22 yaşımdayım. mutfak çizim üzerine çalışıyorum. fotoya gelince ekleyip kaldırmak YASAK olduğu için eklemiyorum..
bundan öncesi için kontrol etmek istemiyorum bundan sonra sizde kk KUrallarına uyarsanız sevinirim :82::82:
memnun oldum :) bende 23 yaşında muhasebe bürosundayım..
:)) merak etme bşiz zaten burraya eklemiyoruz fotoları..albüme koyuyoruz..ordan kaldırıyoruz :))
evet canım ama metrobüs geliyor bizim buraya, 2 ay sonra.. mesafeler "çekilir" olucak en azından.. yoksa istanbulun trafiği insanı sinir hastası yapıyoNektar seninle uzağız canım. gerçi artık bi uçtan bi uca vesaitler sayesinde yakınlık var ama yine de çok değil
bence güzel değil yaa, ben bebeğim karnımdayken her haftasını her ayını hissetmek, bilmek isterdimevet eğer bebeği sağlıklıysa 3 ay sonra doğum yapacak ne güzel hiç bulantısı falan olmadımı acaba ya 6 aylık hamile olan birinin karnı çok büyür
memnun oldumcanım..
ozaman size düğün resmimden ekliyorum bakın sonra kaldırıcam hemen :86::86::86:
evet eğer bebeği sağlıklıysa 3 ay sonra doğum yapacak ne güzel hiç bulantısı falan olmadımı acaba ya 6 aylık hamile olan birinin karnı çok büyür
evet canım ama metrobüs geliyor bizim buraya, 2 ay sonra.. Mesafeler "çekilir" olucak en azından.. Yoksa istanbulun trafiği insanı sinir hastası yapıyo
Bence güzel değil yaa, ben bebeğim karnımdayken her haftasını her ayını hissetmek, bilmek isterdim
bizim komşumun bi kızı vardı nişanlıydı annesi istemiyordu evlenmesini. Sonra taşındılar. Sonradan duyduk ki bu hamileymiş ve 9 ay boyunca saklamış annesinden. çok kiloluydu hiç anlamamış annesi. Bi gün doğum için hastaneye gitmiş doğurmuş sonra annesini aramış gel hastanedeyim bayıldım diye.. Annesi bi gidiyor kucağından bebek. Sonra nişanlısıyla evlendi.
ay yazık ya ne zor olmuştur onu saklamak 9 ay boyunca..annede şok olmuştur
ekledim kızlar hemen bakın kaldırıcam...
çok kıymetli olduğum için değil bu sefer bi çok kişi ben göremedim diye geri dönüyor kimse görmeden silmek istiyorum
resimlerine baktım canım çok hoş sade bi gelin olmuşun allah bir ömür mutlu eder inşallah
speedy resimlere baktım yorumumuda yaptım..
evet bazı kişiler çok zor geçiriyor o dönemi :/öylede canım bazılarının hamileliği çok zor geçiyo benim yakın arkadaşım mahvoldu sürekli bulantı kusma çok ağır geçirdi hamileliğini ben ondan sonra korktum hamilelikten
ben daha önce görmüştüm fotoları, harikalarekledim kızlar hemen bakın kaldırıcam...
çok kıymetli olduğum için değil bu sefer bi çok kişi ben göremedim diye geri dönüyor kimse görmeden silmek istiyorum
ben daha önce görmüştüm fotoları, harikalar
he çocukları orda bıraktın kaçtın yanikızlar çok tuhaf rüya gördüm yaa....
böle hava karanlıkmış...ben atla bi ormana girmişim ama nasıl dıgıdık dıgıdık gidiyozz füze mübarekk
sonra kocaman kocaman kayalıklara geliyoruz , bi çıkıyorumki aşağı uçurum çok yüksek..korkuyorum rüyamda...sonra bakıyom yanımda 2 tane kız çocuğu....
diyorum buraya gelmek yasaktı çok korkunç burası ne işiniz var hadi gidelim diyorum...ordan başka bi atlı geliyo..
ben çok korkuyom, atlı önce iyi numarası yapıyo, biz kayalıktan iniyoruz ata biniyorum ben....sonra adamın kötü olduğunu anlıyorum...atla kaçıyom kaçıyom adam hemen arkamda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?