kızlar akşama ne yemek var
ama bu sinemin sorusuydu
ben ne yapcamı bilmioum yardımcı olun eşim zaten sebze yemio sürekli patetes kızartması sucuk tavuk köfte istio ben artık bıktım
ama bu sinemin sorusuydu
ben ne yapcamı bilmioum yardımcı olun eşim zaten sebze yemio sürekli patetes kızartması sucuk tavuk köfte istio ben artık bıktım
ohh gelsin kilolarben ne yapsam ya aklıma hiç bişey gelmiyonektarın kremalı patatesindenmi yapsam ne zamandır yapmıyorum
ohh gelsin kilolar
ben de çok özledim o pattisi ama yapmıyorum, az kilo verim öyle(
ama bu sinemin sorusuydu
ben de bıktım valla sürekli sulu yemek yapmaktan. arada makarna, tost falan lüks bizim içinzaten ikimiz de çok seçiciyiz yemek konusunda. aynı şeyleri yiyoruz dön dolaş
fundam arnavut ciğeri yap, ben de yapayım hatta
ben de 2 kilo vermişim ama sevinemiyorum çünki hamileliğin ilk aylarındaki sıkıntılardan her hamile önce veriyor sanırım. dün akşam dışarda yedik verdiğimiz paraya acıdım. artık yemeğimi yarım porsiyon istiycem doğuma kadar. çünki kendimi zorlayarak yemek istemiyrum daha kötü olurum diye ama geri giden yemeğe acıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/472901-kocam-aldatti.html kızlar şu konuyu bi okurmusunuzerkekler neden bu kadar doyumsuz oldu anlamıyorum
ben de bıktım valla sürekli sulu yemek yapmaktan. arada makarna, tost falan lüks bizim içinzaten ikimiz de çok seçiciyiz yemek konusunda. aynı şeyleri yiyoruz dön dolaş
fundam arnavut ciğeri yap, ben de yapayım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?