bencedeay herkesi kendini beğenmiş gördümm
benim hep bacaklarımı ve dudaklarımı beğenirler, bide gözlerimi
ama ben en çok gözlerimi dudaklarımı beğenirim.....
iyice soğumadan havalr, yaptırın bence....
iyi işte nolsun..
bugün babamın d.günü akşam ona gidicem...
birazdan annemi arayıp menüyü öğreniyim :))
evetttt
hediye olarak ne aldınn
kutlu olsun canım babanın yeni yaşı, Allah başınızdan eksik etmesin uzuuun ömürler versin :))
zuzum babacığının doğum günü kutlu olsun. Nice doğum günlerini kutlarsınız inşallah
bencede..canım babanın doğum günü kutlu olsun nice yıllara
aradımda şimdi eşimi bugün yaptıralım dedim tamam dedi bakalım artıkyerler soğuk oluyo canım fayans
amin inşallah, sağolun kızlar... hediye alamadım yani karar veremedim....anneme para vercem o alsın , pasta alıp gidicem....
..
funda bide temizliği olcak onun, soğuklarda zorlanırsın ...hadi bakalım kolay gelsin inş akşama kadar biter hepsi, biter mi:26:
kızlar yaa..karnım bikaçgündür şiş yaaa ...hani hastalanmaya yakın şişer ya ,öle aynı...bu ay oldum ben 10 gün oldu biteli:26:
..
elfi dilek...akşam bigüzel kas gevşeticiyle ovun omuzlarınzı...sıcak pansumn yapın..ilaçtan sonra sıcak suyla ıslatın bi havlu..koyun omuzunuza, soğudukça bidha yapın...
yaa evet şimdi sıcak havlu olsa mükemmel olurdu valla
peki zuzucum sen bu şişliği neye bağlıosun sanki aklından bişiler mi geçio:44:
yediklerinden olabilir ayaklarını üşütüosun gaz vardır ondan şişiodur belki de
yaren nerde :26: :26: :26:
yine haftalık yok.. 4. hafta oldu yaa
tam maaş birikti
bu ne anlamadım
milletin bocunu, ödemesini düşünmüyolar hiç
yine haftalık yok.. 4. hafta oldu yaa
tam maaş birikti
bu ne anlamadım
milletin bocunu, ödemesini düşünmüyolar hiç
beni yediklerim şişirir mesela bulgur yediğim gün acayip hazımsızlık sorunu yaşarım bide davul gibi şişerimüşütmüşte olabilirsin zuzuş
kendi ödemeleri varmış canım, her bölümden gelip konuşan oldu hiç bişi yapmıyolar :44:niye böyle yapıyolar kimse bişey demiyomu:26:git konuş canım veyada avans al
hakkaten yuh 4. hafta yaabu ne yaa yuhhhhh
çok kötü oluş canım yaa....
eşiminde dün ay sonuydu ya maaş günü...dükkanda para yok diyo vermemişler...kim bilir nezman alcak, bide para kalmayınca parça pinçik istiyo dükkandan misal 50 falan...sonra kalanı verince azık para oluyo anlamyın nereye gittiğini
ikişer haftalık felan verirler belki haftaya..açıklamaları şu işte "öedenecek çekler varmış" öncelik onların tabii..nektarcım bu çok kötü olmuş yaa herhangi bi açıklama yapılmıo mu peki? 4 hfta epey fazla bi zaman? Hepsini toplu vercek mi peki verdiği zaman.
kendi ödemesi var die çalışan insanında bir sürü ödemesi ihtiyacı var düşüncesizler
ikişer haftalık felan verirler belki haftaya..açıklamaları şu işte "öedenecek çekler varmış" öncelik onların tabii..
off moralim bozuldu iyice :26:
onu aldım bitanem, geç oldu 2 ay gecikmeli ve çok parça pinçik aldım ama kuruşuna kadar aldım şükür :/Canım senin çalışma kaderinde bu var galiba. en sonki yerde bile paran kaldı alamadım
Bizde haftaya cumartesi alıcaz. Dün patron resmen kaçtı bugünde yok bayram sonrası kimsede para kalmadı 8 ekime kaldık. Eşim bu hafta alır ama. Aldığı gibi hemen borçlar ödeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?