fundaa ikimiz kalmışız nigar nerde hiç konuşmadım bugün onunla galiba :44:
ay kuzularım beni merak etmişNektar nerelerde ya?
ay kuzularım beni merak etmiş
dişdoktorundaydım ben 1 ve 3 arası, ve bugün çok yoğunuzz
ay kuzularım beni merak etmiş
dişdoktorundaydım ben 1 ve 3 arası, ve bugün çok yoğunuzz
aldım canım duvar sticeri aldım gayet güzel çıktı kıyafetlerini pek beğenmiyorum ama
evet çok uygun bi site
teşekkür ederimmmmcanım yaa bi kurtulsaydın şu diş sıkıntısından şimdi benim babamdada var bu problem yazık yaa yemek yiyemio konuşamıo cuma günü takcaklarmış dişlerini umarım düzgün yaparlar bir tane problem olmaz. Benim babaannem diş rahatsızlığı kabir azabı gibi dio :18:
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
teşekkür ederimmmm
benim ağrım felan hiç bişeyim yok canım, şükür ki
bitane minik diş çektirdim işte onun yerine implant yaptırıcam boşluk olsun istemiyorum..
birde üst dişlerime tel takıldı bugünsağda bitane dişim tuhaf geliyodu bana, birde iki dişim birbirine değiyomuş onları düzelticez, mükemmel olucak dedi kadın bakalım
ay çok sevimli geldi bana bu teller belki de çok ağır bir problemim olmadığı için hafif bişi takıldı ama çok sevdim, eşim de şipşirin oldun diyo
ben özel kliniklere güvenemedim canım, en iyisi bu dediler avrupa diş polikliniğine gidiyorum ben.. biraz pahalı ama güzel ilgileniyolarcanım sen dişçi için nereye gidiyorsun
benimde dişciye gitmem egrekiyor ama bi türlü bulamadım bi düşçi
ben özel kliniklere güvenemedim canım, en iyisi bu dediler avrupa diş polikliniğine gidiyorum ben.. biraz pahalı ama güzel ilgileniyolar
teşekkür ederim canımNek geçmiş olsun canım
hımm evet sana uzak olursagol canım
netten bi bakayım, gerçi ben anadolu yakasında oturuyorum ama burada bulamadım ya
aslında bi arkadasım var diş hekimi ama devlette calısıyor ve her daim izin alıp gidemiyorum ona, benim şöle aksam yada haftasonu gidebilecegim bir yer olması lazım
ben de öyle düşünüyodum canım, ama hiç yadırgamadım.. şirin geldi banaBenimde bi dişim yamuk diğerlerinde eğrilik var ama ben yakışmaz diye tel istemedim hiç.
geçmiş olsun canım..tel zordur canım ya ne kadar kalıcak:26:teşekkür ederimmmm
benim ağrım felan hiç bişeyim yok canım, şükür ki
bitane minik diş çektirdim işte onun yerine implant yaptırıcam boşluk olsun istemiyorum..
birde üst dişlerime tel takıldı bugünsağda bitane dişim tuhaf geliyodu bana, birde iki dişim birbirine değiyomuş onları düzelticez, mükemmel olucak dedi kadın bakalım
ay çok sevimli geldi bana bu teller belki de çok ağır bir problemim olmadığı için hafif bişi takıldı ama çok sevdim, eşim de şipşirin oldun diyo
şimdi adını hatırlamıoum ama pembe babet var die tıkladım ıyyy 19.90 dio ama belli topukları lastik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?