2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sizin baktığınızdan daha iyi bi ev ama zuzum:26:..balkona nasıl kazan kurup kat kaloriferi yaptırdı..

Kızlar siz naptınız öyle yaaa anam ağladı editleyeceğim diye.
Link vermek yasak bi sürü emlak linki gördüm tikkat lütfen editledim hepsini.

iyiki bakmışım geçlmişie :78:

site içinde başka sitelerin linkini eklemek , kötü yorum yapmak , hakaret etmek , resim ekleyip sonra editlemek , mesaj editlemek ; reklam içerikli yazılar yazmak ve int sitesin adresini falan vermek yasak

ay ben bi foto koyup silmeyi, bide mesaj içeriğini silmeyi yasak bilip ,onlara dikkat ediyodum:26:
sadece kk içinde link verebiliyoz dimmi ozamn...yani misal başka bi konunun (kk daki) linkini verebiliriz ama:78:

Aa biz birsürü link veriyoruz

yemek tarifleri kıyafet çantalar bazen sinirlendiğimizde sarfettiğimiz sözler hakaretler :18:

nigar acaba benim eksik yazmalarımda yasak mı türkçe açısından bundan sonra düzgün yazmaya çalışacağım

ay buna en çok ben sevineceğim o zaman
..
çok yedim

sizin baktığınızdan daha iyi bi ev ama zuzum:26:..balkona nasıl kazan kurup kat kaloriferi yaptırdı..

orası öyle canım...

evet balkonda var kazanı...

bizim apt.daki komşudada öle balkonda kazanı varmış ben görmedim de ,hoş babaneninkinide görmedim ama yatak odası balkonunda olduğunu biliyorum...
hatta benim kaynım benzinlikte müdür, mazot getirtmişti ordan kazana :26:

evet canım kk dışında link vermek yasak

:114:

Valla ya biz herşeyin linkini veriyoruz şarkı linki bile veriyoruzdilek onun yasak olduğunu sanmıyorum ama düzgün türkçe herzaman iyidirseninkinde ne var daha neler yazıyolar saçma sapan türkçeyi resmen katlediyolaryeni bi dil oluşturmuşlar resmen ben kk da çok görüyorum..

evet canım nasıl konuştuğun önemli değil ama tabi argo yada hakaret içerikli olmasın yeter.
Tabi TÜRKÇEmize de sahip çıkalım..

yaa havalardanmıdır nedir yaaa...bağırsaklarım bi tuhaf ara ara karnım ağrıyo gibi geliyo...bakalım nezamn acıkıcam:26: çok sık acıkıyom buara

ay arkim 6 haftalık hamişmiş yaaa
geçen ay adet düzensizliği için gitmişti, kahverengi geliyo dediğinde kadın doğuma gitti ultrasona girdi bişey çıkmamış, testte yapmıştı negatifmiş...omnunkide yeni belli etti kendini :)

evet canım nasıl konuştuğun önemli değil ama tabi argo yada hakaret içerikli olmasın yeter.
Tabi türkçemize de sahip çıkalım..
bencede sahip çıkalım..
zuzum en iyisi siz biraz daha araştırın yine aynı civardamı olacak yani kayınvaldenlere yakınmı olacak:26:

yok canım ,öyle bi şart yok...nerden uygun bulursak heralde ama altınovada olursa ben çok iç taraflarda istemiyorum....

ayvalıkda 120 den başlıyo işte

Yeteeeeeeeer demek yetmezki bazen,
Ah içimde bir öykü ağıtlarla biter,
Güler yüzüme taptığım bir sen,
Ah içimdeki türkü dudaktan kalbe düşer

dilek neler beğendin bakalım öğle arasındakış geliyo artık ya bu kış neler çıkıcak acaba hangi renkler daha yoğun kullanılacak

site içinde başka sitelerin linkini eklemek , kötü yorum yapmak , hakaret etmek , resim ekleyip sonra editlemek , mesaj editlemek ; reklam içerikli yazılar yazmak ve int sitesin adresini falan vermek yasak

aaaa akıllı hatunlarız demiştik ama ne çok yasak çiğnemişiz

yemeğimi yedim geldim ben de. dün akşam kocişle tost - ayran yedik. bu akşam da bulgur pilavı + taze fasülye yapmaya karar verdim. biraz da ütüm var. sonra yine coğrafyaya bakcam biraz.
sonraaaa ö.b.g.z zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…