2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende sabah erken kalktim anca kahvaltimi yaptim simdi

yatak yüzlerimi falan degistirdim camlari sildim süpürge actim balkonu yikadim camasirlari serdim sütlac yaptim

baya bir yoruldum simdi de dinleniyorum daha toz alinacakve yerler silinecek yemek yapilcak

oooffff

güzel bir cantaymis kizlar.
çok güzel modelleri var canım
tşk ederim fundacım daha iileri senin olsun

Bu orj çok yakın içi pembe suet astar tüm gözleri metallerde kararmıo
Pembe içinde çok kararsızım senin beğendiğin bi model var mı

benim beğendiğim modelleri var canım bakıyım nette bulabilirsem ekliyimsenin beğendiğin hangisi?

fundaaaaaaa digerini de buldum

bunun ruganı ama benim ki daha kaliteli :89:

Eki Görüntüle 263236
hah işte ben bu tarz çanta çok beğeniyorumbunuda beğendim canım ama bu pek kaliteli görünmüo dimi:26:

kendini bu kadar niye yoruyosunki canım yavaş yavaş yapokadar şi niye 1 güne sığdırıyosun misafirin falanmı gelicek

midem bulanıyo öğle yemeğine yumurta haşlanırmı ya:84:iyice saçmalamaya başladı aşçı

evet canım kaliteli diil bu biraz pazar işi ama model bu işte

pembede de bunlar var bulabilirsem

:))

ya gidip eve duş alıcam tekrardan, çinkim bebek görmeye gidicez...ee döndüğümzde benmki rahat durmucak:89: hadi bidaha

AAAAA valla olmaz artık bekliyoruz , düşün yani ben bile senin hamile olmana karşı çıkmıyorum artık , sıra okadar şaştı yani

benm herzamn olmazdı yaa..bu sefer oldu üfff bugün 6.günüm 5.günde biterdi, bende bazen beklerdim 6.günü bazen beklemiyodum gelmiyodu ....bu sefer beklemedim geldi

duş ala ala bi hal olduk zatenkışın zor oluyo off

valla yaa....

sanki belim ağrıyo ve midemde bi açlık hissediyorum...1 saat oldu daha yemek yiyeli....ay psikolojim bozuldu yaa (

duş ala ala bi hal olduk zatenkışın zor oluyo off

aynen öle cmt akşamı randevudan sonra pazar sbh yıkandım saçlarımı yaptım makyajımı yaptım benimki geldi yanaşmaya bi daha yapamam saçlarımı dedim tmm dedi neyseki ama bazen dinlemio yıkanmaktan eskicez valla

su faturaları cabası

fundacım ben en baştakini beğendim açık renk hoşuma gitmio galiba şimdi anladım ama aslında yaz için uygun ben bu pembelere bayıldım bulabilir miyim acaba :44:

zuzu bebişe ne almıştın canım? Bende geçen bebiş görmeye gittim ikizler biri erkek biri kız ikisine kıyafet aldım bi heves ettim ki ne güzel şeyler var

evet baştaki süper 2000 tl mış orjinalibulabilirsin bence gitti gidiyorda gördüm sanki ortadaki pembede..ya bende saçımı yapıyorum tam yanaşıyo bozuluyo ya ona deli oluyorumdiyoki napim sende böyle daha güzel oluyosun diyobazen kaçyorum saçımı yeni yaptım diye

nektar bi ara göründü geri kayboldu yoğun sanırım:26:kızlarında bugün pek konuşası yok sanırımsıkılıyorum bende pazartesileri hiç sevmem zaten

yaaaa nie pzt diosun neden hatırlatıosun zaten bu hafta uzuuuunnnn olcak cmt de çalışıoum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…