2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off hiç iş yapmak istemioum ama 2 tane kitap var önümde hiç içimden gelmio. ve uykumda var zaten patronumda tam karşımda oturuo

zuzu bebişe ne almıştın canım? Bende geçen bebiş görmeye gittim ikizler biri erkek biri kız ikisine kıyafet aldım bi heves ettim ki ne güzel şeyler var

evet çok güzel şeyler var bebe kıyafetlerinde :)
ben bi battaniye gibi ama fermuarlı çocuğu sarıp kundak da yapabiliyosun onu öle bişey aldım :)
bide takım kıyafet aldım :) işte şapkası eldiveni önlüğü tulumu ceketi falan :)

hemde hepsi 32 tl:81:

doymadınmıki acaba zuzum:26sikolojin niye bozuldubenimde midem bulanıyo çay içiyorum

doydum aslında ayıptır sölemesi köfte yedik arkilerle...
Ama şuan açım:26:

Psikolojim bozuldu çünkü sanki tekrardan regl olmuşum gibi hissediyorum (((

ben bugün işleri toparlıyorum kızlar, yanımda da sürekli birileri vardı. birazdan şu diyetisyene yaptığım kitapçığın çıkışını almaya gitcem dijitalciye. nihayet sonlandırcaz onu. bir müşterinin de ne zamandır duran pankartı vardı, onu da onaylattım sonunda. bir de o müşteriden bel yastığı sordum sandalyeler için. fiyat istedim, ablamla ikimiz için. o da dedi, benim hediyem olsun ne fiyatı. en yakın zamanda gönderiyorum 2 tane biraz rahat ederim belki, yoksa bel fığı olmam kaçınılmaz son.

bizim patron elektronik personel takip makinası almış kızlar. bundan sonra girip çıkarken kart basacakmışız. sevindim valla, imza atmak sinir bozuyo. kendimi ünv.de hissediyordum

ne şanlısın valla bende istioum onlardan ama ii bişi 3 5 e satılanlardan olmıcak rahat edebilirim sanırım onunla.

bizim patron elektronik personel takip makinası almış kızlar. bundan sonra girip çıkarken kart basacakmışız. sevindim valla, imza atmak sinir bozuyo. kendimi ünv.de hissediyordum
iiyimiş ama o da sıkıyo bir saatten sonra
benim eski iş yerinde vardı
mesai 8:30 başlıyor ve makine 8:31 den itibaren kart okumuyordu. önce mazeret kartı okutman gerekiyodu

yani hepsinin bi işkencesi var

amasyadayım canım hava gayet güzel bugün ama ben yine de hırka giydim. ayaklarım konusunda malesef ihmalkarım. babetlerle geliyorum işe çorap da giymiyorum akşam giderken birazcık üşüyorlar :)

bizdede parmak basılıyo makinaya ordan giriş çıkış takibi yapılıyoben basmıyorum tabiisi

amasyadayım canım hava gayet güzel bugün ama ben yine de hırka giydim. ayaklarım konusunda malesef ihmalkarım. babetlerle geliyorum işe çorap da giymiyorum akşam giderken birazcık üşüyorlar :)

ben valla converse geçtim yani yada spor ayakkabılarla takılıoum sabahları buz gibi ben asma kattayım alt katta dükkanın kapıyı bi açıolar resmen buz kesio ayacıklarım sende üşütmemeye dikkat et akşamları da daha soğuk haliyle. Başlıcaz yine kat kat ne giysem olaylarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…