2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay terbiyesiz herif ya (sipidi küfür yasak dediği için bu kadarla yetiniyorum ama içimden saydırıyorum adama) kadına, hamile kadına yapılır mı bu? daha 15 aylık evli bir de. bence şimdi affederse bu daha çok başına gelecek. Allah'ım böyle hayvanlardan koru yarabbim...

Kızlar ya 5 gündür koyu renkli akıntım var cumada regl olmam lazım. Yinemi enfeksiyon kaptım acaba. Ara ara karnım ağrıyor regl sancısı gibi ama gidiyor.
tekrar bir kontrole git istersen canım :44:

aynen, ben bu konuyu okumuştum sabah pek inandırıcı bulmadım.. bişiler eksik bilmiyorum ama gerçek gibi gelmedi bana..

ben genelde böyle şeylere inanmam speedy arkadaşlar bilirlerama buna inandım:26:aynı şeyi bende düşünüm üyelik açıp buraya gelmesi şaşırtıcı üye adı farklı bişe olsa neyseya bide bu tarz yazılar okumayım diyorum yine okuyorum aslında okumamamız lazım güvensizliğe yol açıyo insanlar paronayak olacak yakında

tekrar bir kontrole git istersen canım :44:

aynen, ben bu konuyu okumuştum sabah pek inandırıcı bulmadım.. bişiler eksik bilmiyorum ama gerçek gibi gelmedi bana..

Ne Nazik şeyim varmış ya her ay bıktım valla :))) Bi kaç ay daha olursa mecburen kontrole gidicem. 6 ayda bir gidin diyorlar benim 2 ay oldu tahlillerde temizdi.

Banada hiç inandırıcı gelmedi. Eşi akşam çalışıyorsa şu an evde olmalı. Öyle değilmi :)) Burası sana eksik gelmiş olabilir :))

elfişim bence hemen yarın git kontrole. böyle şeyler ihmale gelmez.

evet funda yaaa harbiden paranoyak olur insan....okadar çok aldatılma konusu varki allah korusun

merhaba kızlar nasılsınız

ben evdeyim bugün süpürge falan açtım temizlik yaptım yemeklerim hazır ütülerim tamam

TAbi canım kendi evliliğinizden şüphe duymaya başlarsınız tilkiler bırakmaz beyninizi okumayın en güzeli

TAbi canım kendi evliliğinizden şüphe duymaya başlarsınız tilkiler bırakmaz beyninizi okumayın en güzeli

speedy benim kociş 7 24 yanımda gibi bişeaynı iş yerinde çalışıyoruz hafta sonları genelde birlikteyiz hiç bir şüphem yok ..ama yinede bu taz şeyler insanın kafasında olmamalı okumamak en iyisi evlilikte güven şart çünkü..allah hiçbirimizi yanıltmasın kocişlerimizi şeytana uydurmasın..

Son düzenleme:
ohh valla enkim ne güzel ya. bitirmişin evinin işini. ben de bu aralar kararsız kaldım 1 hafta senelik izin kullansam mı diye düşünüyorum. eşim kullan, her sabah bana kahvaltı hazırla diyo ben kalkabilsem o saatte ikimiz de çalışırken yaparım diyorum ama o "ben gittikten sonra yatarsın tekrar" diyo. evde tek başıma da sıkılırım sanki. ama dinlenmek de istiyorum. bilemedim:44::44::44:

istediği kadar dibinde olsun.. içinde olduktan sonra yapar.
bizde istediğimiz kadar önlem alalım güvenmedikten sonra devamlı şüphe duyarız Allaha çok şükür güvenim sonsuz..
ama okuduğumda böyle şeyleri hem üzülüyorum hemde kızıyorum

istediği kadar dibinde olsun.. içinde olduktan sonra yapar.
bizde istediğimiz kadar önlem alalım güvenmedikten sonra devamlı şüphe duyarız Allaha çok şükür güvenim sonsuz..
ama okuduğumda böyle şeyleri hem üzülüyorum hemde kızıyorum

bence de insanın içinde olduktan sonra elini kolunu bağlasan yine yapar. Allah hiç birimizi hayal kırıklığına uğratmasın bu konuda.

evet haklısın gözü dışarda olan erkek bi şekilde yapar bende kocişime sonsuz güveniyorumo güveni o sağladı..evet insan okuyunca üzülüyo allah kimseye yaşatmasın bu tarz olaylar

merhaba kızlar nasılsınız

ben evdeyim bugün süpürge falan açtım temizlik yaptım yemeklerim hazır ütülerim tamam

hoşgeldin enkiii
maşallah kızz :)

okuma bebeğim ben artık okumuycamallah kimsenin başına öyle şeyler vermesin kimse boşanmak için evlenmiyo yazık

ay okumucam valla, buaralar her kötü şeyden etkileniyorum..
dedim ya ö.g.z. de izlemicem, nezamn izlesem geriliyorum...

böyle aldatılma konularınıda okumucam

valla dünya varmış canım vücudum dinlendi kabataslak bitti işte yavaş yavaş yapıyorum bende eşime diyodum sabahları kahvaltı hazırlarım sana diye ama inan kalkamıyorum yataktan 11den önce gece geç yatıyoruz eşim akşam 9.30-10gibi geliyo oturuyorz geç vakte kadar o gittikten sonra uyuyamıyosunki sıkılmazsın eviini temizlersin dinlenirsin kitabını okursun dersini çalışırsın zaman hemen geçiyo zaten evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…