kolay gelsin zuzum :)))selam kzılar yeni geldim işe, dışarda işlerim vardı kahvaltıyapıyorum...bi geçmişe göz atayım...
fundişş :) ve kızlar:)))
dün giremedim ya elimde uyuz bi iş vardı ,bütün gün onunla uğraştım daha da birmedi...kahvaltıdan sonra devam edicem, bitene kadar giremem
bol saolsun hiç aşermedi, hep unuturduk onuDilşadcım bu topikte işin zor gibi. Yemekten bahsetmediğimiz bi günümüz olmuyor. Bizde hamileleri unutuyoruz canları ister diye düşünemiyoruz o an :))
hayırdır inşallah nasıl gördün canım merak ettimGünaydın herkese
Fundiş seni rüyamda gördüm, uzuun uzunn
aynen burasıda yağışlı saçımı tepeden topladım bu aralar pek bi bakamıyorum kendime randevular yoğungünaydın kızlarr:79:
aynen elficim 1 kilo alsam hepsi göbekte toplanıo 56 kiloysam 3 kilosu göbek yaa
evet canım bugün eylülü de bitiriouz valla 3 ay sonra yılı da bitircez zaman gerçekten su gidip akıp gidio ben bazen yetişemioum
burda da yağmur var hava kapalı karınlık :97: çok sıkıcı tam uyku havası zaten bende 8.20de uyandım 8.30da çıktık nası hazırlandım noldu bilmioum
saçım falan tepemde bi topuz geldim valla şimdi de masanın üstüne düşüo kafam
günaydın bebeğim nerelerdesin senselam kzılar yeni geldim işe, dışarda işlerim vardı kahvaltıyapıyorum...bi geçmişe göz atayım...
fundişş :) ve kızlar:)))
dün giremedim ya elimde uyuz bi iş vardı ,bütün gün onunla uğraştım daha da birmedi...kahvaltıdan sonra devam edicem, bitene kadar giremem
hayırdır inşallah nasıl gördün canım merak ettim
aynen burasıda yağışlı saçımı tepeden topladım bu aralar pek bi bakamıyorum kendime randevular yoğun
günaydın bebeğim nerelerdesin sen
günaydın kızlar yeni geldimdün eve gittim postacı bi kağıt bırakmış postaneden gelip alsınlar diye burda bi market vardı ordan alışveriş yapmıştık çekilişe katılmıştık bisiklet çıkmış bana asıl işin komik kısmı burada yedekteyim asıl kişi almazsa ben alıcam off sabah sabah boşa uğraştım
zuzum yarenim nerelerdesiniztopik iyice sesizleşti
zuzu nerdeeeeeee :84:
bi tek o mu? kimse yok bugün yaa bende işten sıkılıp girioum ama boş ve konu da yok konuşcak
zuzu olsaydı randevu için onun renk tercihini sorcaktımben kitabını yazdım diodu yaa:89:
günaydın kızlar yeni geldimdün eve gittim postacı bi kağıt bırakmış postaneden gelip alsınlar diye burda bi market vardı ordan alışveriş yapmıştık çekilişe katılmıştık bisiklet çıkmış bana asıl işin komik kısmı burada yedekteyim asıl kişi almazsa ben alıcam off sabah sabah boşa uğraştım
zaten yemek yiyemiyorum kiiimidem ii değil bu aralar. sevdiğim herşeyden tiksinir oldum. ama lahana sarması yemem lazım :)
aynı yerde çalışıyoruz senle, maaşımız da aynı, işimiz dehayırdır inşallah nasıl gördün canım merak ettim
aaaa spor yapma bisikleti mi, dışarıda sürmek için mi anlamadımgünaydın kızlar yeni geldimdün eve gittim postacı bi kağıt bırakmış postaneden gelip alsınlar diye burda bi market vardı ordan alışveriş yapmıştık çekilişe katılmıştık bisiklet çıkmış bana asıl işin komik kısmı burada yedekteyim asıl kişi almazsa ben alıcam off sabah sabah boşa uğraştım
aynı yerde çalışıyoruz senle, maaşımız da aynı, işimiz de
zam istiycez diye konuşuyoruzsonra bizim yön.kurulu başk. yardımcımız A.. bey var, onunla konuşmaya gidiyosun sen
bankadan yardımcı olsun da kredi versinler diye.. o da olumlu yanıtlıyo, sonra iş çıkışı bize gidiyoruz ama sen yola çıkacaksın eşini bekliyosun, urfaya gitcen.. gene işte küsmüşüz biz o gün barışmışız
ben seni uğurluyorum, yolluk ne versem diye düşünüyorum bişi bulamıyorum evde(
dolapta portakal suyu var onu veriyorumbaşka bişi yok
sonra sarılıyoruz sıkı sıkı gidiyosun..
birde rüyamda senin birsürü altının varmış 242 felan tane, ev almak için saklıyomuşsun.. öyle işte, mutluydun, ev alıyodun felan..
hayır olsunnn
aaaa spor yapma bisikleti mi, dışarıda sürmek için mi anlamadım
ay hayırlı olsunn
ay kıyamam :) kaynanana söle yapsın yaa...bende çok severim z.yağlısını
bende sölemek istememiştim ama aynen saç yapamıoum oje süremioum uykusuz kalmalarımda cabası bu aralar bi sıklık var randevulardahayırdır inşallah nasıl gördün canım merak ettim
aynen burasıda yağışlı saçımı tepeden topladım bu aralar pek bi bakamıyorum kendime randevular yoğun
bu hafta sarma die die beni delirttinizzaten yemek yiyemiyorum kiiimidem ii değil bu aralar. sevdiğim herşeyden tiksinir oldum. ama lahana sarması yemem lazım :)
eşin en çok hangisini beğeniyo
şahsen benmki en çok patlıcan moru geceliğim var, o rengi yakıştırıyoo:89:
bide hani leopar desenliler varya, nedense hiç sevemedim o leoparı hiçççokadarmı itici olur yaaa
bende sölemek istememiştim ama aynen saç yapamıoum oje süremioum uykusuz kalmalarımda cabası bu aralar bi sıklık var randevularda
bu hafta sarma die die beni delirttinizsenden çok ben aşerdim valla
valla benim eşim hiç birini sevmezhiç olmaması onun için daha güzel
benim hiç siyah yok bakıoum mark.f..ni'den çok hoş şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?