günaydın arkadaşlarumarım mükemmel bi gün geçiririz.. :82::82:
günaydın canım bende sabah sabah bonibon yiyorum :125::125::125:
Arkadaşlar Günaydın
hepinize güzel bir gün diliyorum
benim bugün biraz fazla yogun olacak o yüzden gün içerisinde giremeyecegim
bugün bi sunum var bana şans dileyin olurmuuuu
ins. canim
bu arada ben seni tanimiyorum ?
sende görmemezlikten gel canım :81: otursun eeee oranın sahibi sonuçta :82::82:
:)) sabah sabah:))
speedy ben seni hep görüyorum ama pek tanımıyorum...nerde yaşıyosun ne iş yapıysn yaş kaç..topikin belli adetleri var sana kimse saymamış, torpilli gördüm seni
yazarmısın sorularımın cevaplarını :))
hee bide foto
boll şansss
bana kalsa bende görmemeye çalışıoum ama :82: ama kendimi göstercem die epey çabalıo mutlaka laf atıo konuşalım die
havaların soğudunu sabah duş alınca üşümemden anladım ben degünaydın kızlarr
ebruu maşallah 2. dişiniz hayırlı olsunsizleri ısırmaya başlayınca da mutluluğunu paşlaş bizimle
nigar bende pek kötü bi durum sezmedim anlatmalarından "yarenaya katılıoum" sen ters bi durum olsa anlardın.
funda bende aynen sızıoum 3 4 gündür üzerimde bi yorgunluk var kafamı zor tutuoum zaten havalar iice soğudu ne giycemi bilemioum üşütüoum galiba
şimdide banyo yaptım geldim başım sızlamaya başladı bile
yarenay bence de biraz daha sıkı çalışmaya başla vakit hemen geçio sonlara bırakma hem bak eşinde kitap falan okuomuş tv açıpta yüksek sesle izlio olsaydıçalışmak için durumun hiçte uygun olmazdı benimki tvsiz yapamaz mesela bazen yayın gidio delirio adam yaa
zuzu filiz sormuş gerçi nasıldı bebiş ziyaretin?
çok sevindim kendimi tanıtıcam
4 aylık evliyim konu ile alakam yok ama bu bölümde moderatörüm
genel her sohbete girmeye çalışırım :97:
istanbulda yaşıyorum :85:
günaydın kızlarr
ebruu maşallah 2. dişiniz hayırlı olsunsizleri ısırmaya başlayınca da mutluluğunu paşlaş bizimle
nigar bende pek kötü bi durum sezmedim anlatmalarından "yarenaya katılıoum" sen ters bi durum olsa anlardın.
funda bende aynen sızıoum 3 4 gündür üzerimde bi yorgunluk var kafamı zor tutuoum zaten havalar iice soğudu ne giycemi bilemioum üşütüoum galiba
şimdide banyo yaptım geldim başım sızlamaya başladı bile
yarenay bence de biraz daha sıkı çalışmaya başla vakit hemen geçio sonlara bırakma hem bak eşinde kitap falan okuomuş tv açıpta yüksek sesle izlio olsaydıçalışmak için durumun hiçte uygun olmazdı benimki tvsiz yapamaz mesela bazen yayın gidio delirio adam yaa
zuzu filiz sormuş gerçi nasıldı bebiş ziyaretin?
günaydın arkadaşlarumarım mükemmel bi gün geçiririz.. :82::82:
Arkadaşlar Günaydın
hepinize güzel bir gün diliyorum
benim bugün biraz fazla yogun olacak o yüzden gün içerisinde giremeyecegim
bugün bi sunum var bana şans dileyin olurmuuuu
çok sevindim kendimi tanıtıcam
4 aylık evliyim konu ile alakam yok ama bu bölümde moderatörüm
genel her sohbete girmeye çalışırım :97:
istanbulda yaşıyorum :85:
22 yaşımdayım. mutfak çizim üzerine çalışıyorum. fotoya gelince ekleyip kaldırmak YASAK olduğu için eklemiyorum..
bundan öncesi için kontrol etmek istemiyorum bundan sonra sizde kk KUrallarına uyarsanız sevinirim :82::82:
yarenay inşallah hızlı ve güzelce geçer gider :98::98::98:
gurbette değilim yalnış smile koymuşumyok mu başka ist. olan yaw belki komşu çıkarız :78::78::78:
biliyorum canım siz uslusunuz :82:
yarenay inşallah hızlı ve güzelce geçer gider :98::98::98:
gurbette değilim yalnış smile koymuşumyok mu başka ist. olan yaw belki komşu çıkarız :78::78::78:
biliyorum canım siz uslusunuz :82:
Bende istanbuldayım speedy. Kocamustafapaşada oturuyorum. Sen nerde oturuyorsun?
istanbul'da olanlarımız var canım. bi bak bakalım belki komşusunuzdur
kızlar bu konuyu okudunuz mu
istanbul'da olanlarımız var canım. bi bak bakalım belki komşusunuzdur
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/472761-alti-aylik-hamile-oldugumu-ogrendim.html
Ay Allahım yaaaaaistanbul'da olanlarımız var canım. bi bak bakalım belki komşusunuzdur
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/472761-alti-aylik-hamile-oldugumu-ogrendim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?