2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay kuzularım beni merak etmiş
dişdoktorundaydım ben 1 ve 3 arası, ve bugün çok yoğunuzz

canım yaa bi kurtulsaydın şu diş sıkıntısından şimdi benim babamdada var bu problem yazık yaa yemek yiyemio konuşamıo cuma günü takcaklarmış dişlerini umarım düzgün yaparlar bir tane problem olmaz. Benim babaannem diş rahatsızlığı kabir azabı gibi dio :18:

teşekkür ederimmmm
benim ağrım felan hiç bişeyim yok canım, şükür ki
bitane minik diş çektirdim işte onun yerine implant yaptırıcam boşluk olsun istemiyorum..
birde üst dişlerime tel takıldı bugün sağda bitane dişim tuhaf geliyodu bana, birde iki dişim birbirine değiyomuş onları düzelticez, mükemmel olucak dedi kadın bakalım
ay çok sevimli geldi bana bu teller belki de çok ağır bir problemim olmadığı için hafif bişi takıldı ama çok sevdim, eşim de şipşirin oldun diyo

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?

hmmm zor soru

ben 3 haftadır diyet yapıyorum bu yüzden aksamalrı hafif yiyorum ama benim kocacıgımın diyet ile hiç alakası yok tabi :) bu yüzden ona ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum,

aksam ona mantı yapacagım. annecigim geldiginde doldurup buzluga atmıştı hazırca onu pişirecegim
bende salata yerim sanırım

canım sen dişçi için nereye gidiyorsun

benimde dişciye gitmem egrekiyor ama bi türlü bulamadım bi düşçi

vipdükkandan konu açılmış, benim aldığım çanta defolu çıktı
diğeri de çabucak koptu
para iademi yapmadılar
bir daha ölsem bişi almam ordan

herkse selam nasılsınız bakalım..arse topiğe gel yazmış 11 de fakat mesajı yeni gördüm ben ..ne var ne yok bende herşey aynı...

ben özel kliniklere güvenemedim canım, en iyisi bu dediler avrupa diş polikliniğine gidiyorum ben.. biraz pahalı ama güzel ilgileniyolar

sagol canım
netten bi bakayım, gerçi ben anadolu yakasında oturuyorum ama burada bulamadım ya

aslında bi arkadasım var diş hekimi ama devlette calısıyor ve her daim izin alıp gidemiyorum ona, benim şöle aksam yada haftasonu gidebilecegim bir yer olması lazım

hımm evet sana uzak olur
3 şubesi var ama hep avrupa yakasında.. burası da 7 ye kadar canım, bana da sıkıntı oluyo sürekli izin almak

geçmiş olsun canım..tel zordur canım ya ne kadar kalıcak:26:
şimdi adını hatırlamıoum ama pembe babet var die tıkladım ıyyy 19.90 dio ama belli topukları lastik yaa

gördüm onları iğrenççvalla canım bendediğim gibi ordan kıyafet falan almadım

malzemeler fotolardan belliydi ucuz etin yahnisi olmuş nigarcım senin çantalar
lastik ayakkabıları görünce zaten şok oldum bende bi sevinçle tıklıoum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…