2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım kişiden kişiye değişiyor göbeğin büyümesi. iç karnı genişse son aylarda belli oluyor hamile olduğu. benim bi arkadaşım da öyleydi mesela. 7. ayına kadar inanmadık hamile olduğuna, biraz göbek yaptın o kadar diyorduk

memnun oldum :) bende 23 yaşında muhasebe bürosundayım..

:)) merak etme bşiz zaten burraya eklemiyoruz fotoları..albüme koyuyoruz..ordan kaldırıyoruz :))

Nektar seninle uzağız canım. gerçi artık bi uçtan bi uca vesaitler sayesinde yakınlık var ama yine de çok değil
evet canım ama metrobüs geliyor bizim buraya, 2 ay sonra.. mesafeler "çekilir" olucak en azından.. yoksa istanbulun trafiği insanı sinir hastası yapıyo

evet eğer bebeği sağlıklıysa 3 ay sonra doğum yapacak ne güzel hiç bulantısı falan olmadımı acaba ya 6 aylık hamile olan birinin karnı çok büyür
bence güzel değil yaa, ben bebeğim karnımdayken her haftasını her ayını hissetmek, bilmek isterdim

slm kızlar bu nasıl bir durum ya 6 aylıkken öğrenmek :) benm karnım şimdiden belli olmaya başladı :) ne şanslılar

evet eğer bebeği sağlıklıysa 3 ay sonra doğum yapacak ne güzel hiç bulantısı falan olmadımı acaba ya 6 aylık hamile olan birinin karnı çok büyür

Bizim komşumun bi kızı vardı nişanlıydı annesi istemiyordu evlenmesini. Sonra taşındılar. sonradan duyduk ki bu hamileymiş ve 9 ay boyunca saklamış annesinden. Çok kiloluydu hiç anlamamış annesi. Bi gün doğum için hastaneye gitmiş doğurmuş sonra annesini aramış gel hastanedeyim bayıldım diye.. annesi bi gidiyor kucağından bebek. sonra nişanlısıyla evlendi.

öylede canım bazılarının hamileliği çok zor geçiyo benim yakın arkadaşım mahvoldu sürekli bulantı kusma çok ağır geçirdi hamileliğini ben ondan sonra korktum hamilelikten

ekledim kızlar hemen bakın kaldırıcam...
çok kıymetli olduğum için değil bu sefer bi çok kişi ben göremedim diye geri dönüyor kimse görmeden silmek istiyorum

ay yazık ya ne zor olmuştur onu saklamak 9 ay boyunca..annede şok olmuştur

kızlar çok tuhaf rüya gördüm yaa....

böle hava karanlıkmış...ben atla bi ormana girmişim ama nasıl dıgıdık dıgıdık gidiyozz füze mübarekk
sonra kocaman kocaman kayalıklara geliyoruz , bi çıkıyorumki aşağı uçurum çok yüksek..korkuyorum rüyamda...sonra bakıyom yanımda 2 tane kız çocuğu....
diyorum buraya gelmek yasaktı çok korkunç burası ne işiniz var hadi gidelim diyorum...ordan başka bi atlı geliyo..

ben çok korkuyom, atlı önce iyi numarası yapıyo, biz kayalıktan iniyoruz ata biniyorum ben....sonra adamın kötü olduğunu anlıyorum...atla kaçıyom kaçıyom adam hemen arkamda:18:

öylede canım bazılarının hamileliği çok zor geçiyo benim yakın arkadaşım mahvoldu sürekli bulantı kusma çok ağır geçirdi hamileliğini ben ondan sonra korktum hamilelikten
evet bazı kişiler çok zor geçiriyor o dönemi :/
bakalım biz napıcaz, ama Allahım hepimize versin sağlıklı sıhatli bebişler bana ikiz versin inşalaaaaaaahhhhhhhhhh

ekledim kızlar hemen bakın kaldırıcam...
çok kıymetli olduğum için değil bu sefer bi çok kişi ben göremedim diye geri dönüyor kimse görmeden silmek istiyorum
ben daha önce görmüştüm fotoları, harikalar

nekkkk benim ikiz olur belkide :)))
eşimin sülalede ikiz var hem ana tarafında hem baba tarafında...

kaynanamda ikizlerini doğumda kaybetmiş yaşasaydı 2 tane ikiz görümcem olcaktı

...

kaynanama diyolarmış "hayırlı olsun gelin hamileymiş" :))) kaynanamda demiş "" haberim yok, öle olsa bilirim heralde" ayy herkes hamile olmamı bekliyomuşda haberim yokmuş :)) ama kaç kişi öle demiş gelin hamileymiş falan diye

he çocukları orda bıraktın kaçtın yani
ilginç bir rüyaymış zuzum, at görmek iyidir derler
hayır olsunn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…