiniz bakalim sekerler
nevar ne cokk = ?
hımmmm hayırlısı olsun bakalım. Darısı zuzu nun başına
Zaten ilk evlendiğimiz zamanki sıra şaştı gibime geliyo yanılıyomuyum :82:
hımmmm hayırlısı olsun bakalım. darısı zuzu nun başına
zaten ilk evlendiğimiz zamanki sıra şaştı gibime geliyo yanılıyomuyum :82:
iyi sinem napıyosun ?
uzun zamandır seninlede konuşamıyoruz, nasıl gidiyo bebiş :92:
ii olmuş tatlım daha fazla üstüne gelemez artık hep böle yaparlar bu tipler kötü davranır davranır sorunca da hiççç deraptallar umarım bi daha sorun yaşamazsın
çok beğendim canım güle güle kullankendi resmimden kestim aldım nette bulamadım
Siyahıda bulamadım onu da eklerim sonra pembe bende buldum sosyete pazarında 89 tl dio o kadar hafif ki ve iç astarı berbat :26:
Eki Görüntüle 263203
of yaa sinir oldum...dün gece reglim bitti diye yıkandım paklandım...şimdi wc ye gittim gelmiş gene
aynen canım,
kendi içimde büyütmekten daha iyidir konusup rahatlamak, en azından o düşünsün şimdi.... bu arada bu hatunun özel hayatı da deli gibi problemli...
aman neyseeee
kızlar bu arada dün arkadasım bizdeydi aksam, 37. haftanın içerisinde bir göseniz öyle tatlı bir hamileki, karnına dokundum bebegin ayaklarını hissettim ben elledikce tekme attı.
onu gördükce hamile olsaım geldi ama henüz cok erken bizim için......
biz bu zaman merhumunu az önce yarenayla konuşmuştuk sende hiç hazırım diyemeyenlerden misinhepimiz için hayırlısı canım yaa
merhaba arsecim;
iyiyim canim tesekkürler seni sormali ?
bebisde iyi teyzesi büyüyor iste 6. ayin icindeyiz.
23+1 olduk bu hafta
Evet arsee sıra şaştı...
Süper diye diye hamile bırakcaktı beni ama olmadı
Of yaa sinir oldum...dün gece reglim bitti diye yıkandım paklandım...şimdi wc ye gittim gelmiş gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?