onunda apartmanı hoşuma gitmedi yani içime sinmedi yaa....asansör ypılcak biraz sorunlu bi apartman..kalorifer yapılcak diyodu babane, kimse bişey yapmamış kadın en sonunda balkonuna kazan kurdu kat kalf. Yaptırdı:44:
Bide durağa uzak..uff gönülsüzüm ya illa bişey bulucam :)
Kızlar siz naptınız öyle yaaa anam ağladı editleyeceğim diye.
Link vermek yasak bi sürü emlak linki gördümtikkat lütfen editledim hepsini.
iyiki bakmışım geçlmişie :78:
site içinde başka sitelerin linkini eklemek , kötü yorum yapmak , hakaret etmek , resim ekleyip sonra editlemek , mesaj editlemek ; reklam içerikli yazılar yazmak ve int sitesin adresini falan vermek yasak
Aa biz birsürü link veriyoruz
ay ben bi foto koyup silmeyi, bide mesaj içeriğini silmeyi yasak bilip ,onlara dikkat ediyodum:26:
sadece kk içinde link verebiliyoz dimmi ozamn...yani misal başka bi konunun (kk daki) linkini verebiliriz ama:78:
yemek tarifleri kıyafet çantalar bazen sinirlendiğimizde sarfettiğimiz sözler hakaretler :18:
nigar acaba benim eksik yazmalarımda yasak mı türkçe açısındanbundan sonra düzgün yazmaya çalışacağım
sizin baktığınızdan daha iyi bi ev ama zuzum:26:..balkona nasıl kazan kurup kat kaloriferi yaptırdı..
evet canım kk dışında link vermek yasak
Valla ya biz herşeyin linkini veriyoruz şarkı linki bile veriyoruzdilek onun yasak olduğunu sanmıyorum ama düzgün türkçe herzaman iyidir seninkinde ne var daha neler yazıyolar saçma sapan türkçeyi resmen katlediyolar yeni bi dil oluşturmuşlar resmen ben kk da çok görüyorum..
bencede sahip çıkalımevet canım nasıl konuştuğun önemli değil ama tabi argo yada hakaret içerikli olmasın yeter.
Tabi türkçemize de sahip çıkalım..
zuzum en iyisi siz biraz daha araştırın yine aynı civardamı olacak yani kayınvaldenlere yakınmı olacak:26:orası öyle canım...
Evet balkonda var kazanı...
Bizim apt.daki komşudada öle balkonda kazanı varmış ben görmedim de ,hoş babaneninkinide görmedim ama yatak odası balkonunda olduğunu biliyorum...
Hatta benim kaynım benzinlikte müdür, mazot getirtmişti ordan kazana :26:
:114:
yok canım ,öyle bi şart yok...nerden uygun bulursak heralde ama altınovada olursa ben çok iç taraflarda istemiyorum....
ayvalıkda 120 den başlıyo işte
speedy nerde yaa yine yakalayamadım resim görmek iç:85: :26:
buradayım canım resimlerimi kaldırdım amaboyutları çok büyük onun için avatarımda ve profil resminde var şuanda sadece :82:
site içinde başka sitelerin linkini eklemek , kötü yorum yapmak , hakaret etmek , resim ekleyip sonra editlemek , mesaj editlemek ; reklam içerikli yazılar yazmak ve int sitesin adresini falan vermek yasak
ama onlardan birşey görünmüyoki:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?