2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hazırda varsa haşlanmış nohutun hiç düşünme bence.

ben de patates yemeği var yanına da salata yaparım yeter bu akşamlık.

ben anneme gitcem galiba, servis şoförü var ya bizim (sürekli vukuattan dolayı sinir olduğum) bana bugün bi minik kova incir getirmiş bahçesinden
çok seviyo amca beni galiba :26: eşim de kızıyo niye aldın diye..
uff sizce tuhaf mı??
şirkete getirdi de, bana ayrı getirmiş
çaycı ablaya dedim "amca beni çok seviyo herhalde, bana niye getirmiş ki ayrı" dedim
"getirir ahmet abi, herkese getirir" dedi
:44: :44:
ben de eşekkür ettim, anneme veririm saolun dedim

hazırda varsa haşlanmış nohutun hiç düşünme bence.

ben de patates yemeği var yanına da salata yaparım yeter bu akşamlık.
biraz fazla haşlanmış ama nohutlarım, ama olsun dimi
sonuçta verdiyse almak lazım ben olsam ben de alırdım nolcak amca sonuçta

kimse yok die bakmıoum
1 saat sonra girioum 2 sayfa yazı kaçırmışım yine :26:
nigar pekte ucuz diilmiş çantalar evet ama o 19 dediği ayakkabı belli yani tabanından
funda stickerlar ii çıktı diodu ama tabii değişir victoria secret bikinileri var mesela onlar iidir yani
alishia 2 kişinin gelmemesi ne ii olmuş şansın artmış umarım kazanırsın tatlım

biraz fazla haşlanmış ama nohutlarım, ama olsun dimi

sonuçta verdiyse almak lazım ben olsam ben de alırdım nolcak amca sonuçta
dimmi :26: ben geri çeviremem yaa ayıp (
hem 60 küsür yaşında :26:

neysem çıkıyorum ben kızlar öptüm sizii

evet dilekcim dimi ama %50 şans var olur mu olur çok saol cnm.

ya ben bu internetten alışveriş olayına bi türlü giremedim elektronik vs.alırım ama ne bilim kıyafetin malını ellemeden üstüme olur mu olmaz mı bakmadan alamıom bi türlü yaa sadece bakmakla yetiniom :) kaç tane çeklerim geldi hepsi boşa gitti o yüzden :))

nekim yaşlı başlı adam ne olacak ki. red etmemekle iyi yapmışsın bence. hem şirkete de getirmiş.

nekim yaşlı başlı adam ne olacak ki. red etmemekle iyi yapmışsın bence. hem şirkete de getirmiş.
dimmi canım, yanlış düşünmim.. eşim sinir etti beni, niye alıyosun sen tanımadığın insandan bişe diyo.. ondan öyle tuhaf oldum.. ama tanıyorum yani, servis şoförü amca işte..

tabiiii

nolcak ki alt tarafı sevdiğinden incir getirmiş walla nek bize de yollasan da yesek çok severim
keşke bebeyim yaa, yakın oluversek nolurdu sankii
bi minnak kova dolusu, 2-3 kilo vardır, üzüm de kopartmış kokulu üzüm

nekkk bidaha alma mademm.....
sana neden ayrı getirmiş, sorsaydın...

heerkese getirdiğini kastedip "ben burdan alırdım ,zahmet etmeseydiniz bana ayrı "falan ddeseydin....yani şahsen ben yadırgardım bana ayrı getirmesine...

kusura bakmada isterse dede olsun...neleri duyuyoruz ,okuyoruz hergün haberlerde

ya canım patronumuz istemiş
adamın kocaman bahçesi var
bana dedi, yukarıdaki ablaları çağırıp söylesene servis yapsınlar..
sende al kendine, saol dedim alırım 2-3 tane..
sonra koştur koştur geldi bıraktı masaamın yanına gitti
bişe de diyemedim ki
amannn napim, annemlere verdim yesin evdeki herkes..
almam bir daha :26:
yaa bu adam teee dedesi 5 yaşındayken bulgaristandan gelmiş ya, beni hemşerisi olarak görüyo..
belki ondandır, kötü düşünmek istemiyorum..
düşünmim dimmi :26:

Son düzenleme:
ya doğru sölüosun da ben kötü niyetli bakamıyorum hiç gerçekten iyi düşündüğündwen getrmiştir, ama eşi rahatsız olduysa da almasın bi daha
iyi geceler kızlar

gelemiyorum pek ya eşim evdeydi balımda emeklemeye başladı dertler başladı
aman kuzuş emeklemeye de mi başlamış maşallah cnmmmm
merhaba ayşeciğim nasılsın
iiyim cnm sen? gece gece bi biz kalmışız :)

emekliyoruz artık birde 2 incimizin ucu göründüüüüüüüü bi diş için bu kdr mutlu olacağımı tahmin etmezdm. balım bnm yaaaaa

günaydın kızlar.

bence kötü niyetli olsaydı amca, nek bunu anlardı. Bulgaristan'dan dolayı olabilir dediği gibi ya da hanımefendiliğinden seviyodur. bir de serviste olay olmuştu da sen öne, şoför yanına oturmaya başlamıştın nek. belki de o olayda senin tarafını tuttu, seviyeni bozmadan kızlara tepkini gösterdin diye hoşuna gitti. he onun dışında farklı davranışları varsa zaten sen birebir anlardın sen. ama eşin gerçekten sert bir tepki verdiyse alma bir daha, ne diyim.

ebuşummm emeklemeleriniz de, inciniz de hayırlı olsun tatlım. Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…