2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kargo ücreti aldılarmı canım:26:
üstünde yazıyor kargo ücreti karşı tarafa aittir diye, ama faturayı unutmuş bugün gün içerisinde yada yarın getirecekmiş
acaba kaç ödiycem.. gerçi ürünler çok kaç olursa olsun değer gibi gibi.. :26:

neden kullanmayasın canım..kullancağın kadar koy baharatlığına gerisini dolaba at alllallah
öyle mi yapim :26:
Aşçıya verceğine annene ver daha iyi
ama şirketin adını kullandım ya içim rahat değil ondan işte

ya nektar bende attım ama beni aramadılar eşimin nosunu vermiştim aradılarda duymadımı acaba:26:
olabilir canım :26: beni hemen aradılar, ertesi gün :44:

bak şunlar var:
Et suyu toz bulyon (100 gr)
pat-mısır gev. tavuk üst kaplama (100 gr)
domatesli soğanlı çeşni (100 gr)
köfte içi gıda katkı maddesi (inegöl) (200 gr)
tuzot (100 gr)
mantarlı çeşni (100 gr)
soğanlı çeşni (100 gr)
salata sosu fesleğenli-kekikli (100 gr)
salaat sosu maydanozlu-dereotlu (100 gr)
sebzeli çeşni (100 gr)
tavusk suyu toz bulyon (100 gr)
sebze suyu (100 gr)

1 yıl baharat almasam yeter

ben tekrar talepte bulundum bu sefer buranın adını yazdım
inş göndeririler canım

ben de bakmış, yazamamıştım canım fotolarına (pazar günü netim yoktu)
çok iyi yapmışsın gezmekle, keşke benim de öyle bir fırsatım olsa :)))

al tabi onun facesinden katıl sende :)

Bu arada ablanın evliliği nasıl gidiyor

DİMMİ :))

TAM SÜPER GİDİYOMUŞ :))) DAHA YENİCİK ONLAR EVİNİN KOCASININ KEYFİNİ ÇIKARIYO İŞTEE :))))

CANIM ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU

..

NEKK NASIL YANİ ŞİKETİN ADINI KULLANDIN ANLAMADIM CANIM :44:
HEM ONLAR ÖNCE MAAŞINI VERSİN BUDA GECİKME ZAMMI OLSUN

şirket adını sen kullandın diye bende kullandım:):26:acaba bi sorun olurmuki nektar gerçi daha beni aramadılar amane bilim tırstım:18:baya göndermişler canımkargo ücreti en fazla 5-10 tl

Son düzenleme:

şirket adını sen kullandın diye bende kullandım:):26:acaba bi sorun olurmuki nektar gerçi daha beni aramadılar amane bilim tırstım:18:baya göndermişler canımkargo ücreti en fazla 5-10 tl

şöyle kullandım kızlar, numune isterken yazdım ki
"ben euromoda çalışanıyım, aşçımız mesut bey ile malzeme siparişlerini birlikte yapıyoruz..
sizin ürünlerinizi de denememiz için numune gönderirmisiniz? sevgiler.."
böyle yazdım işte
fiyat listesi de yollamışlar şirket dedim ya :26:

Baya ürün gelmiş. Bende ilk formu doldururken şirket adını yazdım bakalım banada gelecekmi?

ama denedik, fiyatlar pahalı geldi derim ararsalar napim alla alla
almak zorunda değiliz

Güzel yazmışsın açıklama kısmına. Ben yeni ürünlerinizden denemek istiyorum yazmıştım sanırım

almak zorunda değiliz

oo süper yazmışınben olsam bende yollarım sana numuneben direk şirket adı yazdım açıklamayada ürünlerinizi denemek istiyoruz gönderirseniz sevinirim yazdım bakalım gelicekmi şirket adınamı geliyo peki kargo:26:

ama yoğurt, et, ekmek isparişini ben veriyorum.. mesut amca söylüyor ben istiyorum yalan değil ki
şahıs adına geliyor canım, yani euromoda (n.. y..) diye geldi beni paranteze almışlar

ama yoğurt, et, ekmek isparişini ben veriyorum.. mesut amca söylüyor ben istiyorum yalan değil ki
şahıs adına geliyor canım, yani euromoda (n.. y..) diye geldi beni paranteze almışlar

yaa sen bi alemsin kendini nası da rahatlatıo

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ya çarşamba günü misafir gelecek patlıcan salatası,közlenmiş kırmızı biber,havuç salatası,pilaki, falan yapmaktan sıkıldım..
başka tarif bilen var mı ona göre.. bana yapabileceğim bişey söyler misiniz ?:78::78:

tabi ana yemek tarifi de istiyorum.. ismini söyleyin ben bulurum intten

Son düzenleme:

bakalım ararlarsa kargo ücretini sorucam önce ona görede istiycempek geliceni sanmam ama

Dr. Oetker in revanisini deneyen varmı? Ben aldımda bugün yapıcam nasıl olacak acaba?

Almak zorunda değiliz

için rahat etmicekse 1-2 tanesini ver, kullanmıcaklarını :) bide fiyt listesini ver aşçıya, bunlarıgöndermişler bide liste dersin...

Bizde mezeler nektardan sorulur :))

ana yemek olarak yine nektar hasanpaşa köftesi denemişti güzel olmuştu benim misafirim gelse onu denerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…