hııımmm benim facem yokki, yani il çıktığında açmıştım uzun zamandır bakmıyorum .detaylı resim istersen facede ekle
Ay ne kadar çok kural varmış ya ben bunları bilmiyordum.
zuzum şu an ki evin ev sahibine sorun bakalım satmayı düşünürmü diye. Satarsa orayı alın.
Ya benim bi arkadaşım bi firmada çalışıyor isim veremiyorum ünlü bi markada. Mağazası açılınca kasayada bakıyor. Oulet oluyor ve fiyatları inanılmaz ucuz oluyor. Çok istediğim bi saat vardı onu alayım dedik. Arkadaşımı aradım mağaza ne zaman açılıyor diye 1 hafta olmuş açılalı istediğim saati söyledim sarısı yok dedi. Eşimde hemen mağazaya gitmiş pembesi var dedi onu da ben beğenmiyorum şimdi fiyatı 349 tl. Orda 140 tl miş. Kaçırdım
Nasıl kalabalıktı ya sanki bedava gibi eşim aradığında da sesini duyamıyordum
evet sonunda nek kafayı yedi
aşk olsunnnşarkı söylüyorum şurda size :101:
..
çok sıkıldım ben yaa :18:
benim eşim akşam evde olmadığı için dünden kalan çorbadan var,akşam kimse yemek yapmıycak sanırım
düğün resimlerimizi bastırıcaz 300 tane fiyat hakkında bilgisi olan var mı teknosa için diyorlar ama fiyat yazmıyor :97::97:
akşam kimse yemek yapmıycak sanırım
Banane banane sende marka adı söyledin :90::90::90:
akşam kimse yemek yapmıycak sanırım
bende eşim olmadığında yemek yapmıyorum atıştırıyorumbenim eşim akşam evde olmadığı için dünden kalan çorbadan var,
1 dilim kepekli ekmekle onu içerim..yanına salata, yeter
şişko oldum zaten
yetmezmiki ya zaten ikikişisiniz yanınada salata yap tamamben zeytinyağlı kabak yapıcam galiba. ama yanına ne yapacağımı bulamadım tam olarak.
ben yazmıştım fundam taze fasülye + bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?