2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

BABY STARDAN NUMUNE İSTEMİŞTİM HATTA TÜM MARKALARA YAZMIŞTIM
BABY STAR YOLLAMIŞ BEBİŞİM İÇİN ŞİMDİ KARGO GELDİ :) MİNİCİK

bi ara huggies organiz bize 3 paket yollamıştı eltime verdim hepsini :) onun sitesine de bi bak bazen kampanyaları oluo hı bi de milupaya üye ol belli dönemlerde paketler yolluolar mama falan

NUMUNE BEBEK BEZİ İSTEMİŞTİM 2 ADET YOLLAMIŞLAR AMA NASIII TATLIII KÜÇÜCÜKKK BİZ BUNU AKŞAM SEVE SEVE Bİ OLURUZZZ :d

doğadan zuzuya da gelmişti dimi? O beğendim diodu sen denedin mi funda nasılmış neler var içinde bize de gelir mutlaka merak ettim walla yine başlıcak kargocular

evet beğendim

adam & eve şahane, ama çok pahalı orası yaa, balayı oteli tamda :97:

balayı zmanında az bakmadım

baby stardan numune istemiştim hatta tüm markalara yazmıştım
baby star yollamış bebişim için :d şimdi kargo geldi :) minicik

:81::81::81:

bi ara huggies organiz bize 3 paket yollamıştı eltime verdim hepsini :) onun sitesine de bi bak bazen kampanyaları oluo hı bi de milupaya üye ol belli dönemlerde paketler yolluolar mama falan

Canım huggies numunelerimiz bitmiştir diye cevap vermişti. milupaya üye olayım :)

Ay bu çekilişlerin yarışmaların çoğu facebooktan yaa sinir oluyorum
Bari ablamın facesini alayım, bende ordan yarışırım :)

afiyet olsun bebeğim..ananemde ben gelmeden kayseriden almıştı götür diye (orda ev yapımı yapan yerler var)yedik bitti..annem yapmıştı orda bol bol yedim

sanada afiyet olmuştur inşallah

Annem ince yapar su böreğini....kaynanam kalın yapyor katlarını yaa .... Hani makarna böreği faln oluyo yaa...öle kalın oluyo

hıımmm ben takip edemem ona vakit yokki

ya ben de bi ara evdeyken sıkıntıdan bunlara sarmıştım, ne zamandır uğramıyordum bu aralar tekrar girmeye başladım bazen güzel şeyler denk geliyor bana belki 30 tane kargo gelmiştir bunlar sayesindebazıları ıvır zıvır bile olsa bence aklında olsun ara sıra sıkıldıkça gir bi bak

30 musüper ya şanslıymışınbana 3 kere geldi ama ben okadar ilgilemeiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…