2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hıımm pardon canım karıştırdım ben.

Benimde gözlerimin rengi ve bacaklarım güzeldir. Toto yok zaten minicik :) Göğüste yok :) ramazanda kilo verdiğim için göbekte yok :)

ne oldu niye yazmadınben sizin beğendiğim yerlerinizi yazayımmı
ben onu yapabilsem kendimi aşmış olucam işte bebeyim, hiç bir zaman diyemem onu..ki düşün "güzelsin" diyenlere de "bana güzel deme, ben değilim ama çirkin de değilim normal bi kızım diyorum"

1 haftadır lahana lahana diye tutturdum omuzum böyle olursa hayatta yapamam. ya bide bizde alışkanlık oldu her cumartesi sabahı ev dağınık çıkıyoruz evden. normalde hep toplarım ama şu an yatak odamız savaş çıkmış gibi. Gider evi toplarım bi makine çamaşırım var. Sonra bi evi süpürücem .üstten bi toz alıcam. dün eve çok geç gittik eşim geç geldi sayım varmış. K.validenin çalıştığı yerde birlikte bekledik. Karnabaharı kızartamadım onu kızartırım. Bide yarın kremalı patates yapayım diyorum da kremayı çok önceden almıştım 07.10.2011 son kullanma tarihi yarın yaparsam 5 gün kalmış olacak. bozuk olmaz dimi ?

Aş kendini bebeğim
Ay bende en çok gözlerimi ve kirpiklerimi ,memiklerimi,totomu beğenirim..beğenmediğim yerlerimide beğendiğim yerlerimi öne çıkarıp kamufle ederim

Elfiş omzum ağrıyo diyosun ama hala lahana falan düşünüyosunya bende gezmek istiyorum ama işim var

Elfiş omzum ağrıyo diyosun ama hala lahana falan düşünüyosunya bende gezmek istiyorum ama işim var

Off iş bitmezmi ya. Benimde aslında evde bir sürü işim var ama işte bi süpürge bi toz alma geçiştiriyorum öyle. Silmem lazım evi. Perdelerim sararmış. Bu sefer kurbanda güzel bi temizlik yapayım. Camlar kapılar Mutfak dolapları Perdeler Bayramdam bayrama olacak bu gidişle.

Camlar kapılar ve Mutfak dolapları benimde temizlencek (

perdelerimi de doguma ykin yikarim araligin sonunda falan

bizimde laminat yapılacak ama kocam sağ olsun sürekli ertelediği için kaldı Bakalım belki bugün en azından 2 odayı yaptıtralım diyorum eğer öyle olursa birsürü iş çıkıcak bana

Camlar kapılar ve Mutfak dolapları benimde temizlencek (

perdelerimi de doguma ykin yikarim araligin sonunda falan

doğuma yakın öle ağır işler sakın yapma eşin çıkarsın sen makinaya at sonra alıp taksın camlara falan elini sürme

Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı

Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı

ya evet zaten dökülüodu şimdi iyice arttı :78:
elficim bu arada avatarın neden böle kasvetli tatlım :44: eğlenceli bişiler koy hadi :76:

günaydın kızlarrrrrrrrr.

uyuyamadım yine yan taraftak inşaatın gürültüsü bitmio ki

benim de artmaya başladı elfim bi de ben sıkıntıdan da yoluyorum bu aralar saçlarımı farkında olmadan tel tel koparıorum kendime hakim olmaya çalışıom artık.

en beğendiğim yerim de popişimdir benim :) bacaklarımı da severim Ellerim ve tırnaklarımı da beğenirim. Beğenmediğim yer de göğüslerim ve dişlerim

kızlarr 1.yıldönümünde gelinlik giymiştim yaa tekrar onun resmini koydum albüme koyamamıştım daha önce malum benim pc sorunlu
birde z ve ş dediğim 2 resim var dün eşlerin kilosundan konuşmuştuk yaa fotolar arasındaki farka bi bakın sadece yüz kısmı ama olsun zaten alt göbüüşü görüp şok olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…