2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama bu sinemin sorusuydu

ben ne yapcamı bilmioum yardımcı olun eşim zaten sebze yemio sürekli patetes kızartması sucuk tavuk köfte istio ben artık bıktım

evet genelde o sorar..aynen benim eşimde yemez sebzeo yüzden hergün düşünürüm kara karaama ne olsa yer (sebze hariç)

akşam eşimin maçı var yani bu demek oluyor ki evde yemek yapma derdim yok.. barbunya ile fasulye var evde onları yer işte
bende annemle dışarı çıkarım herhalde :97::97:

biz de akşam kayınvalideme gidiyoruz yemek derdim yok bugün. eşimle anlaştım artık her gittiğimizde de kalmıcaz kadının fendi erkeği yendi.

Son düzenleme:
ben de 2 kilo vermişim ama sevinemiyorum çünki hamileliğin ilk aylarındaki sıkıntılardan her hamile önce veriyor sanırım. dün akşam dışarda yedik verdiğimiz paraya acıdım. artık yemeğimi yarım porsiyon istiycem doğuma kadar. çünki kendimi zorlayarak yemek istemiyrum daha kötü olurum diye ama geri giden yemeğe acıyorum.

ama bu sinemin sorusuydu

ben ne yapcamı bilmioum yardımcı olun eşim zaten sebze yemio sürekli patetes kızartması sucuk tavuk köfte istio ben artık bıktım

neyse yirttim bugün

kaynanam sinitzel yapacakmis oraya gidiyoruz

ama bende kanatlari sabahtan cikartmistim

neyse dolaba koyayim yarin artik yapicam

Kızlar ya 5 gündür koyu renkli akıntım var cumada regl olmam lazım. Yinemi enfeksiyon kaptım acaba. Ara ara karnım ağrıyor regl sancısı gibi ama gidiyor.

ben de bıktım valla sürekli sulu yemek yapmaktan. arada makarna, tost falan lüks bizim için zaten ikimiz de çok seçiciyiz yemek konusunda. aynı şeyleri yiyoruz dön dolaş

fundam arnavut ciğeri yap, ben de yapayım hatta

geçen sulu köfte yaptım eşime azıcık da sulu yemek yiyelim dedim patatesli mantı yaptım yoğurtlu onuda sevdi ona sebze olmasın sulu kuru fark etmiyo aslındaciğer yok canım evde:26da aklımda bulunsun ama yarın falan yaparım belki

sıkılddımmmmm ((

dizlerim ğrıyo yaa..ayaklarımı uzatmak istiyorum..bütün gün aşağıı salndırıyoz

bende hep cocuk menüsü istiyorum

bizim burada daha cok dolduruyorlar

türkiyede yine az koyuyorlar burada kocaman bir servis tabagi geliyor

böyle yazılara fazla inanmayın bence 25 tane yorumu var düşün artık. nasıl bi mantıık ile yazdı gerçek olsa bile neden üyelik açıpta gelsin buraya yazsın
moralimi bozmamak adına fazla bakmıyorum

ayy dün benim eşimde istemişti ama tavuk olmıcak şöyle güzelce et balık kurumundan alcaksın dana ciğeri ohhh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…