2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aaa sen burda mıydın
yaa nigar zaten canım sıkıldı şimdi abanttaki gitmek istediğim yeri aradım fiyatı 75 tlydi bayram deyince 150 tl oldu
şehir fırsatlarından bakcam artık:82:
herzamanki uyanıklıkları canım mağazalar da aynı şeyi yapmıyor mu kıyafetlerin fiyatları 2 misline fırlıyo
evet şehir fırsatlarını takip et, inş uygun bişi çıkar

Bende içli köfte yapmayı öğrenmek istiyorum ya anneannem mükemmel yapıyor. İnternetten tariflerede baktım gerçi ama bi ara aneannemden tarif alıp denicem.

evet dilekcim elfi içli köfte demeyi yasaklıycam sanaayy herseferinde canım çekiyo:84:öğren bence canım ya bende öğrenicem ımmm nefissçok acıktım galiba

evet dilekcim elfi içli köfte demeyi yasaklıycam sanaayy herseferinde canım çekiyo:84:öğren bence canım ya bende öğrenicem ımmm nefissçok acıktım galiba

Fundacım sen tam yerindesin istediğin zaman bulabilirsin sanırsam :)) Evet evet öğrenicem ve yapıcam mutlaka :))

ben de çok seviyorum içli köfte, ama yapmaya cesaret edemiyorum :18: beceremem yaa
son 15 dk, ben de toparlanıyım, iyi akşamlar

Bizde bizde çiğ börek gibi yapılıp ama kıyması kavrulmuş bi tarifimiz var onuda çok seviyorum. Onu bi kere denemiştim. Hatta görümcem anneannem yaptı sanmıştı ben yaprım deyince şaşırmıştı :))

Özledim seni...

Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir...

Beynimi uyuşturukyor özlemin...

Çok sık birlikte olamasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca yıl içimi nasıl ısıttığını yeni yeni anlıkyorum.

Yokluğun, hatırlandıkça yüreğime saplaknan bir sızı olmaktan çıkıp mütemadi bir boşluğa dönüşüyor.

Sabahlara seni okkşayarak başlamaları akşamları, her işi bir kenara koyup seninle başbaşa karşılamaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, hırlaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sekvimli hakşarılığını, çocuksu küskünlüğünü...

Nasıl da serttin başkalarına karşı bekni savunurken; ve ne yumuşak, bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken... ya da kolyeni çözdüğümde kollarıma atlarken...

Hasta olduğunda, o korkunç kriz gekcelerinde günler, geceler boyu nöbet tuttuk başında... o şen kahkahalarına yeniden kavuşabilmek için sessiz dualar ederek...

"Atlattı" müjdesini kutlarken yorkgun bedenindeki yaraları okşayarak, doktorun böldü sevincimizi:

"Yaşayamaz artık bu evde... yüksek binalar ve bekton duvarların gri kentinde" dedi, "O gitmeli... ve kendine yeni bir hayat çizmeli..."

Bilsen, ne zor gitmen gerektiğini bile bile "Kal" demek sana...

Ne zor, senin için ebedi mutluluğun beni unutkmandan geçtiğini bilmek...

Gitmeni asla istemediğim halde, buna mecbur olduğumuzu görmek ve sana bunları söyleyemeden "Git artık" dekmek...

"Beni ne kadar çakbuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa" demek sakna ne zor...

Sesimi, kokumu çekkip alıvermek beyninkden, sesin, kokun hâlâ beynimdeyken...

... seni görmemek ve belki yıllar sonra karşılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmaknı istemek senden...

... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek...

... ve sonra kendi ellerimle bindirip seni yabancı bir arabanın arka koltuğuna, birlikkte güneşlendiğimiz onkca yazı, yanyana titreşktiğimiz onca kışı, payklaştığımız bunca acıyı, onca kahkahayı ve bütün o uzak yeşillikleri katıp yorgun bedeninin yanına, arkkandan pişmanlık gözyaşları dökmek ne zor...

... ne zor hiç tanımadan seni emanet ettiğim bir şoföre "Hızla uzaklaş buradan ve gidebileceğin kadar uzağa git" demek...

... yokluğunu beklemek, ne zor...

of kızlar yaaaa akşam kimse girmioooo ben de bugün bütün işlemlerimi hallettim geriye atama yazısının çıkmasını beklemek kaldıııı
cnm bence 4 günde 2 kilo öyle çok da diil olabilir neden olmasın zaten kola ve çay şekeri tam kalori e ekmeği de azaltmışsın. insan ilk başta bi anda kilo verio zaten sora zamanla yavaşlıo kilo verme. ya şimdi kızcan ama... benim göbeğimi de eritsin biri nolurrrr. bak ama kızma walla kilo almışım 56 oldu 54 lerde falandım ben (
off dilek okudum o göbek eritme şeysini ama ben dietlere uyamıom cnm yaa. yani şöle yanımda aynen yapan biri olması lazım ki birlikte yapalım tek başına olmuo. ben de diom şunu kesiim bunu kesiim ama hep lafta kalıo nese bakalım veririz heralde dimi yaaaa

paylaştıınız çantaların nerdeyse hepsine bayıldım hele nek seninkiler rengarenk cıvıl cıvıl tam senlik walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…