2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım ne kadar ödediler acaba türk parası ile merak ettimayy ne güzel balayı içinçok güzel bi yer ya çokkk beğendim listeme ekliyorum belki birgün giderim:97:bu arada bana doğadan 7 otlu çay göndermişistememiştim kendileri yollamış

ya kızlar ne güzel herkes bişiler gönderiyor

imrendim

otel süper görünüo ama bizim bütçeyi de aşar. yine de aklımızda bulunsun belkim ayarlarız ha

bana da denk gelirse Antalya'da bi otel görürseniz uygun haber verin olur mu yıldönümü için

öğrenirim ben onu canım.. 2 gece ladılar orda, sonra başka bir yere geçtiler orası da süpermiş ama neydi yaa orası :26: unuttum
bana da gelecek bu defa doğadan hissediyorum

325 euro ola oda 5 gece kalsanız 2 kişi ortalama 4 bin tl para yapar.

biz bu sene erken rezarvasyon falanda kaçırmıştık , gittik side de familia resort diye bir otelde sözde 5 yıldızdı falan orayada 2 kişi 5 günlüğüne 3200 tl para verdik. yani tabiki çok para ama hani bu güzellikteki biryer için çok değil onu demek istedim. şimdi yaz sezonundaki en dandik oteller bile kişi başı fiyatını 1 gece için 150 tl den açıyo.

otel süper görünüo ama bizim bütçeyi de aşar. yine de aklımızda bulunsun belkim ayarlarız ha

bana da denk gelirse Antalya'da bi otel görürseniz uygun haber verin olur mu yıldönümü için

alishia
antalyada adam eve var ama orasıda biraz ucuk sanırım
benim eski işyerinden bi arakdas balayı için gitmişti

kempinski otelleri var mesela kızlar googleden yazın çıkıyo. mesela oranın fiyatlarına göre burası çok ucuz . ve bu kempinskilerin bence aman aman bi özelliği yok

doğadan zuzuya da gelmişti dimi? o beğendim diodu sen denedin mi funda nasılmış neler var içinde bize de gelir mutlaka merak ettim walla yine başlıcak kargocular

alishia
antalyada adam eve var ama orasıda biraz ucuk sanırım
benim eski işyerinden bi arakdas balayı için gitmişti

evet çiko orası da baya güzellllll. ama ben hani şöle uygun fiyatlı bi gecelik bişi yapmak istiorum şehir fırsatında falan denk gelirse diye dedim

oo tatil konulari acilmis ne güzel

bende bir yerlere gitmek istiyorum ama bu sene cok zor

bizim evlilik yil dönümüze daha 3,5 ay var 2. senemiz dolacak bizim. bebis gelicek ocak ayin da da biraz zor evde olucaz.

BABY STARDAN NUMUNE İSTEMİŞTİM HATTA TÜM MARKALARA YAZMIŞTIM
BABY STAR YOLLAMIŞ BEBİŞİM İÇİN ŞİMDİ KARGO GELDİ :) MİNİCİK

doğadan zuzuya da gelmişti dimi? O beğendim diodu sen denedin mi funda nasılmış neler var içinde bize de gelir mutlaka merak ettim walla yine başlıcak kargocular
ben evim dergisi almıştım canım onun yanında 1 adet vermişlerdi fena değildi tadı ama zayıflatıcı etkisi varmış kilo kontrolüne yardımcı oluyomuşiçiyim bakalım faydası olacakmı
öğrenirim ben onu canım.. 2 gece ladılar orda, sonra başka bir yere geçtiler orası da süpermiş ama neydi yaa orası :26: Unuttum
bana da gelecek bu defa doğadan hissediyorum

thanks canım:13:inş gelir

zaten belli oluyo gözlerinde o damlacıkları görüyoruz hüznün yansıyo bizede

ımhh

tatlım benim de 2 gündür yok ve yarında olmıcak

ohhhh:13:

Fundaaaa annem yarın su böreği yapıcak :)) babişimin d.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…