kızlar çok tuhaf rüya gördüm yaa....
Böle hava karanlıkmış...ben atla bi ormana girmişim ama nasıl dıgıdık dıgıdık gidiyozz füze mübarekk
Sonra kocaman kocaman kayalıklara geliyoruz , bi çıkıyorumki aşağı uçurum çok yüksek..korkuyorum rüyamda...sonra bakıyom yanımda 2 tane kız çocuğu....
Diyorum buraya gelmek yasaktı çok korkunç burası ne işiniz var hadi gidelim diyorum...ordan başka bi atlı geliyo..
Ben çok korkuyom, atlı önce iyi numarası yapıyo, biz kayalıktan iniyoruz ata biniyorum ben....sonra adamın kötü olduğunu anlıyorum...atla kaçıyom kaçıyom adam hemen arkamda:18:
evet bazı kişiler çok zor geçiriyor o dönemi :/
bakalım biz napıcaz, ama allahım hepimize versin sağlıklı sıhatli bebişlerBana ikiz versin inşalaaaaaaahhhhhhhhhh
Ben daha önce görmüştüm fotoları, harikalar
nekkkkbenim ikiz olur belkide :)))
eşimin sülalede ikiz var hem ana tarafında hem baba tarafında...
kaynanamda ikizlerini doğumda kaybetmişyaşasaydı 2 tane ikiz görümcem olcaktı
...
kaynanama diyolarmış "hayırlı olsun gelin hamileymiş" :))) kaynanamda demiş "" haberim yok, öle olsa bilirim heralde"ayy herkes hamile olmamı bekliyomuşda haberim yokmuş :)) ama kaç kişi öle demiş gelin hamileymiş falan diye
aa evet eşinin kardeşleri ikizse olabilir zuzumnekkkkbenim ikiz olur belkide :)))
eşimin sülalede ikiz var hem ana tarafında hem baba tarafında...
kaynanamda ikizlerini doğumda kaybetmişyaşasaydı 2 tane ikiz görümcem olcaktı
...
kaynanama diyolarmış "hayırlı olsun gelin hamileymiş" :))) kaynanamda demiş "" haberim yok, öle olsa bilirim heralde"ayy herkes hamile olmamı bekliyomuşda haberim yokmuş :)) ama kaç kişi öle demiş gelin hamileymiş falan diye
ikizmiben bitaneye nasıl bakıcağımı düşünüyorum ikize hayatta bakamam sanırım ..aminn inşallah istediğin olur canım
he çocukları orda bıraktın kaçtın yani
ilginç bir rüyaymış zuzum, at görmek iyidir derler
hayır olsunn :)))
korkma kuzu Bi yerin açıkta kalmıştır
ikizmiben bitaneye nasıl bakıcağımı düşünüyorum ikize hayatta bakamam sanırım ..aminn inşallah istediğin olur canım
benimde eşimin kız kardeşi ikizmiş .. ama bi tanesi doğumda ölmüş..
artık bana da olursa Allah yardım etsin.. geçen gün smear testi için gittiğimde sordum taşıyıcı oluyormuşuzu...
cinsiyeti ve bebek faktörünü erkek belirlediği için olabilir dedi :97:
Zuzu at murattır canım
aa evet eşinin kardeşleri ikizse olabilir zuzum
benim de babannemin ikizi varmış, 6-7 yaşlarında ölmüş :/
ay bu ikizler niye hep ölüyomuş evvel zamanda yaa :26:
eşimin tarafında hiç ikiz yok ama
ben çok istiyorum Fundam, inşallah olurr bakılır canım yaa bi şekilde, zor olur evet ama annem yardım etsin artık :18: keşke ikiz olsa
günaydın kızlarr :92:
speedy biz görmedik resimleribizim içinde bir örnek koyarmısın
zuzu rüyan hayırlı olsun inşallah, babannem her rüya görüpte anlatmaya çalışdığımda ,dur yavrum derdi önce rüyanın duasını edeceksin derdi, sonrada '' Fatma anamızın gördüğü, Peygamber efendimizin yorduğu olsun '' derdi.
Aklınızda olsun güzel bir söz bence.
aminnallah gönlüne göre versinnnn
çok gerginim bugünneden bilmiyorum
çalışmak istemiyorum bugün, telefondakilere de kötü davranıyorum zaten
senin annen yanında ya okadar zorlanmazsın canımBen çok istiyorum fundam, inşallah olurr Bakılır canım yaa bi şekilde, zor olur evet ama annem yardım etsin artık :18: Keşke ikiz olsa
Yok onlarında atı vardı...
Napayım hem anaları sahip çıksın,ne işleri var orda
Evet üşümüşüm, uyandım örtündüm:78:
Dimmi
Yaa deliririm ben ikiz mii
Ya hayırlısını versin rabbim de, ne biliimisteyene versin...ben istemem ikiz:44:
çok gerginim bugünneden bilmiyorum
çalışmak istemiyorum bugün, telefondakilere de kötü davranıyorum zaten
nek aynı
bende öyleyim
ama benim derdim var kızlar bana akıl verin dur yazayım
nek aynı
bende öyleyim
ama benim derdim var kızlar bana akıl verin dur yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?