senin annen yanında ya okadar zorlanmazsın canımallah gönlüne göre versin
ilahi zuzu alemsin valla..bende ikiz çocuğa bakamam ya istemem ama allah tabi verirse yapıcak bişey yok bana hatta çok takılırlar senin ikizlerin olacak falan diye ödüm kopuyo:18:
evimde olup, eşime sarılıp naz yapasım var
yaz bakim, merak ettim ne oldu :26:
hani biz evlendiğimizden beri ev almaya çalışıyoruzda kafamıza göre bulamıyoruzya,yani biz borçsuz veya çok az borçla alalım diyoruz ama bizim buralarda tabi fiyatlar aldı başını gidiyo. şimdi bitane site var yapılıyomuş aralıkta teslim edilecekmiş,havuzlu falanlı filanlı işte, bağcılar tarafındaymış,bizim baktığımız ve gözden çıkardığımız rakama ordan 4+1 süper lüks hatta dupleks falan alabiliyoruz.sevgilim diyoki ordan alalım, 1-2 sene otururuz, baktık yapamıyoruz, orayı satar yine geçeriz bu tarafa diyo, veya bu tarafta yeni bir projeye yazılırız, o bitene kadar en azında kendi evimizde oluruz diyo. çok karıştı kafam ne yapıcam bilmiyorum.akıl verin bana. annemle konuştum diyoki sen manyakmısın ben seni tanıyosam oturamazsın orda diyo.
hani biz evlendiğimizden beri ev almaya çalışıyoruzda kafamıza göre bulamıyoruzya,yani biz borçsuz veya çok az borçla alalım diyoruz ama bizim buralarda tabi fiyatlar aldı başını gidiyo. şimdi bitane site var yapılıyomuş aralıkta teslim edilecekmiş,havuzlu falanlı filanlı işte, bağcılar tarafındaymış,bizim baktığımız ve gözden çıkardığımız rakama ordan 4+1 süper lüks hatta dupleks falan alabiliyoruz.sevgilim diyoki ordan alalım, 1-2 sene otururuz, baktık yapamıyoruz, orayı satar yine geçeriz bu tarafa diyo, veya bu tarafta yeni bir projeye yazılırız, o bitene kadar en azında kendi evimizde oluruz diyo. çok karıştı kafam ne yapıcam bilmiyorum.akıl verin bana. annemle konuştum diyoki sen manyakmısın ben seni tanıyosam oturamazsın orda diyo.
arsecim ben semt olarak bilemioum ama tabi ama güvenilir mi teslim edilmio yarım kalıo denildiği gibi yapılmıo bunlar önemli yoksa eşinin dediği mantıklı şimdi alabilecek durumun varken al. Yapamazsan bile 2 sene sabret değer kazanır öle yerler sonra orayı sat kendi istediğin taraftan bi ev bak.
ben de çok isterim ikizlerim olsun. yoksa kocişle çok kavga ederiz biz ikinci çocuk içinben isterim, o istemez. birine iyi bakalım yeter diyor hep. sanırım kendisinin çok kardeşi olduğundan eksikli büyümüş hep. ben de tek çocuk sevmiyorum, ister istemez şımarık büyüyorlar. hem ileride birbirlerine arkadaş olsunlar, kardeş ilişkisi, duygusu çok farklı tatsınlar isterim. ama bildiğimiz kadarıyla ne eşimin ne de benim sülalemde hiç ikiz yok
. anla
Canım şu an bağcılardayım. İşyerim bağcılarda. Bizde o zamanlar bağcılardan ev alalım demiştik. Şimdi bu semtte çalışınca iyi ki almamışız diyorum. dağ başı gibi bi yer. Küçücük bi meydanı var o kadar. Bişey almak istesek taa meydana gidiyoruz
valla canım istanbulda olmadığım için...nasıl oraları bilemicem:26:,,
annen neden oturamazsın dedikiii çok mu kötü
benm eşim 2 şer yıl arayla dört çocuk istiyor geniş bir aile olalım diyor. sanırım ben önümüzdeki 10 yılın yarısını hamile olarak geçirecem. :) 2yıl dur bir yıl hamile 2 yıl dur bi daha
aaa biliysundur belki elfi, çınar olimpia park, nasıl oralar, ? ya ben çok kararsızım aklımı kaybedicem, ben bakırköyden başka biryerde yaşamadımki hiç
oh oh maşallah. ben 4 tane istemem zaten ya. maddi olarak zaten aşar bizi. daha 2 göz ev almak için kafayı yiyorum ben. 4 çocuğun masrafına yetişemem hayatta
Site içinde olacağı için daha iyi olabilr. burda bi abi var ona sorayım ben. O kesin bilir
sordum şimdi. Eğer anladığım yer ise dışarı çıkmasına bile gerek yok dedi. İçinde herşey varmış ama açık adres alırsan yardımcı olurm dedi. Şimdi yapılan bi site var çınar mahallesinde acaba o mu dedi oysa iyiymiş
yok hayatım güvenli bir firma , zaten bitmek üzere ,diyoruya aalıkta teslim oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?