bana da pahalı geldi :/
bana demediler :44: ama yerleri bize yakın, yani esenyurttaymış, belki kendileri getirir.. 30 dk. felan mesafemiz
ayy afiyet olsun bisküviler en sevdiğimden hemdee
fundam, dilek, çikolata çok güzel dimmi.. arkadaşım dün döndü ordan balayındaydı.. çooook mumnun
sevindim o zaman bilgiyi paylaştığıma
benim bütçemi aşıyo canım yaa, pahalı yanisi..
ama borçlar bitip hafifleyince ben de gidip görmek isterim :97:
canım ne kadar ödediler acaba türk parası ile merak ettimayy ne güzel balayı için çok güzel bi yer ya çokkk beğendim listeme ekliyorum belki birgün giderim:97:bu arada bana doğadan 7 otlu çay göndermiş istememiştim kendileri yollamış
öğrenirim ben onu canım.. 2 gece ladılar orda, sonra başka bir yere geçtiler orası da süpermiş ama neydi yaa orası :26: unuttumcanım ne kadar ödediler acaba türk parası ile merak ettimayy ne güzel balayı için çok güzel bi yer ya çokkk beğendim listeme ekliyorum belki birgün giderim:97:bu arada bana doğadan 7 otlu çay göndermiş istememiştim kendileri yollamış
canım gittin herhalde yetişemedim.
ben ümraniyede oturuyorum.. evlendikten sonra burada oturmaya başladım. öncesinde başakşehirde oturuyordum
otel süper görünüo ama bizim bütçeyi de aşar. yine de aklımızda bulunsun belkim ayarlarız ha
bana da denk gelirse Antalya'da bi otel görürseniz uygun haber verin olur mu yıldönümü için
bende ümraniyede oturuyordum....
alishia
antalyada adam eve var ama orasıda biraz ucuk sanırım
benim eski işyerinden bi arakdas balayı için gitmişti
adam & eve şahane, ama çok pahalı orası yaa, balayı oteli tamda :97:alishia
antalyada adam eve var ama orasıda biraz ucuk sanırım
benim eski işyerinden bi arakdas balayı için gitmişti
ne güzel tesadüf
keske hala burada olsaydın
ben evim dergisi almıştım canım onun yanında 1 adet vermişlerdi fena değildi tadı ama zayıflatıcı etkisi varmış kilo kontrolüne yardımcı oluyomuşdoğadan zuzuya da gelmişti dimi? O beğendim diodu sen denedin mi funda nasılmış neler var içinde bize de gelir mutlaka merak ettim walla yine başlıcak kargocular
öğrenirim ben onu canım.. 2 gece ladılar orda, sonra başka bir yere geçtiler orası da süpermiş ama neydi yaa orası :26: Unuttum
bana da gelecek bu defa doğadan hissediyorum
zaten belli oluyo gözlerinde o damlacıkları görüyoruz hüznün yansıyo bizede
tatlım kıyma soğan ve ince bulgur ile yapılıo istersen mantı gibi haşlıosun yoğurtlu salçalı istersen yağda kızartıosun ben kızartması çok sevioum ama tam yemek gibi olmuo atıştırmalık gibi oluo kızarmışı
tatlım benim de 2 gündür yok ve yarında olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?