ay kıyamamcnm bence 4 günde 2 kilo öyle çok da diil olabilir neden olmasın zaten kola ve çay şekeri tam kalori e ekmeği de azaltmışsın. insan ilk başta bi anda kilo verio zaten sora zamanla yavaşlıo kilo verme. ya şimdi kızcan ama...benim göbeğimi de eritsin biri nolurrrr. bak ama kızma walla kilo almışım 56 oldu 54 lerde falandım ben (
dimmi Ayşam, seviyorum ben böyle değişik renkli şeyleripaylaştıınız çantaların nerdeyse hepsine bayıldım hele nek seninkiler rengarenk cıvıl cıvıl tam senlik walla
aynen elficim 1 kilo alsam hepsi göbekte toplanıo 56 kiloysam 3 kilosu göbek yaaayşam anlıyorum ben seni :)) Bende zayıfım bi kilo alsam hemen göbek çıkıyor :))
evet canım bugün eylülü de bitiriouz valla 3 ay sonra yılı da bitircez zaman gerçekten su gidip akıp gidio ben bazen yetişemioumgünaydın kızlar. az kaldı bir haftayı daha, hatta bir ayı daha bitiriyoruz.
bizim burda da yağmış, ama ben uyandığımda yağmıyordu
hatta servisle giderken güneş açtı.. çok güzel bir gün yaa :)))
tek kötü yanı; saçımla uğraşıp 1 saat fön çektim nemden bozuldu ama olsun..
ben birde uyanırken eşim uyuyor oluyo..burda da yağmur var hava kapalı karınlık :97: çok sıkıcı tam uyku havası zaten bende 8.20de uyandım 8.30da çıktık nası hazırlandım noldu bilmioum
saçım falan tepemde bi topuz geldim valla şimdi de masanın üstüne düşüo kafam
yaa nigarcım evet bizde bu dönem öleydik insana çok koyuo yaa yanından kalkıp gitmek. Cmt ben çalışmayınca da eşim bana öle dio gitmesem mi dioben birde uyanırken eşim uyuyor oluyo..
geç gittiği için işe... onun yanından kakmak nasıllll zor(
öpüyorum, kokluyorum, uyku sersemi o da öpüyo
aynı anda kalksak bukadar zor gelmez şu sabah kalkmak, ama o uyurken kötü oluyo
yaa evet bi de öle yaparlar gider ütü odasına bakar bunu giysem mi dereşim de o kadar kıyafetin arasında dolapta tek ütülenmemiş olan gömleğini seçti giymek için ve bana dar vakitte ütü yaptırdı tabi ki geç kaldık sayesinde. neyse ki kuzenini gördük de yolda o getirdi bizi. ben de uyudum uyuycam hava kapalı olunca insan bir türlü açılamıyor
tatlım ben 9da başlıoum işe 8.30kalkıp 8.45te çıksam 10dk işteyim ama eşim için biraz erken gelioum işte 15-20 dk. beni o bırakıoBiz birlikte çıkıyoruz evden. ben 07:10 da uyanıyorum eşim 07:20 de. Ama saatlerimiz 07:00 yede kurulu. 7 de çalınca 10 dk. sarılarak yatıyoruz sonra ben mecburen kalkıyorum.
dilek ne güzel keşke bende 8 e kadar uyubilsem.
yaa nigarcım evet bizde bu dönem öleydik insana çok koyuo yaa yanından kalkıp gitmek. Cmt ben çalışmayınca da eşim bana öle dio gitmesem mi dio
yaa evet bi de öle yaparlar gider ütü odasına bakar bunu giysem mi dergörüosun ki ütü odasında yani hazır diil ama yookk hadi yafrum 5 dk ütülersin sen mecbur ütülüoum napım
tatlım ben 9da başlıoum işe 8.30kalkıp 8.45te çıksam 10dk işteyim ama eşim için biraz erken gelioum işte 15-20 dk. beni o bırakıoyürümeyim die birlikte çıkıouz. Eski işyerim 10da başlıodu mesaiye 9.30da kalkıodum mükemmeldi valla ama çıkışım belli diildi orda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?