- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bende senin gibi kızdım valla sonra ekonomi sönüp turizm bitik öle olur tabii insan hemen 2ye katlar mı yaa
akşama bol soslu acılı makarino yapıcam
herzamanki uyanıklıkları canımaaa sen burda mıydın
yaa nigar zaten canım sıkıldı şimdi abanttaki gitmek istediğim yeri aradım fiyatı 75 tlydi bayram deyince 150 tl oldu
şehir fırsatlarından bakcam artık:82:
evet dilekcimelfi içli köfte demeyi yasaklıycam sana ayy herseferinde canım çekiyo:84:öğren bence canım ya bende öğrenicem ımmm nefiss çok acıktım galiba
Dilekcim fırsatlardan birini ayarlarsın sende. Gözüme çarpan olursa haber veririm sana
Bende yavaş yavaş toparlanayım. İyi akşamlarrr :79:
sinem ben seni ilk defa gördüğümü fark ettim :98:
cnm bence 4 günde 2 kilo öyle çok da diil olabilir neden olmasın zaten kola ve çay şekeri tam kalori e ekmeği de azaltmışsın. insan ilk başta bi anda kilo verio zaten sora zamanla yavaşlıo kilo verme. ya şimdi kızcan ama...sadece 1 dilim kampanyasını başlatalım
ama ayrıca çayı da azalttım günde 6-7 bardakken, 2 ye düştü e eşeker tüketimi de azaldı tabisi
kola yasak zaten diş tellerinden dolayı, her gece onu da içmiyorum artık..
bakalım
off dilek okudum o göbek eritme şeysini ama ben dietlere uyamıom cnm yaa. yani şöle yanımda aynen yapan biri olması lazım ki birlikte yapalım tek başına olmuo. ben de diom şunu kesiim bunu kesiim ama hep lafta kalıonigar bende 55 57 arası değişip duruoum kilo yok ama dün gece banyoda farkettim göbüş çok fena eskiden eşim badem göbeklim die severdişimdi kavun olmuş yani
ve hiç erimio maalesefama ben cola çok tüketioum alköllü icecekte tüketioum ekmek falan yemioumçok fazla abur cubur iş yerinde masanın üstü full şimdi bile kahvaltı die çikolatalı püskevit yioum :26:
ben bu göbeğimi nasıl eritcem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?