üstünde yazıyor kargo ücreti karşı tarafa aittir diye, ama faturayı unutmuş bugün gün içerisinde yada yarın getirecekmişkargo ücreti aldılarmı canım:26:
öyle mi yapim :26:neden kullanmayasın canım..kullancağın kadar koy baharatlığına gerisini dolaba at alllallah
ama şirketin adını kullandım ya içim rahat değil ondan işteAşçıya verceğine annene ver daha iyi
olabilir canım :26: beni hemen aradılar, ertesi gün :44:ya nektar bende attım ama beni aramadılar eşimin nosunu vermiştim aradılarda duymadımı acaba:26:
inş göndeririler canımben tekrar talepte bulundum bu sefer buranın adını yazdım
ben de bakmış, yazamamıştım canım fotolarına (pazar günü netim yoktu)günaydın herkese hayırlı haftalar
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim baya gezdim iyi geldi kafa dağıttım sevdiklerimi gördüm cumartesi akşam geldim
pazar günü nikaha gittik ordan eşimle pier lotiye çıktık oturduk biraz teleferikle indik feshaneye gittik çocuklar gibi eğlendik çok güzeldi dışarda yemeğimizi yedik eve geldik ama ayaklarım mahvoldu topuklu ayakkabıdn
bugünde temizlik yapıcam ev ayaklanmış gidiyor
al tabi onun facesinden katıl sende :)
Bu arada ablanın evliliği nasıl gidiyor
günaydın herkese hayırlı haftalar
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim baya gezdim iyi geldi kafa dağıttım sevdiklerimi gördüm cumartesi akşam geldim
pazar günü nikaha gittik ordan eşimle pier lotiye çıktık oturduk biraz teleferikle indik feshaneye gittik çocuklar gibi eğlendik çok güzeldi dışarda yemeğimizi yedik eve geldik ama ayaklarım mahvoldu topuklu ayakkabıdn
bugünde temizlik yapıcam ev ayaklanmış gidiyor
üstünde yazıyor kargo ücreti karşı tarafa aittir diye, ama faturayı unutmuş bugün gün içerisinde yada yarın getirecekmiş
acaba kaç ödiycem.. gerçi ürünler çok kaç olursa olsun değer gibi gibi.. :26:
öyle mi yapim :26:
ama şirketin adını kullandım ya içim rahat değil ondan işte
olabilir canım :26: beni hemen aradılar, ertesi gün :44:
bak şunlar var:
Et suyu toz bulyon (100 gr)
pat-mısır gev. tavuk üst kaplama (100 gr)
domatesli soğanlı çeşni (100 gr)
köfte içi gıda katkı maddesi (inegöl) (200 gr)
tuzot (100 gr)
mantarlı çeşni (100 gr)
soğanlı çeşni (100 gr)
salata sosu fesleğenli-kekikli (100 gr)
salaat sosu maydanozlu-dereotlu (100 gr)
sebzeli çeşni (100 gr)
tavusk suyu toz bulyon (100 gr)
sebze suyu (100 gr)
1 yıl baharat almasam yeter
DİMMİ :))
TAM SÜPER GİDİYOMUŞ :))) DAHA YENİCİK ONLAR EVİNİN KOCASININ KEYFİNİ ÇIKARIYO İŞTEE :))))
CANIM ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU
..
NEKK NASIL YANİ ŞİKETİN ADINI KULLANDIN ANLAMADIM CANIM :44:
HEM ONLAR ÖNCE MAAŞINI VERSİNBUDA GECİKME ZAMMI OLSUN
şirket adını sen kullandın diye bende kullandım:):26:acaba bi sorun olurmuki nektar gerçi daha beni aramadılar amane bilim tırstım:18:baya göndermişler canım kargo ücreti en fazla 5-10 tl
ama denedik, fiyatlar pahalı geldi derim ararsalar napim alla alla
almak zorunda değiliz
şöyle kullandım kızlar, numune isterken yazdım ki
"ben euromoda çalışanıyım, aşçımız mesut bey ile malzeme siparişlerini birlikte yapıyoruz..
sizin ürünlerinizi de denememiz için numune gönderirmisiniz? sevgiler.."
böyle yazdım işte
fiyat listesi de yollamışlar şirket dedim ya :26:
ama yoğurt, et, ekmek isparişini ben veriyorum.. mesut amca söylüyor ben istiyorum yalan değil kioo süper yazmışınben olsam bende yollarım sana numune ben direk şirket adı yazdım açıklamayada ürünlerinizi denemek istiyoruz gönderirseniz sevinirim yazdım bakalım gelicekmi şirket adınamı geliyo peki kargo:26:
Baya ürün gelmiş. Bende ilk formu doldururken şirket adını yazdım bakalım banada gelecekmi?
ama yoğurt, et, ekmek isparişini ben veriyorum.. mesut amca söylüyor ben istiyorum yalan değil ki
şahıs adına geliyor canım, yani euromoda (n.. y..) diye geldi beni paranteze almışlar
bilmem.. değmez mi sence 1 kg 300 gr baharat :44: sitesine gir orda sağ üsteebende istioum yaa nerde formu falan zaten çalışmaktan fransız kaldımbana da söleyin bi de kargo ücretine değer mi sizce:44:
yaa sen bi alemsinkendini nası da rahatlatıo
ama yoğurt, et, ekmek isparişini ben veriyorum.. mesut amca söylüyor ben istiyorum yalan değil ki
şahıs adına geliyor canım, yani euromoda (n.. y..) diye geldi beni paranteze almışlar
şöyle kullandım kızlar, numune isterken yazdım ki
"ben euromoda çalışanıyım, aşçımız mesut bey ile malzeme siparişlerini birlikte yapıyoruz..
Sizin ürünlerinizi de denememiz için numune gönderirmisiniz? Sevgiler.."
böyle yazdım işte
fiyat listesi de yollamışlar şirket dedim ya :26:
ama denedik, fiyatlar pahalı geldi derim ararsalar napim alla alla
Almak zorunda değiliz
bilmem.. değmez mi sence 1 kg 300 gr baharat :44: sitesine gir orda sağ üstee
e öyle ama yalan değil
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ya çarşamba günü misafir gelecek patlıcan salatası,közlenmiş kırmızı biber,havuç salatası,pilaki, falan yapmaktan sıkıldım..
başka tarif bilen var mı ona göre.. bana yapabileceğim bişey söyler misiniz ?:78::78:
tabi ana yemek tarifi de istiyorum.. ismini söyleyin ben bulurum intten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?