2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay kıyamam tamam izin veriyorum senin göbişin de erisin (neresi eriyecekse )keşke ben de 56 olsam
hepimiz kilo almışız, mevsimdedir diyelim bunun için de

paylaştıınız çantaların nerdeyse hepsine bayıldım hele nek seninkiler rengarenk cıvıl cıvıl tam senlik walla
dimmi Ayşam, seviyorum ben böyle değişik renkli şeyleri

günaydın kızlar. az kaldı bir haftayı daha, hatta bir ayı daha bitiriyoruz.

günaydın arkadaşlar sabah 7'de yağmura uyandım sonra bi daha uyuyamadım
çok kötü yağdı yaa işe taksi ile gelmeme rağmen ıslandım :78:

bizim burda da yağmış, ama ben uyandığımda yağmıyordu
hatta servisle giderken güneş açtı.. çok güzel bir gün yaa :)))
tek kötü yanı; saçımla uğraşıp 1 saat fön çektim nemden bozuldu ama olsun..

günaydınnn
dün akşam kimse ii akşamlar dememiş yazmışsınız bizim burda bu hafta öğleden sonra internetimiz de hep sorun oluyor akşama doğru tamamen gidiyor. yazamıyorum malesef.
dilekcim patates çorbasını eşim evlendikten sonra ilk kez yemiş sürekli istiyor o gün bugündür kayınvalidem de her geldiğinde o çorbandan yapar mısın der babaannem de hayranıdır. :) biz severek yiyoruz yani. ama tabii damak tadı. ben yazayım yapmak isteyen olursa afiyet olsun
5-6 patates (ben ince halkalar halinde doğruyorum),2kaşık silme un,azıcık tereyap azıcık sıvıyağ (bunlar kavrulur), 1.5 lt kadar su eklenir kaynamaya bırakılır. patatesler iyice yumuşayınca blendırdan geçirilip bir bardak süt ve tuzu ilave edilir. bir taşım daha kaynatıldığında çorba hazır. üzerine kızgın yağda toz kırmızı biberle servis edilir. bi arkadaşım pirinç de ekliyor.

günaydın kızlarr:79:

ayşam anlıyorum ben seni :)) Bende zayıfım bi kilo alsam hemen göbek çıkıyor :))
aynen elficim 1 kilo alsam hepsi göbekte toplanıo 56 kiloysam 3 kilosu göbek yaa

günaydın kızlar. az kaldı bir haftayı daha, hatta bir ayı daha bitiriyoruz.
evet canım bugün eylülü de bitiriouz valla 3 ay sonra yılı da bitircez zaman gerçekten su gidip akıp gidio ben bazen yetişemioum

burda da yağmur var hava kapalı karınlık :97: çok sıkıcı tam uyku havası zaten bende 8.20de uyandım 8.30da çıktık nası hazırlandım noldu bilmioum
saçım falan tepemde bi topuz geldim valla şimdi de masanın üstüne düşüo kafam

ben birde uyanırken eşim uyuyor oluyo..
geç gittiği için işe... onun yanından kakmak nasıllll zor (
öpüyorum, kokluyorum, uyku sersemi o da öpüyo
aynı anda kalksak bukadar zor gelmez şu sabah kalkmak, ama o uyurken kötü oluyo

eşim de o kadar kıyafetin arasında dolapta tek ütülenmemiş olan gömleğini seçti giymek için ve bana dar vakitte ütü yaptırdı tabi ki geç kaldık sayesinde. neyse ki kuzenini gördük de yolda o getirdi bizi. ben de uyudum uyuycam hava kapalı olunca insan bir türlü açılamıyor

Biz birlikte çıkıyoruz evden. ben 07:10 da uyanıyorum eşim 07:20 de. Ama saatlerimiz 07:00 yede kurulu. 7 de çalınca 10 dk. sarılarak yatıyoruz sonra ben mecburen kalkıyorum.
dilek ne güzel keşke bende 8 e kadar uyubilsem.

dilşadcım tarif için saol okuyunca lezzetli olabilceğini düşündüm bunu denicem tatlım ama 6 patates çok ben bunu yarıya indirip yapım eşim herşeyi yemez boşa ziyan olmasın.

Evet canım 2 kişiye çok. Ben yapınca kalanını kavanoza doldurup babannemlere bırakıyorum. O yüzden bu ölçüde yapıyorum afiyet olsun.
Biz de eşimle çıkıyoruz evden ama 7 çeyrek de uyanıp 7 buçuğa kadar sarılıp yatıyoruz Evlilikte en çok hoşuma giden şey de bu zaten Ben kalkıp hazırlanıyorum,kahvaltıyı hazırlıyorum beyefendi 8i geçerek uyanıyor kahvaltı yapıp çıkıyoruz. Aslında 8 de işte olmam gerekiyor ama 9u buluyor gelmemiz.

kızlar günaydın,

gece 4 bucukta eşimin horlaması ile uyandım ve sonra bir daha uyuyamadım. gözlerimden uyku akıyooo...

sabah öyle bi yagmu vardıki servis beklemek için dısarı cıktıgımda felaketti..
ama şimdi güneş actı... umarım haftasonu hava güneşli olurda sevdicegimle gezeriz biraz

yaa nigarcım evet bizde bu dönem öleydik insana çok koyuo yaa yanından kalkıp gitmek. Cmt ben çalışmayınca da eşim bana öle dio gitmesem mi dio
yaa evet bi de öle yaparlar gider ütü odasına bakar bunu giysem mi der görüosun ki ütü odasında yani hazır diil ama yookk hadi yafrum 5 dk ütülersin sen mecbur ütülüoum napım
tatlım ben 9da başlıoum işe 8.30kalkıp 8.45te çıksam 10dk işteyim ama eşim için biraz erken gelioum işte 15-20 dk. beni o bırakıo yürümeyim die birlikte çıkıouz. Eski işyerim 10da başlıodu mesaiye 9.30da kalkıodum mükemmeldi valla ama çıkışım belli diildi orda da.

hele kışın o yataktan çıkmak daha da zor olucak bakalım napıcaz
en erken ben kalkıyorum galiba 6:45 ((

funda gelmedi, zuzu da yok. hayırdır inş

Dün burda aklıma lahana sarmasını soktunuz. Akşam kayınvalidemi aradım anne lahana sarması yapar mısın die. Tamam kızım dedi. Eniştem ziraat mühendisi dedi baldız daha lahana amasyada çıkmadı samsundan gitsin getirsin önder. Bi daha kayınvalidemi aradım hamile gelin istedi die döne döne lahana ararlar. Anne daha çıkmamış samsunda varmış boşa aramayın dedim kayınpederim ben samsuna da olsa gider getiririm diyor arkadan. Artık canım bişey istemesinnnn

günaydın kızlar nasılsınız bişey sorucam adetime 12 gün var dün geceden beri kasıklarım çok fena ağrıyo sabahta hafif kahve rengi akıntım başladı korktum eğer sancım dahada artarsa doktora gitmelimiyim sanki bıçakla söküp alıyolar gibi...şüphem vardı ya ondan bu kadar korkuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…