2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

resmi yerde çalışınca kumaş yada keten pantolonun altına malesef converse yada spor giyemiyorum ancak babet. onlar da malum üstü baya açık oluyor. hayırlısı... :)

sabahki müdür stresini attım ya üzerimden nasıl rahatım şimdi

bide cts kayınvalidemi gönderdim ay nasıl rahatladım bilemezsiniz zaten bu aralar öyle cok gelip gittiki eşimle başbaşa kalamamıstık. cts gecesi acısını cıkardık resmen

merhaba herkese hayırlı güzel haftalar geçirmenizi diliorum

ne güzel herkes güzel haftsonu geçirmiş

bende cumartesi üniversildeki 2 arkadaşımla buluştum biri memleketinden geldi 1 istanbuldaydı 12de çıktım evden 7de geldim gülmekten karnımın içleri acıdı eskileri yad edmek çok güzeldi akşamda pazar kahvaltısı için hazırlk yaptım kaynanamla kayınpederim geldi 4de gittiler
bugünde eşimin gömleklerini ütülüyorm bursaya gidiyorumya eşimin herşeyini hazırlayıp bırakayım yarında yemek falan yaparım.gitmek istiyorum ama aklım eşimde kalıcak .

kızlar benim laptop bozuldu açılmıyor bütün fotolarım onda gitti fotolarım.eşiminkide arada açılmıyo açılsada yazarken harfler birbirine giriyor anlamadım giremiyorum nete bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…