- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
geçmş olsun zuzu , rüzgar bebek kimdi ? ben bilmiyorum ?
annem de böyle yapar bana minik ayrı z. yağlı, evdekiler etsiz yemez
geçmiş olsunn, ay 10 günlük ve girp
ne güzel isim koymuşlar bebişe
ay kaan ismi de süpersağol canım... yakın arkadaşımızın bebişi...
evet bizdede bi ben z.yağlı yerim :)))
yaa sorma nigarım yaa biz bile dayanamıyoruz gribe
rüzgar kaanama rüzgarı kullanıyolar....
Pier lotide evlenme teklifi almıştım ben. 14 şubat 2010 :)
Sonra boğaza yemeğe götürmüştü kocişim beni. Babası eyüp mezarlığında sonra babasına uğradık çok duygulu güzel bi gündü.
ay kaan ismi de süper
eşim de tutturmuş geçen ben oğlum olursa adını korAY koyucam diye, soyadımı biliyosunuz kızlar ay.... oluyo.. uyumlu oluyomuş
Sonra boğaza yemeğe götürmüştü kocişim beni. Babası eyüp mezarlığında sonra babasına uğradık çok duygulu güzel bi gündü.
çikolata benden sana süper fikir bak beğenirsen,
pier loti de butik oteller var, bence birtanesinde yer ayırt, saunası, spa sı , hamamı, havuzu falan ohhhh güzelce gidin c.tesi günü kalın pazar günüde evinize dönersiniz. al sana baş başa değişiklik
sen istanbulun nersindensin canim
bende istanbulda oturuyordum
anadoluyakasinda
vavvvv güzelmişşş , benim bu seneki sevgilime doğum günü süprizim olacak. gçenlerde orda bir üğüne gittik, çok kötüydü, ama orda güzel biryer gördük dedikki aa burda yapsalardıya falan sonra merak ettim netten araştırdım, spa hamam, falan hepsi var, 23 ekim doğum günü pazar gününe geliyo. düşündüm ben işten erken çıkarım cuma günü eve gider küçük bir valiz hazırlar giderim oraya,sevgilimede telefon ederim çıkışta dışarda yiyelim diye oranın adresiniveririm gelir yemek yeriz tam hadi eve gidelim diyecekken , hadi odamıza çıkalım derim erkenen kutlamaya başlarız, pazar günüde evimize geliriz
vavvvv güzelmişşş , benim bu seneki sevgilime doğum günü süprizim olacak. Gçenlerde orda bir üğüne gittik, çok kötüydü, ama orda güzel biryer gördük dedikki aa burda yapsalardıya falan sonra merak ettim netten araştırdım, spa hamam, falan hepsi var, 23 ekim doğum günü pazar gününe geliyo. Düşündüm ben işten erken çıkarım cuma günü eve gider küçük bir valiz hazırlar giderim oraya,sevgilimede telefon ederim çıkışta dışarda yiyelim diye oranın adresiniveririm gelir yemek yeriz tam hadi eve gidelim diyecekken , hadi odamıza çıkalım derim erkenen kutlamaya başlarız, pazar günüde evimize geliriz
ay bu soruyu bikere de ben sorayım
akşama ne yemek varrr
ben tavuk filetto yapıcam baharatlı birde salata. yeter, rejimdeyimay bu soruyu bikere de ben sorayım
akşama ne yemek varrr
bizim evlilik yıldönümümüz 23 ekimvavvvv güzelmişşş , benim bu seneki sevgilime doğum günü süprizim olacak. gçenlerde orda bir üğüne gittik, çok kötüydü, ama orda güzel biryer gördük dedikki aa burda yapsalardıya falan sonra merak ettim netten araştırdım, spa hamam, falan hepsi var, 23 ekim doğum günü pazar gününe geliyo. düşündüm ben işten erken çıkarım cuma günü eve gider küçük bir valiz hazırlar giderim oraya,sevgilimede telefon ederim çıkışta dışarda yiyelim diye oranın adresiniveririm gelir yemek yeriz tam hadi eve gidelim diyecekken , hadi odamıza çıkalım derim erkenen kutlamaya başlarız, pazar günüde evimize geliriz
ay bu soruyu bikere de ben sorayım
akşama ne yemek varrr
harika düşünmüşsün:13: bayıldım çok hoşinş planladığın gibi olur
baya romantikmişin benim eşiminde 24 kasımda bende özel bişeyler planlıyorum
yemek yok evde yemeklik bişi de yok ya makarna yapcam ya da kahvaltılık bişiler sanırım :44:
aslında harput köftesi istio canım
akşama biber dolma var
önüne de corba yaparım eve gidicne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?