2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eger börek yapmaya ugrasmak istemiyorsan
superfreshin peynirli böregi varmış direk içinden cıkan tepsi ile fırında pişiriyormussun.
Ben hiç denemedim ama arkadaslarım lezzetli oldugunu söylüyor.

biliyorum onu canım ama 9 liraya yakın fiyatı ve küçük. Onu alcama pastaneden hazır alırım daha çok olur. Arkadaş da çiğ soğan yemiyor amerikan salatası yapacam heralde soğansız olsun diye. Sigara böreği yaparım ya da hazır 2 dilim börekle 2 poğaça alırım. Off aşırı uykum var evim berbat halde. Napcam bilmiyorum.

arkadasın saat kac gibi gelecek...
yemekler hazır alırsan biraz etrafı toplamaya vaktin kalır ama yorgunluguna care bulamadım:44:

kızlaar Sabrinas Haus yazsanıza google'a nasıllll güzel bir yeer, belki tatil için fikir olur birilerine

bende kayseriliyim canım...

hatta ben kayseride dogdum. 4 yasında tasındık oradan
annem geldikce yapar mutlaka bedne eşimde bayılıyoruz mantıya

vayy hemşomçok güzel mantı yapar annem deyince tahmin etmiştim canım peki ailen hala ordamı yaşıyoozaman kayserini bütün yemeklerini yapıyosundur senbenim eşim göbikli oldu valla çok zayıftı

vayy hemşomçok güzel mantı yapar annem deyince tahmin etmiştim canım peki ailen hala ordamı yaşıyoozaman kayserini bütün yemeklerini yapıyosundur senbenim eşim göbikli oldu valla çok zayıftı

ailem ankarada yasıyor

ama bütün kasyeri yemeklerini cook ama cok güzel yapar... ben henüz bilmiyorum ama ögrenecegim zamanla

eşim yağlama ve mantıya bayılıyor..

senin ailen kayseridemi? güzel bir sehir ya ben severim

eger börek yapmaya ugrasmak istemiyorsan
superfreshin peynirli böregi varmış direk içinden cıkan tepsi ile fırında pişiriyormussun.
ben hiç denemedim ama arkadaslarım lezzetli oldugunu söylüyor.

kızlar birde dr. oetker kek karışımı var ama harika oluo ark. yaptı çok lezzetli

cnm ben de eşimden yazmıştım gündüz aramışlar göndercez ama kargo ücreti var 8tl demişler o da tamam yollayın demiş sana demediler mi öle bişi? Eğer demedilerse bize nie dediler ?:44:

ben de biscolatadan 10 paket starz kazanmışım gelir bi ara

Evet o kek karışımı pek güzel. Biz de sürekli alıyoruz. Hatta en son dün akşam ablam yapmıştı.

kızlaar Sabrinas Haus yazsanıza google'a nasıllll güzel bir yeer, belki tatil için fikir olur birilerine
süper cennet gibi biyerama çok pahalı:96::97:

yağlamaya bende bayılıyorumm bide su böreğigelsin kilolarkayseri çok düzenli güzel bi şehir bende çok seviyorum ..benim ailem orda yaşıyo canım

nigarcım otele vaaaowww dioum yaa
bende 19 kasımda şuraya gitmek istioum google yazın karaca resort bodrum hemde şehir fırsatındaki fiyatına inanamazsınız hepimiz orda mı buluşsak kasım da

nek otel harika yapmayın kızlar okadarda pahalı değil, fiyatlar 2 kişilik fiyatlarmış. yani sezonda normal bir otele gitmeyede kalksanız o fiyat ödeniyo zaten. ve buraya o fiyat kesinlikle değer. benim Allah nasip kısmet ederse nigarın sayesinde tatil planım belli oldu

Fiyatlar Euro üzerinden ya. Çok güzel ama çok pahalı :97:
bana da pahalı geldi :/

bana demediler :44: ama yerleri bize yakın, yani esenyurttaymış, belki kendileri getirir.. 30 dk. felan mesafemiz
ayy afiyet olsun bisküviler en sevdiğimden hemdee

fundam, dilek, çikolata çok güzel dimmi.. arkadaşım dün döndü ordan balayındaydı.. çooook mumnun

sevindim o zaman bilgiyi paylaştığıma
benim bütçemi aşıyo canım yaa, pahalı yanisi..
ama borçlar bitip hafifleyince ben de gidip görmek isterim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…