çok güzel modelleri var canımgüzel bir cantaymis kizlar.
tşk ederim fundacım daha iileri senin olsun
Bu orj çok yakın içi pembe suet astar tüm gözleri metallerde kararmıo
Pembe içinde çok kararsızım senin beğendiğin bi model var mı
hah işte ben bu tarz çanta çok beğeniyorum
bende sabah erken kalktim anca kahvaltimi yaptim simdi
yatak yüzlerimi falan degistirdim camlari sildim süpürge actim balkonu yikadim camasirlari serdim sütlac yaptim
baya bir yoruldum simdi de dinleniyorum daha toz alinacakve yerler silinecek yemek yapilcak
oooffff
hah işte ben bu tarz çanta çok beğeniyorumbunuda beğendim canım ama bu pek kaliteli görünmüo dimi:26:
kendini bu kadar niye yoruyosunki canım yavaş yavaş yapokadar şi niye 1 güne sığdırıyosun misafirin falanmı gelicek
midem bulanıyo öğle yemeğine yumurta haşlanırmı ya:84:iyice saçmalamaya başladı aşçı
buda cok hosmus canim.
çok beğendim canım güle güle kullankardeşiminki okadar kaliteli görünüyoki orjinal aldı zannettim oo dedim bütün paranı çantaya bayıldın sanırım dedim yok abla orjinal değil dedi
aynenbide dün fön çektirmiştim en azından yarındakullansaydım gerçi bizimki rahat durmazdıda:94:
AAAAA valla olmaz artık bekliyoruz , düşün yani ben bile senin hamile olmana karşı çıkmıyorum artık , sıra okadar şaştı yani
bana da hep aynı şey olurakşam yıkanır yatarım sabah kalkarım tekrar gelmiş az da olsa sıcak sudan mıdır nedir:26: hadiii sabah tekrar yıkan
gerçi zaten hergün yıkanıoum özellikle fundanın dediği glissleri aldıktan sonra saçım yumuşuo evet ama yağlanıo hemen
evet canım kaliteli diil bu biraz pazar işi ama model bu işte
pembede de bunlar var bulabilirsem
Eki Görüntüle 263272
:))
ya gidip eve duş alıcam tekrardan, çinkim bebek görmeye gidicez...ee döndüğümzde benmki rahat durmucak:89: Hadi bidaha
Benm herzamn olmazdı yaa..bu sefer oldu üfff bugün 6.günüm5.günde biterdi, bende bazen beklerdim 6.günü bazen beklemiyodum gelmiyodu ....bu sefer beklemedim geldi
duş ala ala bi hal olduk zaten kışın zor oluyo off
Valla yaa....
Sanki belim ağrıyo ve midemde bi açlık hissediyorum...1 saat oldu daha yemek yiyeli....ay psikolojim bozuldu yaa(
Aynen öle cmt akşamı randevudan sonra pazar sbh yıkandım saçlarımı yaptım makyajımı yaptım benimki geldi yanaşmaya Bi daha yapamam saçlarımı dedim Tmm dedi neyseki ama bazen dinlemio yıkanmaktan eskicez valla
Su faturaları cabası
Fundacım ben en baştakini beğendim açık renk hoşuma gitmio galiba şimdi anladımAma aslında yaz için uygun ben bu pembelere bayıldım bulabilir miyim acaba :44:
Zuzu bebişe ne almıştın canım? Bende geçen bebiş görmeye gittim ikizler biri erkek biri kız ikisine kıyafet aldım bi heves ettim ki ne güzel şeyler var
fundaa ikimiz kalmışız nigar nerde hiç konuşmadım bugün onunla galiba :44:
nektar bi ara göründü geri kayboldu yoğun sanırım:26:kızlarında bugün pek konuşası yok sanırım sıkılıyorum bende pazartesileri hiç sevmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?