2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bi de ha bire yanımda bil. dan video açıyor
'gebelikte cinsellik zararlı değildir' :)

ahaha benim kocamda giyme boş ver diyo deli bu aralar zapt edemiyorum adamı dün gece saldırıya geçti:26: ama boşa karnım çok ağrıyodü çükisi bozuldu sonrada off heveslenmiştim diye

Misafirin falan mi geliyor canim ?

ayy bizimkide coştu bu aralar kızıyorum napim sende bu kadar güzel olmasaydın diyobeni havaya sokuyo uyanıkaynen ne oje ne fön hiç bişeye yapamadım bu hafta
bi de ha bire yanımda bil. Dan video açıyor
'gebelikte cinsellik zararlı değildir' :)
yazık adama

Sinemm babamda kıymasız lahana sarması yemez asla :))) annem kıyamam bana küçük bi tencere pirinçli yapar ayrı :)))

ama bizimkiler yoğurt dökmez üstüne ....

...bide şölesi var...lahana srması yapıyosun ama içne bulgur koyuyosun...ozman sarımsaklı yoğurt yapılıyo üstüne, odagüzel olur....yoğurdun üzerinede kzıgın yağ gezdiriyosun....

DÜN GENE BEBEĞİ SEVMEYE GİTİK.....BİARA EŞİM ALDI KUCAĞINA DAHA DOĞRUSU BENİM KUCAĞIMDAYDI ANNESİ GİYİNMEYE GİTTİYDİ...BENM KUCAĞIMDAN ALMAYA ÇALIŞIYO EŞİMM YATIRDI GÖĞSÜNE OYOYY DİYE NASIL SEVİYO

KIYAMAM RÜZGAR BEBEKİMİZ DE HASTA OLMUŞ GRİP DAHA 10 GÜNLÜK BEBİŞ..BURUNLAR TIKALI NEFES ALAMIYO NASIL GERİYO KENDİNİ KIYAMAM GECE ACİLE GÖTÜRDÜK..1,30 A KADAR ONLARDAYDIK...K.VALİDEMİ ARADIM OKUDU OAN NAZAR DEĞİMİŞ BİDE...SONRADA ILIK SUYLA YIKADIK...YIKAYINCA NAZAR GİDERMİŞ

evet zuzu bizimkilerde böyle yapar, bulgurlu , pirinçliyi yapmazlar. annem çok güzel lahana bu dediklerini zeytinyağlı yani pirinçli yapar uzun uzun parmak inceliğinde sarar. ama onunharicindekileri kıymalı bulgurlu yapar, üzerine yoğurt kızgın yağ.

ben evlendiğimden beri hiç yapmadım

geçmş olsun zuzu , rüzgar bebek kimdi ? ben bilmiyorum ?

annem de böyle yapar bana minik ayrı z. yağlı, evdekiler etsiz yemez

geçmiş olsunn, ay 10 günlük ve girp
ne güzel isim koymuşlar bebişe

Bizim salı günü işte var lahana sarması

kızlaaaaar lezzetbaşından aradılar numune gönderiyolarmış

Kızlar ne kadar soğuk hava yaa , donarak ölücem galiba, ceketle oturaıyorum diye çıkarttım 10 dk dayanmadım gömlekle tekrar giydim

Ohh OHhh...

Benimde annem yakin olsa derdim hemen yapardi ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…