2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı

benimde acayip dökülüyordu kizlar hep üzülüyordum benim saclarim cok kalindi ama inceldi hep

birde almanya nin suyu acayip kirecli ya nefret ediyorum. oda saclarimi mahvetti simdi sampuanimi degistirdim.

normal sampuanlarda silikon diye bir madde varmis o da saclari mahvediyor 1 aydir baska bir sampuan kullaniyorum eskiye nazaran az dökülüyor. allahtan

Şampuanlarda bulunmaması gereken, dikkat edilmesi gereken maddeler hangileridir?

Piyasadaki şampuan ve saç kremlerinin önemli bir kısmı silikon bazlıdır. Silikon, saç tellerinin etrafını sararak daha parlak ve dolgun görünmesini sağlar ancak saç telinin nem almasını da bloke eder. Kuruyan saçlar parlaklığını yitirir ve kırıklar meydana gelir. Silikon bazlı olmayan esansiyel yağlar içeren kaliteli şampuanlar tercih edilmelidir. İyi kalitedeki şampuanlarda nemlendirici olarak gliserin bulunur. Doğal gliserin yerine sodyum loret sülfat veya daha da kötüsü loril sülfit içeren şampuanlar kullanmaktan kaçınılmalıdır, çünkü bu maddeler saçı tahriş eder; yağlı, kepekli ve kaşıntılı bir kafa derisine neden olur. Petrol türevi maddeler içermediğinden de emin olunmalıdır.

ya evet zaten dökülüodu şimdi iyice arttı :78:
elficim bu arada avatarın neden böle kasvetli tatlım :44: eğlenceli bişiler koy hadi :76:

Avatar bulamadım sonbahardayız diye öyle bi avatar koydum. Şu anki ruh halim o benim.

Kendi saçını mı çekiyon aaaa nedenki. Yapma canım bencede hakim ol yani.

Sinemcim mevsimsel diye düşünüyorum ben 3 senedir aktardan alıyorum şampuan. Ama sonbahar olunca başlıyor benim dökülme.

Demin hırkamı çıkardım temizledim toplasan peruk olur :) Sabah giydim bide hırkayı.

hakiki z.yagi yumurta sarisi ve badem yagi iyi geliyoer

bende kac zamandir yapicam ama bir türlü yapamadim üseniyorum.

selaaammmm nabersiniz....

nekk dün kaynanama gitiim keidili pasta yapmış puding başka sefere....

ben de bu hafta mutfak dolaplarını dökücem
hiiiç istemiyorum ama yapmak lazım, haftaya da kapıları silerim..kapılar da beyaz çok çabuk kirleniyo yaa

Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı
benim de çok dökülüyor

ay herkesi kendini beğenmiş gördümm

benim hep bacaklarımı ve dudaklarımı beğenirler, bide gözlerimi

ama ben en çok gözlerimi dudaklarımı beğenirim.....

ay herkesi kendini beğenmiş gördümm

benim hep bacaklarımı ve dudaklarımı beğenirler, bide gözlerimi

ama ben en çok gözlerimi dudaklarımı beğenirim.....

bizimde laminat yapılacak ama kocam sağ olsun sürekli ertelediği için kaldı Bakalım belki bugün en azından 2 odayı yaptıtralım diyorum eğer öyle olursa birsürü iş çıkıcak bana

iyice soğumadan havalr, yaptırın bence....

selam tatlim

iyilik senden naber ?

iyi işte nolsun..
bugün babamın d.günü akşam ona gidicem...

birazdan annemi arayıp menüyü öğreniyim :))

kedi dili dimmi, öyle okudum ben
afiyet olsunn çok hafif ve güzel olmuştur eminimm

evetttt

iyi işte nolsun..
bugün babamın d.günü akşam ona gidicem...

birazdan annemi arayıp menüyü öğreniyim :))

evetttt
hediye olarak ne aldınn
kutlu olsun canım babanın yeni yaşı, Allah başınızdan eksik etmesin uzuuun ömürler versin :))

zuzum babacığının doğum günü kutlu olsun. Nice doğum günlerini kutlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…