:81: mermicek çorbası yaappp
en sevdiğim menülerden biri....mermicek çorbası+biber dolması+çoban salata
bide dolma fırında oldumu ımmhhh
ay bu soruyu bikere de ben sorayım
akşama ne yemek varrr
inşallah canım
yokya kızlar bilirler pek romantiklikle işim olmaz. Arada bir böyle özel günlerde oluyo benim doğum günümde 12 kasım .
çoookkk sıkılıyorummmm
Arsecim fikrini çok beğendim gerçtekten güzel olur..
benm doğum günüm de 12 kasım :)
salçayla birlikte kıyma da kavrulursa harika oluyomakarna yapcaksan yalancı mantı yap :)) yani sarımsaklı yoğurt + salça soslu yağ gezdir...topikçe yalancı mantımız
harput köftesi nasıl oluyorrr
:97: :97: :97: :97:çoookkk sıkılıyorummmm
Bugün ve yarın patroncuum yokkk ne kadar üzgünüm bilemezsinizzz:119:
salçayla birlikte kıyma da kavrulursa harika oluyo
:97: :97: :97: :97:
yalancı mantıda kıymada oluyo
ayy evet bayılırım onada size gelim mi ben ama k.validen var dimi :44:Bende dün karnabahar haşladım bugün yumurtaya batırıp yağda kızartıcam. Üzerine az sarımsaklı yoğurt.
canım noldu zaten ortalarda yoksun hiç haberimiz yok kötü bişi mi olduçoookkk sıkılıyorummmm
sen benimkini görsen cılızdı toparlak oldu kendi sülalesi hayret edio nası ii bakıosun diolaraklımdan mercimek corbası geciyordu
eşim cok seviyor corbamı..
evlendikten sonra göbiş yaptı beneim yemeklerden:90::90::90:
makarna yapcaksan yalancı mantı yap :)) yani sarımsaklı yoğurt + salça soslu yağ gezdir...topikçe yalancı mantımız
harput köftesi nasıl oluyorrrtatlım kıyma soğan ve ince bulgur ile yapılıo istersen mantı gibi haşlıosun yoğurtlu salçalı istersen yağda kızartıosun ben kızartması çok sevioum ama tam yemek gibi olmuo atıştırmalık gibi oluo kızarmışı
yalancı mantıda kıymada oluyo
Akşama bi arkadaşım geliyor. Eşim de çalışıyor bu akşam 2 kişilk bişeler hazırlıcam ama ne hazırlasam? Yeşil mercimek salatası geçiyor aklımdan ama başka hiç bişe gelmiyor. Evde çilekli kekstra var ondan koyarım. Bi de yufka böreği mi yapsam 2 dk.
dana önce hiç yalancı mantı yemedim.....
annem inanılmaz güzel mantı yapar.. bana geldikce bissürü bissürü dolduruyor. azıcıkda fırılıyor onları sonra buzluga atıyoruz. evde hazır yemek oluyor. hmmmmm
ayy evet bayılırım onada size gelim mi ben ama k.validen var dimi :44:
Bugün ve yarın patroncuum yokkk ne kadar üzgünüm bilemezsinizzz:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?