- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ayy ne güzel olmuş elficim görümcen yalnızdı dimi yani eşiyle ilgili bişiler demiştin sanırım :44: k.valide nie onunla kalmıo
bide akşama dair eksik anlattığın bişiler olabilir mi?
bencede dilek elfişin anlatmadığı şeyler var:89::94:masaj sonrası:98:
2 hafta önce ceyranda kalmıştım eşim arkadanki camı açma fark edeceksin dedi evet sonra ağrımadı ama bu ağrıda değil üzerinde böcekler geziyor sanki..
Yok canım görümcem evli k.valide damatla anlaşamıyor. Sen mirayın görümcesiyle karıştırdın onun görümcesi eşinden ayrıydı
ben onu yapabilsem kendimi aşmış olucam işte bebeyim, hiç bir zaman diyemem onu..ki düşün "güzelsin" diyenlere de "bana güzel deme, ben değilim ama çirkin de değilim normal bi kızım diyorum"ne oldu niye yazmadınben sizin beğendiğim yerlerinizi yazayımmı
Elfiş omzum ağrıyo diyosun ama hala lahana falan düşünüyosunya bende gezmek istiyorum ama işim var
Off iş bitmezmi ya. Benimde aslında evde bir sürü işim var ama işte bi süpürge bi toz alma geçiştiriyorum öyle. Silmem lazım evi. Perdelerim sararmış. Bu sefer kurbanda güzel bi temizlik yapayım. Camlar kapılar Mutfak dolapları Perdeler Bayramdam bayrama olacak bu gidişle.
off iş bitmezmi ya. Benimde aslında evde bir sürü işim var ama işte bi süpürge bi toz alma geçiştiriyorum öyle. Silmem lazım evi. Perdelerim sararmış. Bu sefer kurbanda güzel bi temizlik yapayım. Camlar kapılar mutfak dolapları perdeler bayramdam bayrama olacak bu gidişle.
Aş kendini bebeğim
Ay bende en çok gözlerimi ve kirpiklerimi ,memiklerimi,totomu beğenirim..beğenmediğim yerlerimide beğendiğim yerlerimi öne çıkarıp kamufle ederim
Camlar kapılar ve Mutfak dolapları benimde temizlencek(
perdelerimi de doguma ykin yikarim araligin sonunda falan
Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı
doğuma yakın öle ağır işler sakın yapmaeşin çıkarsın sen makinaya at sonra alıp taksın camlara falan elini sürme
Kızlar sizin saçlarınızda dökülme başladımı? benim mevsimsel sanırım aşırı dökülme başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?