2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inşallah üşütmüşümdür çok kötüyüm eşimi arasam mı acaba işten izin alıp gelse beni işten alıp gitsek mi bi kadın doğuma :18:

selam kzılar yeni geldim işe, dışarda işlerim vardı kahvaltıyapıyorum...bi geçmişe göz atayım...

fundişş :) ve kızlar:)))

dün giremedim ya elimde uyuz bi iş vardı ,bütün gün onunla uğraştım daha da birmedi...kahvaltıdan sonra devam edicem, bitene kadar giremem

Dilşadcım bu topikte işin zor gibi. Yemekten bahsetmediğimiz bi günümüz olmuyor. Bizde hamileleri unutuyoruz canları ister diye düşünemiyoruz o an :))

ay dün kabak yemeğinden bahsetmişsiniz :))

annem bazen kabağa çok az pirinçte atar :)) galiba bazen suyunu fazla kaçırınca atıyodu pirinçi:44:

kolay gelsin zuzum :)))

Dilşadcım bu topikte işin zor gibi. Yemekten bahsetmediğimiz bi günümüz olmuyor. Bizde hamileleri unutuyoruz canları ister diye düşünemiyoruz o an :))
bol saolsun hiç aşermedi, hep unuturduk onu (
sinoş desen bişi yazsak kalkar 2 dakkada yapıveriri, hamarat kız

Günaydın herkese
Fundiş seni rüyamda gördüm, uzuun uzunn
hayırdır inşallah nasıl gördün canım merak ettim
aynen burasıda yağışlı saçımı tepeden topladım bu aralar pek bi bakamıyorum kendime randevular yoğun
günaydın bebeğim nerelerdesin sen

günaydın kızlar yeni geldimdün eve gittim postacı bi kağıt bırakmış postaneden gelip alsınlar diye burda bi market vardı ordan alışveriş yapmıştık çekilişe katılmıştık bisiklet çıkmış banaasıl işin komik kısmı burada yedekteyimasıl kişi almazsa ben alıcam off sabah sabah boşa uğraştım

Son düzenleme:
zaten yemek yiyemiyorum kiii midem ii değil bu aralar. sevdiğim herşeyden tiksinir oldum. ama lahana sarması yemem lazım :)

Son düzenleme:

olsun bu da bi şans kızz :) hadi inşallah ilk talihli almaz da sana kalır :)

zuzum yarenim nerelerdesiniztopik iyice sesizleşti

zuzu nerdeeeeeee :84:

bi tek o mu? kimse yok bugün yaa bende işten sıkılıp girioum ama boş ve konu da yok konuşcak
zuzu olsaydı randevu için onun renk tercihini sorcaktım ben kitabını yazdım diodu yaa:89:

eşin en çok hangisini beğeniyo
şahsen benmki en çok patlıcan moru geceliğim var, o rengi yakıştırıyoo:89:

bide hani leopar desenliler varya, nedense hiç sevemedim o leoparı hiççç okadarmı itici olur yaaa

buralkardayımm

hahahahahahaha
onunla gider gelirin artıkkk

sevinmiştim dilşad şanslıymışım falan diye hatta eşime takıldım ikimizede attım bak ben kazanmışım falan diye sabah yedek olduğunu duyunca baya bi bozuldum

hayırdır inşallah nasıl gördün canım merak ettim
aynı yerde çalışıyoruz senle, maaşımız da aynı, işimiz de
zam istiycez diye konuşuyoruz sonra bizim yön.kurulu başk. yardımcımız A.. bey var, onunla konuşmaya gidiyosun sen
bankadan yardımcı olsun da kredi versinler diye.. o da olumlu yanıtlıyo, sonra iş çıkışı bize gidiyoruz ama sen yola çıkacaksın eşini bekliyosun, urfaya gitcen.. gene işte küsmüşüz biz o gün barışmışız
ben seni uğurluyorum, yolluk ne versem diye düşünüyorum bişi bulamıyorum evde (
dolapta portakal suyu var onu veriyorum başka bişi yok
sonra sarılıyoruz sıkı sıkı gidiyosun..
birde rüyamda senin birsürü altının varmış 242 felan tane, ev almak için saklıyomuşsun.. öyle işte, mutluydun, ev alıyodun felan..
hayır olsunnn

aaaa spor yapma bisikleti mi, dışarıda sürmek için mi anlamadım
ay hayırlı olsunn

Son düzenleme:
bizim küsmemiz barışmamız bitmez..ne güzel bi rüya görmüşün canım ya valla doğru düzgün hiç altınım kalmadı araba aldık hayırdır inşallah ama süper bi rüya sağol canım normal bisiklet sanırım zebrona heman yazıyo:44:

kızalr bana haftasonu için fikir verirmisiniz?

neredeyse iki aydır kocamla haftasonu yalnız kalıp bişiler yapamadık. bu hafta müsaitiz ve ben onunla romantik bişiler yapmak istiyorum...
ama havada bi tuhaf aklıma bişi gelmedi:44::44::44:

Off patron aradı beni vergi dairesine gönderecek sanırım. Bu havadada hiç bi yere gidesim yok

bende sölemek istememiştim ama aynen saç yapamıoum oje süremioum uykusuz kalmalarımda cabası bu aralar bi sıklık var randevularda
zaten yemek yiyemiyorum kiii midem ii değil bu aralar. sevdiğim herşeyden tiksinir oldum. ama lahana sarması yemem lazım :)
bu hafta sarma die die beni delirttiniz senden çok ben aşerdim valla

valla benim eşim hiç birini sevmez hiç olmaması onun için daha güzel
benim hiç siyah yok bakıoum mark.f..ni'den çok hoş şeyler var

Günaydın kızlarrr,, bir haftanın daha sonuna geldik.

dün kabak yemeğini akşamdan yapıcam dedim ama işten geç çıkınca yetiştiremedim, temizlik yaptım bide diğer börek ,tatlı falan filan geç oldu. mecburen bugüne kaldı z.yağlı.yani foto bugün çekerim :))

patates çorbasıda harika olur eline sağlık

ayyy aynı benm kocam. o turma odasında otururken geceliğimi giyip giderim yanına. gülümser ne gerek var giymene boş daha ii der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…