2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Pier lotide evlenme teklifi almıştım ben. 14 şubat 2010 :)

Sonra boğaza yemeğe götürmüştü kocişim beni. Babası eyüp mezarlığında sonra babasına uğradık çok duygulu güzel bi gündü.

geçmş olsun zuzu , rüzgar bebek kimdi ? ben bilmiyorum ?

sağol canım... yakın arkadaşımızın bebişi...

annem de böyle yapar bana minik ayrı z. yağlı, evdekiler etsiz yemez

geçmiş olsunn, ay 10 günlük ve girp
ne güzel isim koymuşlar bebişe

evet bizdede bi ben z.yağlı yerim :)))

yaa sorma nigarım yaa biz bile dayanamıyoruz gribe
rüzgar kaan ama rüzgarı kullanıyolar....

sağol canım... yakın arkadaşımızın bebişi...

evet bizdede bi ben z.yağlı yerim :)))

yaa sorma nigarım yaa biz bile dayanamıyoruz gribe
rüzgar kaan ama rüzgarı kullanıyolar....
ay kaan ismi de süper
eşim de tutturmuş geçen ben oğlum olursa adını korAY koyucam diye, soyadımı biliyosunuz kızlar ay.... oluyo.. uyumlu oluyomuş

ay kaan ismi de süper
eşim de tutturmuş geçen ben oğlum olursa adını korAY koyucam diye, soyadımı biliyosunuz kızlar ay.... oluyo.. uyumlu oluyomuş

adını soyadını bitişik yazınca, evet

kaan ismini 6 yaşındaki ablası istemiş, kırmamışlar

şimdi ismini soruyolar ya bbeğin... annesi rüzgar diyo, ablası hemen "rüzgar kaan" diye düzeltiyo :)))

vavvvv güzelmişşş , benim bu seneki sevgilime doğum günü süprizim olacak. gçenlerde orda bir üğüne gittik, çok kötüydü, ama orda güzel biryer gördük dedikki aa burda yapsalardıya falan sonra merak ettim netten araştırdım, spa hamam, falan hepsi var, 23 ekim doğum günü pazar gününe geliyo. düşündüm ben işten erken çıkarım cuma günü eve gider küçük bir valiz hazırlar giderim oraya,sevgilimede telefon ederim çıkışta dışarda yiyelim diye oranın adresiniveririm gelir yemek yeriz tam hadi eve gidelim diyecekken , hadi odamıza çıkalım derim erkenen kutlamaya başlarız, pazar günüde evimize geliriz

bende dün şehir fırsatından baktım ağvada da çok güzel yerler kampanyalar var 100 tlye falan yakın olsa ben hemen atlarım

harika düşünmüşsün:13: bayıldım çok hoş inş planladığın gibi olur

baya romantikmişin benim eşiminde 24 kasımda bende özel bişeyler planlıyorum

ne romantik yaaa

benim eşim bana öle romantik bi evlenme teklifi etmedi. hatta evlenme teklifi hiç yapmadı...
bigün biz artık nişanlanalım yüzükleri takalım dedi.

bu yüzden evlenme teklifi hep içimde kalmıstır

ama her zaman kafasına vururum bunu

öle cok romantik değildir benim kocacıgım...

ay bu soruyu bikere de ben sorayım

akşama ne yemek varrr
ben tavuk filetto yapıcam baharatlı birde salata. yeter, rejimdeyim
bizim evlilik yıldönümümüz 23 ekim
güzel düşünmüşsün canım :))

arse süper düşünmüşsün eminim bayılacaktır

bizde 4 aralıkta evlendik. gecen sene balayı için abanta gitmiştik ve 4 gün orada cok güzel vakit gecirdik. yıldönümünde yine aynı otele gitmek istiyorum bakalım...

öglen yemekte etli yaprak sarma vardı... gayette güzel yapmışlar

gerci başka alternatiflerde vardı ama ben sarmayı görünce gözüm başka bişi görmedi:90::90::90:

yemek yok evde yemeklik bişi de yok ya makarna yapcam ya da kahvaltılık bişiler sanırım :44:
aslında harput köftesi istio canım

makarna yapcaksan yalancı mantı yap :)) yani sarımsaklı yoğurt + salça soslu yağ gezdir...topikçe yalancı mantımız

harput köftesi nasıl oluyorrr

akşama biber dolma var
önüne de corba yaparım eve gidicne

:81: mermicek çorbası yaappp

en sevdiğim menülerden biri....mermicek çorbası+biber dolması+çoban salata
bide dolma fırında oldumu ımmhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…