Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı
ya evet zaten dökülüodu şimdi iyice arttı :78:
elficim bu arada avatarın neden böle kasvetli tatlım :44: eğlenceli bişiler koy hadi :76:
günaydın kızlarrrrrrrrr.
uyuyamadım yine yan taraftak inşaatın gürültüsü bitmio ki
benim de artmaya başladı elfim bi de ben sıkıntıdan da yoluyorum bu aralar saçlarımı farkında olmadan tel tel koparıorum kendime hakim olmaya çalışıom artık.
en beğendiğim yerim de popişimdir benim :) bacaklarımı da severimEllerim ve tırnaklarımı da beğenirim. Beğenmediğim yer de göğüslerim ve dişlerim
Sinemcim mevsimsel diye düşünüyorum ben 3 senedir aktardan alıyorum şampuan. Ama sonbahar olunca başlıyor benim dökülme.
Demin hırkamı çıkardım temizledim toplasan peruk olur :) Sabah giydim bide hırkayı.
ben de bu hafta mutfak dolaplarını dökücemOff iş bitmezmi ya. Benimde aslında evde bir sürü işim var ama işte bi süpürge bi toz alma geçiştiriyorum öyle. Silmem lazım evi. Perdelerim sararmış. Bu sefer kurbanda güzel bi temizlik yapayım. Camlar kapılar Mutfak dolapları Perdeler Bayramdam bayrama olacak bu gidişle.
benim de çok dökülüyorKızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı
selaaammmm nabersiniz....
nekk dün kaynanama gitiim keidili pasta yapmışpuding başka sefere....
kedi dili dimmi, öyle okudum benselaaammmm nabersiniz....
nekk dün kaynanama gitiim keidili pasta yapmışpuding başka sefere....
bizimde laminat yapılacak ama kocam sağ olsun sürekli ertelediği için kaldıBakalım belki bugün en azından 2 odayı yaptıtralım diyorum eğer öyle olursa birsürü iş çıkıcak bana
selam tatlim
iyilik senden naber ?
kedi dili dimmi, öyle okudum ben
afiyet olsunnçok hafif ve güzel olmuştur eminimm
hediye olarak ne aldınniyi işte nolsun..
bugün babamın d.günü akşam ona gidicem...
birazdan annemi arayıp menüyü öğreniyim :))
evetttt
yaaa elfi sanırım benimde sağ omzum tutuldu
Geçsin artık ya öldüm sabahtan beri. Açık cam varsa kapat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?