2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar....

doğadan 2.çayımı göndermiş...7otlu diye bi çay :))))

günaydın kızlar çok yorgunum dün eve gittim hiç oturmadım saat 11 de sızıp kalmışım artık yorgunluktan şimdide hala o yorgunluk var üzerimde:85:

ben de 10,30'da yatmama rağmen uykusuzum. biraz da nezleyim:2::2:

dün akşam hiç tv izlemedik kocişle. yemekten sonra o kitap okudu, ben de biraz coğrafya çalıştım. 10,30'da da yattık. anladım ki sıkı çalışmazsam kpss'de hiç birşey yapamıcam.

evet yarenim kötü bişi olsa hissederim sanki, bence beni kızı gibi görüyo öyle hissediyorum ben :26:
eşim de çok sert tepki vermedi sadece öyle söyledi yani, kızarak değil ama..
ne olursa olsun bir daha almam ama

günaydın kızlar....

doğadan 2.çayımı göndermiş...7otlu diye bi çay :))))
bi bana göndermedi he
şu linki tekrar versenize bana ben bir daha başvurucam

Günaydın herkesee

günaydın kızlarr
ebruu maşallah 2. dişiniz hayırlı olsun sizleri ısırmaya başlayınca da mutluluğunu paşlaş bizimle
nigar bende pek kötü bi durum sezmedim anlatmalarından "yarenaya katılıoum " sen ters bi durum olsa anlardın.
funda bende aynen sızıoum 3 4 gündür üzerimde bi yorgunluk var kafamı zor tutuoum zaten havalar iice soğudu ne giycemi bilemioum üşütüoum galiba
şimdide banyo yaptım geldim başım sızlamaya başladı bile
yarenay bence de biraz daha sıkı çalışmaya başla vakit hemen geçio sonlara bırakma hem bak eşinde kitap falan okuomuş tv açıpta yüksek sesle izlio olsaydı çalışmak için durumun hiçte uygun olmazdı benimki tvsiz yapamaz mesela bazen yayın gidio delirio adam yaa
zuzu filiz sormuş gerçi nasıldı bebiş ziyaretin?

günaydın speedy

mükemmel bi gün geçirmicemi evden çıkarken bilioudum ben zaten buna kendimi hazırlayarak geldim
patronum birazdan gelcek akşam 7ye kadar tam karşı masamda oturcak nası gün ama!:97:

günaydın speedy

mükemmel bi gün geçirmicemi evden çıkarken bilioudum ben zaten buna kendimi hazırlayarak geldim
patronum birazdan gelcek akşam 7ye kadar tam karşı masamda oturcak nası gün ama!:97:

sende görmemezlikten gel canım :81: otursun eeee oranın sahibi sonuçta :82::82:

Arkadaşlar Günaydın

hepinize güzel bir gün diliyorum
benim bugün biraz fazla yogun olacak o yüzden gün içerisinde giremeyecegim

bugün bi sunum var bana şans dileyin olurmuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…