2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

funda elfi nekk sizinle muhabbet edemedim yawss
yareni saymıyom onun işi başından aşkın, ümit yok

off ya akşama ne yapıcam sorusu var bide.

inşallah ben bu hafta normal zamanımda çıkabilirim.

bakalım yemek yetiştiririm o zaman

hamilelik planı yapan var..yıl hedefi koyan...

belli olmaz yinede ama bizim hedef 2013 kızlar..puhahhah

ooollleeeeyyyyy valla işim yok ben kaçıyoruuummm bana iş çıkmadan uçayımm

hepinize iyi akşamlaaarrr

ayy bunu yazmyıda özlemişim

kızlar ben geldimmmmmmmmm.

çok şükür ki bugünkü sınavı atlattım artık her şey çarş. belli olcak sonuçlar açıklanınca.
sınava 4 kişi gircektik ikisi gelmemş iki kişi girdik yani. yaptım da bişiler inş. olur yaa çok çok çok çokkkkkkk istiyorum artık nolur yaaaaa

geçmişi okuom bi yandan da.

iisiniz umarım hepniz biraz okudum h.sonu problem olan olmamış benim h.sonun da süperdi hele dün yine deniz amangal yaptık 15 kişi harikaydı ama

ayşam dün hava çok güzeldi bende eşimi zor tuttum denize gitmesin diye :)) ben hastaydım ya giremezdim :))
neyseki vakit olmadı denize :))

ayşam dün hava çok güzeldi bende eşimi zor tuttum denize gitmesin diye :)) ben hastaydım ya giremezdim :))
neyseki vakit olmadı denize :))

ayyy deniz bi güzeldi zuzum anlatamam çok çok girmek istedim gerçi girdim ama üşütürüm diye fazla durmadım malum hayatımın sınavı vardı bugün. ama böle sıcacıııık dümdüüüüz üff tam girmelikti. hele akşamüzeri bildiğin çarşaf gibi olmuştu :)

elfi ne güzel kardeşlerinin ikisiin de aynı yerde olması iyi de anlaşıyorlarsa çok eğlenirler walla

nek geçmiş olsun cnm dişçiye elini veren zaten...bitmek bilmyor o çile kolay gelsin cnm ama sonunda çok rahat edersin bence implantı herkes tavsiye ediyor çünkü.

dilek ve funda çantalara da bayıldımmmmm

adaşımm naberr

Son düzenleme:
Canım sıkılıyor ya bugün bi bitse.

valla 6da kaçıcam bende çok sıkıldım

iyi yapmışın girmemekle

Ayşam senin kardeşinde mi sakaryada.

Bizimkiler burda arada kavga ediyorlardı ama orda anlaşırlar inş.

Offff bi yazamadım yaa 2 saattir alıntılıyorumm :84: :84:
ben dişçiden cok korkuyorum ya

şu ana akdar 3 kere dişçi koltugunda bayıldım bu yüzden dişçiye gitmek işkence benim için
senin dişçi korkun çok ileri boyuttaymış canım, korkma okadar iğneden sonrası zaten acımıyoo

geçmiş olsun canım..tel zordur canım ya ne kadar kalıcak:26:

gördüm onları iğrenççvalla canım bendediğim gibi ordan kıyafet falan almadım
bilmiyorum canım, bakıcaz artık sürekli kontorllerim olucak :)))

malzemeler fotolardan belliydi ucuz etin yahnisi olmuş nigarcım senin çantalar
lastik ayakkabıları görünce zaten şok oldum bende bi sevinçle tıklıoum ki
pek de ucuz değildi (bana göre) 59 dan 29 a düşmüştü :)))

telli böcükküümm bi foto çek de koy kızz

ay ben bugün çok stresli hissediyorum kendimi çok gerildim...halen kesilmemiş
kuzummmmmm koyim tamam bi ara

evet yaa ben hep okudum bugün

ayşammm, inş kazanırsın canım

mesaj tekrarı olmuş sildim.

saolun kızlar inş. kazanırımmmm....

Son düzenleme:
ne şanlısın valla bende istioum onlardan ama ii bişi 3 5 e satılanlardan olmıcak rahat edebilirim sanırım onunla.

canım bu gönderirse eminim çok kaliteli olur. uyduruk birşeyi göndermeyi kendini yakıştıramaz

iiyimiş ama o da sıkıyo bir saatten sonra
benim eski iş yerinde vardı
mesai 8:30 başlıyor ve makine 8:31 den itibaren kart okumuyordu. önce mazeret kartı okutman gerekiyodu

yani hepsinin bi işkencesi var

bizde öyle mazaret kartı falan yok canım. tek bir kart var. kaçta giriş çıkış yaparsan kaydolcak bilgisayara. böylece akşam 15 dk. geç çıkarsam mesai yazılacak. imza atarken 15 - 20 dk.yı yazmayı yakıştıramıyordum.

aynen canım. biz imza atıyoruz saat yazıyoruz.

bizdede parmak basılıyo makinaya ordan giriş çıkış takibi yapılıyoben basmıyorum tabiisi

bizimki de dalga geçiyor, kartı birbirimizin yerine basabilirmişiz de, parmak basmak daha iyi diyordu. ama herhalde 15 kişi için o kadar para vermek istemedi sanırım.

hehe gözün aydın canım. evde 3 bi kişi gerçekten zor oluyor hele hele bizim gibi yeni evlilerde

bence de çoooook sevimli olmuşsundurrr, güle güle kullan tatlım.

ben dişçiden cok korkuyorum ya

şu ana akdar 3 kere dişçi koltugunda bayıldım bu yüzden dişçiye gitmek işkence benim için

niye bayıldın kız, o kadar mı korkuyorsun? yoksa çok mu canın yanındı yanlış birşeyler yapıp da?

yaaa hatırlarmısınız kızlar dişçi arkadaşımız vardı, Lindadrk :94:

evet ya o da uzunnnnn zamandır girmiyor topiğe.

sorma canım ya, bi yoluna sokamadık şu işleri. sürekli birileri gelip yanımda oturup işleri yaptırıyorlar. insanlara birşey beğendirmek de çok zor. onu da deneyelim, bunu da deneyelim derken saatler geçiyor

adaşımmmm çok sevindim 2 kişinin gelmemesine. şansın %50'ye inmiş. inşallah senin için hayırlısı olur. sabit bir işin olur ve kafan rahatlar.yine yutmuşun mangalları. ah ben o kadar yesem 70 kiloyu görürüm sanırım. senin metabolizman iyi yakıyor demek ki

yok kızzz 15 kişi bi mangalın başına oturursa ne yiyebilir ki kalabalık olunca ne yedimi anlamıom yani zannetmiom öle çok bi şey yediğimi :))

akşama ne yemek varrr? üff nohut haşlamıştım buzlukta ne zamandır. nohut pilav yapsam nası olur bak aklıma o geldi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…