funda elfi nekk sizinle muhabbet edemedim yawss
yareni saymıyom onun işi başından aşkın, ümit yok
ayşam dün hava çok güzeldi bende eşimi zor tuttum denize gitmesin diye :)) ben hastaydım ya giremezdim :))
neyseki vakit olmadı denize :))
Canım sıkılıyor ya bugün bi bitse.
ayyy deniz bi güzeldi zuzum anlatamam çok çok girmek istedim gerçi girdim ama üşütürüm diye fazla durmadım malum hayatımın sınavı vardı bugün. ama böle sıcacıııık dümdüüüüz üff tam girmelikti. hele akşamüzeri bildiğin çarşaf gibi olmuştu :)
elfi ne güzel kardeşlerinin ikisiin de aynı yerde olması iyi de anlaşıyorlarsa çok eğlenirler walla
nek geçmiş olsun cnm dişçiye elini veren zaten...bitmek bilmyor o çile kolay gelsin cnm ama sonunda çok rahat edersin bence implantı herkes tavsiye ediyor çünkü.
dilek ve funda çantalara da bayıldımmmmm
Ayşam senin kardeşinde mi sakaryada.
Bizimkiler burda arada kavga ediyorlardı ama orda anlaşırlar inş.
senin dişçi korkun çok ileri boyuttaymış canım, korkma okadarben dişçiden cok korkuyorum ya
şu ana akdar 3 kere dişçi koltugunda bayıldım bu yüzden dişçiye gitmek işkence benim için
bilmiyorum canım, bakıcaz artık sürekli kontorllerim olucak :)))geçmiş olsun canım..tel zordur canım ya ne kadar kalıcak:26:
gördüm onları iğrençç valla canım bendediğim gibi ordan kıyafet falan almadım
pek de ucuz değildi (bana göre) 59 dan 29 a düşmüştü :)))malzemeler fotolardan belliydi ucuz etin yahnisi olmuş nigarcım senin çantalar
lastik ayakkabıları görünce zaten şok oldumbende bi sevinçle tıklıoum ki
kuzummmmmmtelli böcükküümmbi foto çek de koy kızz
ay ben bugün çok stresli hissediyorum kendimi çok gerildim...halen kesilmemiş
evet yaa ben hep okudum bugünfunda elfi nekk sizinle muhabbet edemedim yawss
ayşammm, inş kazanırsın canımkızlar ben geldimmmmmmmmm.
çok şükür ki bugünkü sınavı atlattım artık her şey çarş. belli olcak sonuçlar açıklanınca.
sınava 4 kişi gircektik ikisi gelmemş iki kişi girdik yani. yaptım da bişiler inş. olur yaa çok çok çok çokkkkkkk istiyorum artık nolur yaaaaa
geçmişi okuom bi yandan da.
iisiniz umarım hepniz biraz okudum h.sonu problem olan olmamış benim h.sonun da süperdi hele dün yine deniz amangal yaptık 15 kişiharikaydı ama
evet cnm onun son senesi inş. biticek :)) erkek ama o, bak eğer istersen kkızkardeşlerine itinayla abilik yapabilir
Yurttamı kalıyor oda. Bizimkiler kyk nın yani devlet yurdundalar :)))
ne şanlısın valla bende istioum onlardan ama ii bişi 3 5 e satılanlardan olmıcakrahat edebilirim sanırım onunla.
iiyimiş ama o da sıkıyo bir saatten sonra
benim eski iş yerinde vardı
mesai 8:30 başlıyor ve makine 8:31 den itibaren kart okumuyordu. önce mazeret kartı okutman gerekiyodu
yani hepsinin bi işkencesi var
imza mı?
bizdede parmak basılıyo makinaya ordan giriş çıkış takibi yapılıyoben basmıyorum tabiisi
sabahki müdür stresini attım ya üzerimden nasıl rahatım şimdi
bide cts kayınvalidemi gönderdim ay nasıl rahatladım bilemezsiniz zaten bu aralar öyle cok gelip gittiki eşimle başbaşa kalamamıstık. cts gecesi acısını cıkardık resmen
teşekkür ederimmmm
benim ağrım felan hiç bişeyim yok canım, şükür ki
bitane minik diş çektirdim işte onun yerine implant yaptırıcam boşluk olsun istemiyorum..
birde üst dişlerime tel takıldı bugünsağda bitane dişim tuhaf geliyodu bana, birde iki dişim birbirine değiyomuş onları düzelticez, mükemmel olucak dedi kadın bakalım
ay çok sevimli geldi bana bu teller belki de çok ağır bir problemim olmadığı için hafif bişi takıldı ama çok sevdim, eşim de şipşirin oldun diyo
ben dişçiden cok korkuyorum ya
şu ana akdar 3 kere dişçi koltugunda bayıldım bu yüzden dişçiye gitmek işkence benim için
yaaa hatırlarmısınız kızlar dişçi arkadaşımız vardı, Lindadrk:94:
funda elfi nekk sizinle muhabbet edemedim yawss
kızlar ben geldimmmmmmmmm.
çok şükür ki bugünkü sınavı atlattım artık her şey çarş. belli olcak sonuçlar açıklanınca.
sınava 4 kişi gircektik ikisi gelmemş iki kişi girdik yani. yaptım da bişiler inş. olur yaa çok çok çok çokkkkkkk istiyorum artık nolur yaaaaa
geçmişi okuom bi yandan da.
iisiniz umarım hepniz biraz okudum h.sonu problem olan olmamış benim h.sonun da süperdi hele dün yine deniz amangal yaptık 15 kişiharikaydı ama
canım bu gönderirse eminim çok kaliteli olur. uyduruk birşeyi göndermeyi kendini yakıştıramaz
bizde öyle mazaret kartı falan yok canım. tek bir kart var. kaçta giriş çıkış yaparsan kaydolcak bilgisayara. böylece akşam 15 dk. geç çıkarsam mesai yazılacak. imza atarken 15 - 20 dk.yı yazmayı yakıştıramıyordum.
aynen canım. biz imza atıyoruz saat yazıyoruz.
bizimki de dalga geçiyor, kartı birbirimizin yerine basabilirmişiz de, parmak basmak daha iyi diyordu. ama herhalde 15 kişi için o kadar para vermek istemedi sanırım.
hehe gözün aydın canım. evde 3 bi kişi gerçekten zor oluyor hele hele bizim gibi yeni evlilerde
bence de çoooook sevimli olmuşsundurrr, güle güle kullan tatlım.
niye bayıldın kız, o kadar mı korkuyorsun? yoksa çok mu canın yanındı yanlış birşeyler yapıp da?
evet ya o da uzunnnnn zamandır girmiyor topiğe.
sorma canım ya, bi yoluna sokamadık şu işleri. sürekli birileri gelip yanımda oturup işleri yaptırıyorlar. insanlara birşey beğendirmek de çok zor. onu da deneyelim, bunu da deneyelim derken saatler geçiyor
adaşımmmm çok sevindim 2 kişinin gelmemesine. şansın %50'ye inmiş. inşallah senin için hayırlısı olur. sabit bir işin olur ve kafan rahatlar.yine yutmuşun mangalları. ah ben o kadar yesem 70 kiloyu görürüm sanırım. senin metabolizman iyi yakıyor demek ki
yerim ama senibence de çoooook sevimli olmuşsundurrr, güle güle kullan tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?