2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay ne kadar çok kural varmış ya ben bunları bilmiyordum.

zuzum şu an ki evin ev sahibine sorun bakalım satmayı düşünürmü diye. Satarsa orayı alın.

Ya benim bi arkadaşım bi firmada çalışıyor isim veremiyorum ünlü bi markada. Mağazası açılınca kasayada bakıyor. Oulet oluyor ve fiyatları inanılmaz ucuz oluyor. Çok istediğim bi saat vardı onu alayım dedik. Arkadaşımı aradım mağaza ne zaman açılıyor diye 1 hafta olmuş açılalı istediğim saati söyledim sarısı yok dedi. Eşimde hemen mağazaya gitmiş pembesi var dedi onu da ben beğenmiyorum şimdi fiyatı 349 tl. Orda 140 tl miş. Kaçırdım

Nasıl kalabalıktı ya sanki bedava gibi eşim aradığında da sesini duyamıyordum

tüh ya kötü olmuş neyse belki tekrar indirime girerse haber verir arkadaşın

düğün resimlerimizi bastırıcaz 300 tane fiyat hakkında bilgisi olan var mı teknosa için diyorlar ama fiyat yazmıyor :97::97:

eşim aradı iş çıkışı yanıma gel motorla gidip ev bakıcaz dedi :)))
motor diyince tamm dedim

sunumdan cıktım, gayet iyi gecti hiç bir sorun olmadı

ama topuklu ayakkabı üzerinde saatlerdir ayakta durmaktan perişan oldum.. şu anda ayaklarım inanılmaz agrıyooo:85:

bide yarınkini atlatsam iyice rahat edecegim

sizler nasılsınız

aksama ne pişirecegimi bulamadım bi türlü, ben diyet yapıyorum o yüzden aksamları salata yiyorumama

ya bu arada bişi sormak istiyorum şöle işyerinde de giyebilecegim elbise almak istiyorum istanbulda bildiginiz nereler var

benim eşim akşam evde olmadığı için dünden kalan çorbadan var,
1 dilim kepekli ekmekle onu içerim..yanına salata, yeter
şişko oldum zaten
bende eşim olmadığında yemek yapmıyorum atıştırıyorum
ben zeytinyağlı kabak yapıcam galiba. ama yanına ne yapacağımı bulamadım tam olarak.
yetmezmiki ya zaten ikikişisiniz yanınada salata yap tamam
ben yazmıştım fundam taze fasülye + bulgur pilavı

afiyet olsun canım taze fasulye çok severim evlendiğimden beri hiç yapmadımeşim yemez çünkü

ben ne yapsam ya aklıma hiç bişey gelmiyo nektarın kremalı patatesindenmi yapsam ne zamandır yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…