Ama bakırköydeki rahatlığı orda bulamazsın bence. Annenin ne demek istediğini anladım. Peki arabanız var ise toki yada kiptaş ın projelerine baksan. Bahçeşehir sanaa çok mu uzak kalır. Çalıştığınız semtler neresi?
kızlar s.b.y. nin günü ve saati değişmiş :)
cumartesi 11 e almışlar
s.b.y ne kız ???
evet zuzum ya çok geç saate aldılar onu, yahşi cazibe kendi günü ve saatine kuruldu. cumartesi günü çok karıştı ya, insan hangisini izlesin bilemiyor. yetenek sizsiniz de eğlenceli oluyor
yemek başına zuzu hanım
Evet bahsettiğin yermiş. Şu an camdan bakınca bile görüyorum o siteleri. burdan trafik yoksa 15 -20 dk. da bakırköyde olursun. Bakırköyden gelen bi eleman var burda. Servisle 20 dk. falan gidiyor evine. İnternetten baktım ne kadar şaşaalı. Burdan bakınca pekte öyle durmuyor. Bizim patronun kızı orda oturuyor. Kardeşide hep havuza girmek için ablasında kalıyor.
Senin yaşam şartlarına pek uymayabilir.
valla yaa...ozman şöle yaparız c.ertesi yeteneğe bakarız ,sby başlayana kadar :))))
ohh sonundaa
Bence sen bakırköyden başka bi yerde yaşayamazsın annene katılıyorum. Bakırköyde oturan kadına sordum işyerindeki ablaya..
Dedi ki boyner in arkasında çok güzel evler var. Zuhurat baba dada var ama çok pahalı. ya boynerin arka kısmına baksın yada osmaniye taraflarına baksın dedi. Bahçelievlerde olabilir dedi.
yaaa nasıl izlosunuzdizileri yaaa , ben hiç izleyemiyorum, yazın niyetlendim dedim kendime dizi edinicem artık diye Bizim yengeyi izleyecektim . ilk bölümü izledim ondan sonra hiç yakalayamadım. dizi saatlerini takip edmiyorum veyao dizi saatleri hem benim birşeyler yaptığım zamana veya dışarda olduğum zaman denk geliyo.
s.b.y izleyeyim, güzemi konsu ne ? saat kaç demiştin ?:90:
bağcılar olimpik spor salonu yanı, sitenin adı çınar olimpia park konutları.
bilmiyorum bende oraları tatlım, hiç gitmedim, ama eğitim seviyesinin yüksek olmadığını söylenenlerden falan duymuşluğum var.
Dur bakalım elfi anlatır şimdi o biliyomuş oraları
izlenmiyo galiba, inş bitirmezler diziyikızlar s.b.y. Nin günü ve saati değişmiş :)
cumartesi 11 e almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?