2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın canım bende sabah sabah bonibon yiyorum :125::125::125:

:)) sabah sabah:))

speedy ben seni hep görüyorum ama pek tanımıyorum...nerde yaşıyosun ne iş yapıysn yaş kaç..topikin belli adetleri var sana kimse saymamış, torpilli gördüm seni
yazarmısın sorularımın cevaplarını :))

hee bide foto

Arkadaşlar Günaydın

hepinize güzel bir gün diliyorum
benim bugün biraz fazla yogun olacak o yüzden gün içerisinde giremeyecegim

bugün bi sunum var bana şans dileyin olurmuuuu

boll şansss

22 yaşımdayım. mutfak çizim üzerine çalışıyorum. fotoya gelince ekleyip kaldırmak YASAK olduğu için eklemiyorum..
bundan öncesi için kontrol etmek istemiyorum bundan sonra sizde kk KUrallarına uyarsanız sevinirim :82::82:

havaların soğudunu sabah duş alınca üşümemden anladım ben de
artık sabahları duş alınmaz :18: dikkat et üşütme canım

dilekcim önce bilgisayarın başına geçeyim dedi ama ben kitap oku dedim elinde bi kitap var, bitiremedi ne zamandır. zaten çok okumakla alakası yoktur kendisinin. hatta şöyle söyleyebilirim bu kitabı bitirirse uzunnnnnn zamandır okuduğu ilk kitap olacak okumaya başladı mı devam ediyor ama okumak yerine alternatif bulmaktan yana genelde.

günaydın arkadaşlar umarım mükemmel bi gün geçiririz.. :82::82:

günaydın speedy, umarım dediğin gibi olur

Arkadaşlar Günaydın

hepinize güzel bir gün diliyorum
benim bugün biraz fazla yogun olacak o yüzden gün içerisinde giremeyecegim

bugün bi sunum var bana şans dileyin olurmuuuu

bol şanslar çikolataaaa

çok sevindim kendimi tanıtıcam
4 aylık evliyim konu ile alakam yok ama bu bölümde moderatörüm
genel her sohbete girmeye çalışırım :97:
istanbulda yaşıyorum :85:

sen de mi gurbettesin?:85::85::85:

merak etme tatlım, biz kurallara uyuyoruz, akıllı uslu hatunlarız biz

yarenay inşallah hızlı ve güzelce geçer gider :98::98::98:
gurbette değilim yalnış smile koymuşum yok mu başka ist. olan yaw belki komşu çıkarız :78::78::78:
biliyorum canım siz uslusunuz :82:

yarenay inşallah hızlı ve güzelce geçer gider :98::98::98:
gurbette değilim yalnış smile koymuşum yok mu başka ist. olan yaw belki komşu çıkarız :78::78::78:
biliyorum canım siz uslusunuz :82:

Bende istanbuldayım speedy. Kocamustafapaşada oturuyorum. Sen nerde oturuyorsun?

ne kadar ilginç ve ne kadar korkunç birşey. kız yazık haklı olarak şüphe ediyor sağlığından. çok zor durumu. ama bir yandan da ne kadar şanslı 3 ay sonra doğum yapacak

Nektar seninle uzağız canım. gerçi artık bi uçtan bi uca vesaitler sayesinde yakınlık var ama yine de çok değil

Benim annemde hep 3 aylıkken öğrenmiş ilk 3 ay hep adet oluyormuş. Benimde öyle olma şansım yüksek valla.

evet eğer bebeği sağlıklıysa 3 ay sonra doğum yapacak ne güzel hiç bulantısı falan olmadımı acaba ya 6 aylık hamile olan birinin karnı çok büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…