- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ayyy aynı benm kocam. o turma odasında otururken geceliğimi giyip giderim yanına. gülümser ne gerek var giymene boş daha ii der :)
aynı işte tatlımgecelik salondan odaya kadar üstümde kalabilio bende artık almıoum çok fazla
ay kıyamam :) kaynanana söle yapsın yaa...bende çok severim z.yağlısını
Günaydın kızlarrr,, bir haftanın daha sonuna geldik.
dün kabak yemeğini akşamdan yapıcam dedim ama işten geç çıkınca yetiştiremedim, temizlik yaptım bide diğer börek ,tatlı falan filan geç oldu. mecburen bugüne kaldı z.yağlı.yani foto bugün çekerim :))
patates çorbasıda harika olur eline sağlık
Misafirin falan mi geliyor canim ?
ayy bizimkide coştu bu aralar kızıyorum napim sende bu kadar güzel olmasaydın diyobende sölemek istememiştim ama aynen saç yapamıoum oje süremioum uykusuz kalmalarımda cabası bu aralar bi sıklık var randevularda
Bu hafta sarma die die beni delirttinizSenden çok ben aşerdim valla
Valla benim eşim hiç birini sevmezHiç olmaması onun için daha güzel
Benim hiç siyah yok bakıoum mark.f..ni'den çok hoş şeyler var
bi de ha bire yanımda bil. Dan video açıyor
'gebelikte cinsellik zararlı değildir' :)
Sinemm babamda kıymasız lahana sarması yemez asla :))) annem kıyamam bana küçük bi tencere pirinçli yapar ayrı :)))
ama bizimkiler yoğurt dökmez üstüne ....
...bide şölesi var...lahana srması yapıyosun ama içne bulgur koyuyosun...ozman sarımsaklı yoğurt yapılıyo üstüne, odagüzel olur....yoğurdun üzerinede kzıgın yağ gezdiriyosun....
DÜN GENE BEBEĞİ SEVMEYE GİTİK.....BİARA EŞİM ALDI KUCAĞINA DAHA DOĞRUSU BENİM KUCAĞIMDAYDI ANNESİ GİYİNMEYE GİTTİYDİ...BENM KUCAĞIMDAN ALMAYA ÇALIŞIYO EŞİMMYATIRDI GÖĞSÜNE OYOYY DİYE NASIL SEVİYO
KIYAMAM RÜZGAR BEBEKİMİZ DE HASTA OLMUŞ GRİPDAHA 10 GÜNLÜK BEBİŞ..BURUNLAR TIKALI NEFES ALAMIYO NASIL GERİYO KENDİNİ KIYAMAM GECE ACİLE GÖTÜRDÜK..1,30 A KADAR ONLARDAYDIK...K.VALİDEMİ ARADIM OKUDU OAN NAZAR DEĞİMİŞ BİDE...SONRADA ILIK SUYLA YIKADIK...YIKAYINCA NAZAR GİDERMİŞ
annem de böyle yapar bana minik ayrı z. yağlı, evdekiler etsiz yemezSinemm babamda kıymasız lahana sarması yemez asla :))) annem kıyamam bana küçük bi tencere pirinçli yapar ayrı :)))
ama bizimkiler yoğurt dökmez üstüne ....
...bide şölesi var...lahana srması yapıyosun ama içne bulgur koyuyosun...ozman sarımsaklı yoğurt yapılıyo üstüne, odagüzel olur....yoğurdun üzerinede kzıgın yağ gezdiriyosun....
geçmiş olsunn, ay 10 günlük ve girpDÜN GENE BEBEĞİ SEVMEYE GİTİK.....BİARA EŞİM ALDI KUCAĞINA DAHA DOĞRUSU BENİM KUCAĞIMDAYDI ANNESİ GİYİNMEYE GİTTİYDİ...BENM KUCAĞIMDAN ALMAYA ÇALIŞIYO EŞİMMYATIRDI GÖĞSÜNE OYOYY DİYE NASIL SEVİYO
KIYAMAM RÜZGAR BEBEKİMİZ DE HASTA OLMUŞ GRİPDAHA 10 GÜNLÜK BEBİŞ..BURUNLAR TIKALI NEFES ALAMIYO NASIL GERİYO KENDİNİ KIYAMAM GECE ACİLE GÖTÜRDÜK..1,30 A KADAR ONLARDAYDIK...K.VALİDEMİ ARADIM OKUDU OAN NAZAR DEĞİMİŞ BİDE...SONRADA ILIK SUYLA YIKADIK...YIKAYINCA NAZAR GİDERMİŞ
evet canımcım, akşama iş yerinden kızlar geliyo yemeğe
annem de böyle yapar bana minik ayrı z. yağlı, evdekiler etsiz yemez
Ohh OHhh...
Benimde annem yakin olsa derdim hemen yapardi ne güzel.
geçmiş olsunn, ay 10 günlük ve girp
ne güzel isim koymuşlar bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?