2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende dün karnabahar haşladım bugün yumurtaya batırıp yağda kızartıcam. Üzerine az sarımsaklı yoğurt.
ayy evet bayılırım onada size gelim mi ben ama k.validen var dimi :44:

çoookkk sıkılıyorummmm
canım noldu zaten ortalarda yoksun hiç haberimiz yok kötü bişi mi oldu

aklımdan mercimek corbası geciyordu

eşim cok seviyor corbamı..
evlendikten sonra göbiş yaptı beneim yemeklerden:90::90::90:
sen benimkini görsen cılızdı toparlak oldu kendi sülalesi hayret edio nası ii bakıosun diolar

Akşama bi arkadaşım geliyor. Eşim de çalışıyor bu akşam 2 kişilk bişeler hazırlıcam ama ne hazırlasam? Yeşil mercimek salatası geçiyor aklımdan ama başka hiç bişe gelmiyor. Evde çilekli kekstra var ondan koyarım. Bi de yufka böreği mi yapsam 2 dk.

eger börek yapmaya ugrasmak istemiyorsan
superfreshin peynirli böregi varmış direk içinden cıkan tepsi ile fırında pişiriyormussun.
ben hiç denemedim ama arkadaslarım lezzetli oldugunu söylüyor.

Son düzenleme:

ben kayseriliyim tatlım bizde gerçeği varken yalancısını pek yapmayızaynen az fırınlıyo yoksa getiremiyorumsen nereliydin canımbu arada yalanı mantı dediğimiz makarna içine kıymalı salçalı sos yapıyoruz üzerinede sarımsaklı yoğurt okadar

Son düzenleme:
ayy evet bayılırım onada size gelim mi ben ama k.validen var dimi :44:

Aman dilekcim k.valide var diye kimse gelmicekmi sanki gel canım :))

Bu arada bir sonraki pazar sınıf arkadaşlarım gelicek. Neler yapmam gerektiğini soracam sonra size. fikir lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…