2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

banada ikiz diyolarrr, bide üçüz oluyomuşşş puhahaha

hani biz evlendiğimizden beri ev almaya çalışıyoruzda kafamıza göre bulamıyoruzya,yani biz borçsuz veya çok az borçla alalım diyoruz ama bizim buralarda tabi fiyatlar aldı başını gidiyo. şimdi bitane site var yapılıyomuş aralıkta teslim edilecekmiş,havuzlu falanlı filanlı işte, bağcılar tarafındaymış,bizim baktığımız ve gözden çıkardığımız rakama ordan 4+1 süper lüks hatta dupleks falan alabiliyoruz.sevgilim diyoki ordan alalım, 1-2 sene otururuz, baktık yapamıyoruz, orayı satar yine geçeriz bu tarafa diyo, veya bu tarafta yeni bir projeye yazılırız, o bitene kadar en azında kendi evimizde oluruz diyo. çok karıştı kafam ne yapıcam bilmiyorum.akıl verin bana. annemle konuştum diyoki sen manyakmısın ben seni tanıyosam oturamazsın orda diyo.

arsecim ben semt olarak bilemioum ama tabi ama güvenilir mi teslim edilmio yarım kalıo denildiği gibi yapılmıo bunlar önemli yoksa eşinin dediği mantıklı şimdi alabilecek durumun varken al. Yapamazsan bile 2 sene sabret değer kazanır öle yerler sonra orayı sat kendi istediğin taraftan bi ev bak.

Canım şu an bağcılardayım. İşyerim bağcılarda. Bizde o zamanlar bağcılardan ev alalım demiştik. Şimdi bu semtte çalışınca iyi ki almamışız diyorum. dağ başı gibi bi yer. Küçücük bi meydanı var o kadar. Bişey almak istesek taa meydana gidiyoruz

arse ben İstanbul'u hiç bilmiyorum o yüzden muhit için birşey diyemem. ama şunu düşünüyorum, eşinin dediği mantıklı. hem orda otururken kiraya vereceğiniz parayı biriktirirsin. daha sonra istediğin tarafta ev alabilmek için daha çok paran olur. şuanda ödediğin kirayla ev sahibini besleyeceğine, kendi geleceğine yatırım yapmış olursun.

yok hayatım güvenli bir firma , zaten bitmek üzere ,diyoruya aalıkta teslim oluyo.

valla canım istanbulda olmadığım için...nasıl oraları bilemicem:26:,,

annen neden oturamazsın dedikiii çok mu kötü

benm eşim 2 şer yıl arayla dört çocuk istiyor geniş bir aile olalım diyor. sanırım ben önümüzdeki 10 yılın yarısını hamile olarak geçirecem. :) 2yıl dur bir yıl hamile 2 yıl dur bi daha

aaa biliysundur belki elfi, çınar olimpia park, nasıl oralar, ? ya ben çok kararsızım aklımı kaybedicem, ben bakırköyden başka biryerde yaşamadımki hiç

valla canım istanbulda olmadığım için...nasıl oraları bilemicem:26:,,

annen neden oturamazsın dedikiii çok mu kötü

bilmiyorum bende oraları tatlım, hiç gitmedim, ama eğitim seviyesinin yüksek olmadığını söylenenlerden falan duymuşluğum var.

dur bakalım elfi anlatır şimdi o biliyomuş oraları

arse bende otarafları hiç bilmiyorum oyüzden yardımcı olamıycam canım elfiş biliyo otaraftan ev alma durumları vardı hatta ..hakkında hayırlısı nereyseorası olsun

benm eşim 2 şer yıl arayla dört çocuk istiyor geniş bir aile olalım diyor. sanırım ben önümüzdeki 10 yılın yarısını hamile olarak geçirecem. :) 2yıl dur bir yıl hamile 2 yıl dur bi daha

oh oh maşallah. ben 4 tane istemem zaten ya. maddi olarak zaten aşar bizi. daha 2 göz ev almak için kafayı yiyorum ben. 4 çocuğun masrafına yetişemem hayatta

aaa biliysundur belki elfi, çınar olimpia park, nasıl oralar, ? ya ben çok kararsızım aklımı kaybedicem, ben bakırköyden başka biryerde yaşamadımki hiç

Site içinde olacağı için daha iyi olabilr. burda bi abi var ona sorayım ben. O kesin bilir

sordum şimdi. Eğer anladığım yer ise dışarı çıkmasına bile gerek yok dedi. İçinde herşey varmış ama açık adres alırsan yardımcı olurm dedi. Şimdi yapılan bi site var çınar mahallesinde acaba o mu dedi oysa iyiymiş

Ama bakırköydeki rahatlığı orda bulamazsın bence. Annenin ne demek istediğini anladım. Peki arabanız var ise toki yada kiptaş ın projelerine baksan. Bahçeşehir sanaa çok mu uzak kalır. Çalıştığınız semtler neresi?

bağcılar olimpik spor salonu yanı, sitenin adı çınar olimpia park konutları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…