2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay herkesi kendini beğenmiş gördümm

benim hep bacaklarımı ve dudaklarımı beğenirler, bide gözlerimi

ama ben en çok gözlerimi dudaklarımı beğenirim.....
bencede..canım babanın doğum günü kutlu olsun nice yıllara
iyice soğumadan havalr, yaptırın bence....

iyi işte nolsun..
bugün babamın d.günü akşam ona gidicem...

birazdan annemi arayıp menüyü öğreniyim :))

evetttt

aradımda şimdi eşimi bugün yaptıralım dedim tamam dedi bakalım artıkyerler soğuk oluyo canım fayans

hediye olarak ne aldınn
kutlu olsun canım babanın yeni yaşı, Allah başınızdan eksik etmesin uzuuun ömürler versin :))

zuzum babacığının doğum günü kutlu olsun. Nice doğum günlerini kutlarsınız inşallah

bencede..canım babanın doğum günü kutlu olsun nice yıllara

aradımda şimdi eşimi bugün yaptıralım dedim tamam dedi bakalım artıkyerler soğuk oluyo canım fayans

amin inşallah, sağolun kızlar... hediye alamadım yani karar veremedim....anneme para vercem o alsın , pasta alıp gidicem....

..
funda bide temizliği olcak onun, soğuklarda zorlanırsın ...hadi bakalım kolay gelsin inş akşama kadar biter hepsi, biter mi:26:

umarım biter canımevet canım kışın daha zor olur yaptırmak şimdi havalar tam soğumadan yaptırmak en doğrusu yaptırıyımda kurtuluyum kaçış yok

kızlar yaa..karnım bikaçgündür şiş yaaa ...hani hastalanmaya yakın şişer ya ,öle aynı...bu ay oldum ben 10 gün oldu biteli:26:

..

elfi dilek...akşam bigüzel kas gevşeticiyle ovun omuzlarınzı...sıcak pansumn yapın..ilaçtan sonra sıcak suyla ıslatın bi havlu..koyun omuzunuza, soğudukça bidha yapın...

ben de iş çıkışı annemlere gitcem, yemek hazırlim burda yiyip eve geçin diyo
sarımsaklı makarna yap dedim, onu sen yap kolay o zahmetli bişi yapim diyo yaa
ama çok canım çekti dedim, yapıcak bakalım..akşama randevular iptal, sarımsak

Son düzenleme:

yaa evet şimdi sıcak havlu olsa mükemmel olurdu valla
peki zuzucum sen bu şişliği neye bağlıosun sanki aklından bişiler mi geçio:44:
yediklerinden olabilir ayaklarını üşütüosun gaz vardır ondan şişiodur belki de

yine haftalık yok.. 4. hafta oldu yaa
tam maaş birikti
bu ne anlamadım
milletin bocunu, ödemesini düşünmüyolar hiç

Son düzenleme:

akşama yap canımmm

valla bişeye bağlamıyorum ,aklındn geçen hamilelik ise o olmaz, çünkim doğal yöntemlerle korunuyoruz o ihtimal yok kaçak göçek de yok
biara bağırsaklarım fenaydı detken yanii, sanki gaz doluydu..ama adetle bitiydi 2-3 gündür gene aynı

yaren nerde :26: :26: :26:

iyice koptu

beni yediklerim şişirir mesela bulgur yediğim gün acayip hazımsızlık sorunu yaşarım bide davul gibi şişerimüşütmüşte olabilirsin zuzuş

yine haftalık yok.. 4. hafta oldu yaa
tam maaş birikti
bu ne anlamadım
milletin bocunu, ödemesini düşünmüyolar hiç

bu ne yaa yuhhhhh

çok kötü oluş canım yaa....

eşiminde dün ay sonuydu ya maaş günü...dükkanda para yok diyo vermemişler...kim bilir nezman alcak, bide para kalmayınca parça pinçik istiyo dükkandan misal 50 falan...sonra kalanı verince azık para oluyo anlamyın nereye gittiğini

hakkaten yuh 4. hafta yaa (( bizim de ihtiyaçlarımız var yani
her hafta haftaya söz diyolar
parça pinçik olayı da kötü oluyo, 2 ay başka bi yerde çalışmıştım ya o zamanlar öyleydi benim hiç bişi anlamıyodum aldığımdan

nektarcım bu çok kötü olmuş yaa herhangi bi açıklama yapılmıo mu peki? 4 hfta epey fazla bi zaman? Hepsini toplu vercek mi peki verdiği zaman.
kendi ödemesi var die çalışan insanında bir sürü ödemesi ihtiyacı var düşüncesizler
zuzucum seninde dediğin gibi parça parça avans alınca da geriye bişi kalmıo maaş çarçur oluo benimde geçen ay yarısını bi verdiler yarısını 15 gün sonra sinir bi durum. Allahtan benim eşimin maaş günü falan yok dükkandan lazım oldukça kullanıo yoksa bunca borca günü gününe yetişmek mümkün diil

ikişer haftalık felan verirler belki haftaya..açıklamaları şu işte "öedenecek çekler varmış" öncelik onların tabii..
off moralim bozuldu iyice :26:

ikişer haftalık felan verirler belki haftaya..açıklamaları şu işte "öedenecek çekler varmış" öncelik onların tabii..
off moralim bozuldu iyice :26:

Canım senin çalışma kaderinde bu var galiba. en sonki yerde bile paran kaldı alamadım
Bizde haftaya cumartesi alıcaz. Dün patron resmen kaçtı bugünde yok bayram sonrası kimsede para kalmadı 8 ekime kaldık. Eşim bu hafta alır ama. Aldığı gibi hemen borçlar ödeniyor.

onu aldım bitanem, geç oldu 2 ay gecikmeli ve çok parça pinçik aldım ama kuruşuna kadar aldım şükür :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…