2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

7 otlu çayımla vericem inş zuzu
verirsin sennnnnn bana da yollasınlar ben de vercem işteeeeeeee
eşime bezleri söledim de koskoca firma 2 tane mi yollamış diyor :)
:) walla bazen çok cimri davranıolar. aa bak aklıma geldi pavloderm de numune yolluolu pişik kremi falan ama kargosu ücretliydi bi bak istersen
kizlar ferihayi izliyormusunuz ?

cıkkk izlemiom ben

gönderirler canım çünkü önceden gönderdikleri üyelere hep gönderiyolar verelim kilolarıkarşı komşum bana kilo vermişin dedisevindim ama sanmıyorum kayınvaldemlere gidince bi tartılıyım yazarım

ferihayı izliyordum ama olaylar kısır döngü içinde dolaştıkça bıktım. bir çocuk sevdim 'e ve firar'a bakıyrm.

alishia oraya da yazayım canım :d saol
ama site açılmıyor benm internet yine sorunlu. pazartesi denerim olmazsa

kapak çalışması yapmam lazım bi kaç tane ona dalınca buraya giremioum şimdi okudum 4 sayfa kaçırmışım. :26:Çekiliş ve kampanyalara bende bakim nie önceden sölemiosunuz

elficim saol linki aldım ama o günlük ve istanbuldan katılım için
ben ankaradayım tatlım :79:

bu arada ben de sana buldugumu yollayım bana fikir ver bakalım beğencek misin:44:

""" kayınvalidemle görümcem arasındaki eşimle bizi koparan dialog;
kayınvalidem elindeki tabağı televizyonun yanına koyar.görümcem;'anne koyma onu oraya,radyasyon geçer.kayınvalidemin cevabı;'örttüm ben onun üstünü,geçmez...(peçeteyle!!!)
hala bu dialogu hatırlayıp hatırlayıp güleriz.... """"

elficim saol linki aldım ama o günlük ve istanbuldan katılım için
ben ankaradayım tatlım :79:

bu arada ben de sana buldugumu yollayım bana fikir ver bakalım beğencek misin:44:

Ay canım il il değişiyordu dimi unuttum :))

bu otelde güzelmiş uygunda ama işte yarım pansiyon cebinizden yemek yiceksiniz yine. Masrafınız artar öyle

:90::90::90:

Benim k.validemde radyasyona çok önem verir gibi mikrodalgada ısıtılmış yemeği ikinci gün yemez. O zaman telefonda taşıma diyorum o başka diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…