2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

araba var o sorun değil ama trafik büyük sorun, eminönünde çalışıyorum tatlım, oralar çok uzak bize, zaten eşimin evi var otarafta ,kayınpederiminde var ama uzak diye oraları hiç düşünmedik.

aslında bakırköyden başka biryeri hiç düşünmedik ama artık 1,5 senedir ara ara bittik yani, bide zeytinburnunda yapılan sahilpark evleri var ama oda site içinde ama havuzu falan yok yani normal site .

bağcılardaki evin olduğu yer çokmu kötü ? ne açıdan kötü bide *

Evet bahsettiğin yermiş. Şu an camdan bakınca bile görüyorum o siteleri. burdan trafik yoksa 15 -20 dk. da bakırköyde olursun. Bakırköyden gelen bi eleman var burda. Servisle 20 dk. falan gidiyor evine. İnternetten baktım ne kadar şaşaalı. Burdan bakınca pekte öyle durmuyor. Bizim patronun kızı orda oturuyor. Kardeşide hep havuza girmek için ablasında kalıyor.

Senin yaşam şartlarına pek uymayabilir.

evet zuzum ya çok geç saate aldılar onu, yahşi cazibe kendi günü ve saatine kuruldu. cumartesi günü çok karıştı ya, insan hangisini izlesin bilemiyor. yetenek sizsiniz de eğlenceli oluyor

yemek başına zuzu hanım

valla yaa...ozman şöle yaparız c.ertesi yeteneğe bakarız ,sby başlayana kadar :))))

ohh sonundaa

valla karmakarışık oldum :26:

aman beeeee offfff bu ev olayı beni yoruyoooo , gitmeden, görmeden hiçbişey olmayacak demekki.

en iyisi hftasonu gidip bakmak . zaten gidince anlaşılır

sağol elfi muccckkkkk

Son düzenleme:
Bence sen bakırköyden başka bi yerde yaşayamazsın annene katılıyorum. Bakırköyde oturan kadına sordum işyerindeki ablaya..

Dedi ki boyner in arkasında çok güzel evler var. Zuhurat baba dada var ama çok pahalı. ya boynerin arka kısmına baksın yada osmaniye taraflarına baksın dedi. Bahçelievlerde olabilir dedi.

valla yaa...ozman şöle yaparız c.ertesi yeteneğe bakarız ,sby başlayana kadar :))))

ohh sonundaa

yaaa nasıl izlosunuzdizileri yaaa , ben hiç izleyemiyorum, yazın niyetlendim dedim kendime dizi edinicem artık diye Bizim yengeyi izleyecektim . ilk bölümü izledim ondan sonra hiç yakalayamadım. dizi saatlerini takip edmiyorum veyao dizi saatleri hem benim birşeyler yaptığım zamana veya dışarda olduğum zaman denk geliyo.

s.b.y izleyeyim, güzemi konsu ne ? saat kaç demiştin ?:90:

oraların heryein bakıyoruz 1,5 senedir. ben zuhuratbaba da oturuyodum evlenince kartaltepe tarafına geçtim, osmaniye bile benim için yabancı aslında oranın önünden geçerken bile yabancılık çekiyorum ama oralara bile baktık en son. Baçelievlerde bakıyoruz ama ordada çok kötü yerler var sadece belli yerlere bakabiliyoruz yine çok yüksek fiyatlar oluyo, bizi borca sokuyo.

aman neyse hakkımızda hayırlısı bakalım nolacak.

canım siz ne kadarı gözden çıkardınız?

dizi konusunda biz akşamları çıkacak bir yer bulamadığımızdan ve eşimle benim saatlerimiz uymadığından, genelde hep evdeyiz canım. o yüzden mutlaka denk geliyoruz dizilere

buda güzelmiş[/QUOTE]

bu eve bakmıştık 2 ay önce falandı galiba,bizimki istememişti o zaman. ama yine muhit olarak pek iyşi değil bakırköy gibi görünüyo ama yanında falan gecekondu gibi evler var, yakın tarihte gelişebilecek biyer marmara forum falan yapıldı oraya ,yeniden ikna edip bakmak lazım

bu çiçekler senin için elfii

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar pazar günü bu eve bakıcaz....

bitane daha var onuda bulayım

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum bende oraları tatlım, hiç gitmedim, ama eğitim seviyesinin yüksek olmadığını söylenenlerden falan duymuşluğum var.

Dur bakalım elfi anlatır şimdi o biliyomuş oraları

kankaaa (ay buna da alışıcam galiba) bağcıları hiiiç tavsiye etmiyorum
nişanlım eskiden bağcılarda oturuyordu ailesiyle şimdi y. Bosnaya taşındılar
ama site içindeyse güzel olur, yoksa hiç yaşanacak yer değil bağcılar :26:
kızlar s.b.y. Nin günü ve saati değişmiş :)
cumartesi 11 e almışlar
izlenmiyo galiba, inş bitirmezler diziyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…