- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
zuzu bebişe ne almıştın canım? Bende geçen bebiş görmeye gittim ikizler biri erkek biri kız ikisine kıyafet aldım bi heves ettim ki ne güzel şeyler var
doymadınmıki acaba zuzum:26sikolojin niye bozuldu benimde midem bulanıyo çay içiyorum
her daim buradayımö..
her daim buradayımö..
ben bugün işleri toparlıyorum kızlar, yanımda da sürekli birileri vardı. birazdan şu diyetisyene yaptığım kitapçığın çıkışını almaya gitcem dijitalciye. nihayet sonlandırcaz onu. bir müşterinin de ne zamandır duran pankartı vardı, onu da onaylattım sonunda. bir de o müşteriden bel yastığı sordum sandalyeler için. fiyat istedim, ablamla ikimiz için. o da dedi, benim hediyem olsun ne fiyatı. en yakın zamanda gönderiyorum 2 tanebiraz rahat ederim belki, yoksa bel fığı olmam kaçınılmaz son.
iiyimiş ama o da sıkıyo bir saatten sonrabizim patron elektronik personel takip makinası almış kızlar. bundan sonra girip çıkarken kart basacakmışız. sevindim valla, imza atmak sinir bozuyo. kendimi ünv.de hissediyordum
sen hangi şehirdeydin canım? havalar iice soğudu bugün sabah ankara buz gibiydi. Çok dikkat et üşütme özellikle ayaklarını sıcak tut. Benim ayacıklarım biraz üşüsün o gün kıvranırım kasığımın ağrısından.
bizim patron elektronik personel takip makinası almış kızlar. bundan sonra girip çıkarken kart basacakmışız. sevindim valla, imza atmak sinir bozuyo. kendimi ünv.de hissediyordum
bizim patron elektronik personel takip makinası almış kızlar. bundan sonra girip çıkarken kart basacakmışız. sevindim valla, imza atmak sinir bozuyo. kendimi ünv.de hissediyordum
hoşgedinarribaa arriibaaa sende onun kadar hızlımısın
amasyadayım canım hava gayet güzel bugün ama ben yine de hırka giydim. ayaklarım konusunda malesef ihmalkarım. babetlerle geliyorum işe çorap da giymiyorum akşam giderken birazcık üşüyorlar :)
öyle olduğum söylenir. ama bi söylenti tabi
süpermiş:13:seni yakalamışken soruyum kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama değiştiremedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?