eger börek yapmaya ugrasmak istemiyorsan
superfreshin peynirli böregi varmış direk içinden cıkan tepsi ile fırında pişiriyormussun.
Ben hiç denemedim ama arkadaslarım lezzetli oldugunu söylüyor.
ben kayseriliyim tatlım bizde gerçeği varken yalancısını pek yapmayızaynen az fırınlıyo yoksa getiremiyorum sen nereliydin canım
biliyorum onu canım ama 9 liraya yakın fiyatı ve küçük. Onu alcama pastaneden hazır alırım daha çok olur. Arkadaş da çiğ soğan yemiyor amerikan salatası yapacam heralde soğansız olsun diye. Sigara böreği yaparım ya da hazır 2 dilim börekle 2 poğaça alırım. Off aşırı uykum var evim berbat halde. Napcam bilmiyorum.
bende kayseriliyim canım...
hatta ben kayseride dogdum. 4 yasında tasındık oradan
annem geldikce yapar mutlaka bedne eşimde bayılıyoruz mantıya
arkadasın saat kac gibi gelecek...
Yemekler hazır alırsan biraz etrafı toplamaya vaktin kalır ama yorgunluguna care bulamadım:44:
vayy hemşomçok güzel mantı yapar annem deyince tahmin etmiştim canım peki ailen hala ordamı yaşıyo ozaman kayserini bütün yemeklerini yapıyosundur sen benim eşim göbikli oldu valla çok zayıftı
kızlaar Sabrinas Haus yazsanıza google'a nasıllll güzel bir yeer, belki tatil için fikir olur birilerine
eger börek yapmaya ugrasmak istemiyorsan
superfreshin peynirli böregi varmış direk içinden cıkan tepsi ile fırında pişiriyormussun.
ben hiç denemedim ama arkadaslarım lezzetli oldugunu söylüyor.
zaten mutfak bölümünün bazı malzemelerini ben sipariş ediyorum şirkette, yazdım ki numune gönderirseniz denemek isteriz diye..
inş gelip memnun kaldınız mı diye sormazlar :18:
ay bakalım ne gönderecekler inş değecek bişi olur, soslardan gönderseler barii
süper cennet gibi biyerkızlaar Sabrinas Haus yazsanıza google'a nasıllll güzel bir yeer, belki tatil için fikir olur birilerine
ailem ankarada yasıyor
ama bütün kasyeri yemeklerini cook ama cok güzel yapar... ben henüz bilmiyorum ama ögrenecegim zamanla
eşim yağlama ve mantıya bayılıyor..
senin ailen kayseridemi? güzel bir sehir ya ben severim
süper cennet gibi biyerama çok pahalı:96::97:
yağlamaya bende bayılıyorumm bide su böreğigelsin kilolar kayseri çok düzenli güzel bi şehir bende çok seviyorum ..benim ailem orda yaşıyo canım
Dilek abantla ilgili bi fırsat buldum mail attım sana
bana da pahalı geldi :/Fiyatlar Euro üzerinden ya. Çok güzel ama çok pahalı :97:
bana demediler :44: ama yerleri bize yakın, yani esenyurttaymış, belki kendileri getirir.. 30 dk. felan mesafemizcnm ben de eşimden yazmıştım gündüz aramışlar göndercez ama kargo ücreti var 8tl demişler o da tamam yollayın demiş sana demediler mi öle bişi? Eğer demedilerse bize nie dediler ?:44:
ben de biscolatadan 10 paket starz kazanmışım gelir bi ara
sevindim o zaman bilgiyi paylaştığımanek otel harika yapmayın kızlar okadarda pahalı değil, fiyatlar 2 kişilik fiyatlarmış. yani sezonda normal bir otele gitmeyede kalksanız o fiyat ödeniyo zaten. ve buraya o fiyat kesinlikle değer. benim Allah nasip kısmet ederse nigarın sayesinde tatil planım belli oldu
fundam, dilek, çikolata çok güzel dimmi.. arkadaşım dün döndü ordan balayındaydı.. çooook mumnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?