2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

korkma kuzu Bi yerin açıkta kalmıştır

ikizmiben bitaneye nasıl bakıcağımı düşünüyorum ikize hayatta bakamam sanırım..aminn inşallah istediğin olur canım

benimde eşimin kız kardeşi ikizmiş .. ama bi tanesi doğumda ölmüş..
artık bana da olursa Allah yardım etsin.. geçen gün smear testi için gittiğimde sordum taşıyıcı oluyormuşuzu...
cinsiyeti ve bebek faktörünü erkek belirlediği için olabilir dedi :97:

aa evet eşinin kardeşleri ikizse olabilir zuzum
benim de babannemin ikizi varmış, 6-7 yaşlarında ölmüş :/
ay bu ikizler niye hep ölüyomuş evvel zamanda yaa :26:
eşimin tarafında hiç ikiz yok ama

ikizmiben bitaneye nasıl bakıcağımı düşünüyorum ikize hayatta bakamam sanırım..aminn inşallah istediğin olur canım
ben çok istiyorum Fundam, inşallah olurr bakılır canım yaa bi şekilde, zor olur evet ama annem yardım etsin artık :18: keşke ikiz olsa

he çocukları orda bıraktın kaçtın yani
ilginç bir rüyaymış zuzum, at görmek iyidir derler
hayır olsunn :)))

yok onlarında atı vardı...
napayım hem anaları sahip çıksın,ne işleri var orda

korkma kuzu Bi yerin açıkta kalmıştır

evet üşümüşüm, uyandım örtündüm:78:

Zuzu at murattır canım

dimmi

aa evet eşinin kardeşleri ikizse olabilir zuzum
benim de babannemin ikizi varmış, 6-7 yaşlarında ölmüş :/
ay bu ikizler niye hep ölüyomuş evvel zamanda yaa :26:
eşimin tarafında hiç ikiz yok ama

yaa deliririm ben ikiz mii

ya hayırlısını versin RAbbim de, ne biliimisteyene versin...ben istemem ikiz:44:

günaydın kızlarr :92:

speedy biz görmedik resimleri bizim içinde bir örnek koyarmısın

zuzu rüyan hayırlı olsun inşallah, babannem her rüya görüpte anlatmaya çalışdığımda ,dur yavrum derdi önce rüyanın duasını edeceksin derdi, sonrada '' Fatma anamızın gördüğü, Peygamber efendimizin yorduğu olsun '' derdi.
Aklınızda olsun güzel bir söz bence.

hmmm evettt:44:

çok gerginim bugün neden bilmiyorum
çalışmak istemiyorum bugün, telefondakilere de kötü davranıyorum zaten

Allah sizi ne yapmasın

yok kızlar valla tamamen boş zaman kollamayla ve içime doğuyo galiba , temiz kalplimiyim neyim acaba

bugün valla hiç iş yapasım yok, müdürüme dedim ben bugün biraz kötüyüm , stajyerler çalışsın beni idare edin dedim. olur dedi. rahatım bugün inşallah.

Ben çok istiyorum fundam, inşallah olurr Bakılır canım yaa bi şekilde, zor olur evet ama annem yardım etsin artık :18: Keşke ikiz olsa
senin annen yanında ya okadar zorlanmazsın canımallah gönlüne göre versin

ilahi zuzu alemsin valla..bende ikiz çocuğa bakamam ya istemem ama allah tabi verirse yapıcak bişey yokbana hatta çok takılırlar senin ikizlerin olacak falan diye ödüm kopuyo:18:

offf okuoum okuoum yazamadım bi türlü
o bebek olayına şok oldum nası olur ya 6 aylık gerçi sizler örnekler vermişsiniz ama çok şaşırdım :26: kadın da haklı olarak bebişin sağlığından şüphe edio zor yaa:97:
hepimiz isteyerek sevinerek mutlulukla sağlıkla bekleyelim bebişlerimizi

ben de çok isterim ikizlerim olsun. yoksa kocişle çok kavga ederiz biz ikinci çocuk için ben isterim, o istemez. birine iyi bakalım yeter diyor hep. sanırım kendisinin çok kardeşi olduğundan eksikli büyümüş hep. ben de tek çocuk sevmiyorum, ister istemez şımarık büyüyorlar. hem ileride birbirlerine arkadaş olsunlar, kardeş ilişkisi, duygusu çok farklı tatsınlar isterim. ama bildiğimiz kadarıyla ne eşimin ne de benim sülalemde hiç ikiz yok
. anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…