2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim hafta sonum çok güzel geçti hem dinlendim hem gezdim..laminatlar haftaya cumartesi yapılıyo zuzum adamlar ozaman müsaitmiş

hadi yaaa inşallah haftayada ertelemezler...canım sizde parke falan vardı dimmi işyerinde yanisi...

güzel geçmiş :)) ay o vıkvık ları bizde çok yapıyoruz gece yataktaa

çocukluğumuza kadar iniyoruz

ama heyecanlı oluyo dimmi O bitirsinde ben anlatayım diye bakıyorum bazen
Başka şeylerde konuşuyoz ne bilim gün içinde olan bişeyden...yada yaramazlık yapıyoz biraz
Ama hiç yatıpta direk uyuduğumuzu bilmem yanii:78:

bende başını kaçırdım ama güzel bi diziydi. Sinan'ın silahı falan ne iş çözemedim o ölen kadınla mı alakalı kadın günahımı bilseniz öldüğüme üzülür müsünüz falan diodu ya :44:
ve ayrıca emelin evini nası yaktı yaa

hadi yaaa inşallah haftayada ertelemezler...canım sizde parke falan vardı dimmi işyerinde yanisi...

güzel geçmiş :)) ay o vıkvık ları bizde çok yapıyoruz gece yataktaa

yok canım sanmıyorum ertelme<ler doluymuş adamlar hafta içi gelelim dediler ben yok dedim cumartesi sabah gelecekler izin alıcamiş yerinin yerleri granit çok süper canım

günaydın çıtır anne

o adam ya polis yada intihar eden kadınla bişeysi var o mektupla yani, kadın ne gğnah işledi acaba..

çocukluğumuza kadar iniyoruz

ama gerçekten yakışıklık adam :))

Dediğin olabilir. Soruşturma için gelmiştir. Bende günahını merak ettim. Eşimde diyorki bunu izlemicen dimi yok ilk bölümünü merak ettim dedim :) Tabi beğenirsem izlicem.

aynen aynen genelde ben söz hakkını pek vermiyorum
evet yaa birde oan ne oluyo adamı kıskanıyo, sevgilisi değil bişe değil..evi yaktı emelin yanındaki adam kimdi ben onu çok merak ettim :101:
yabancılardan "çalıntı" bi dizi işte, senaryosu belli, bence güzel olur..
biz hafta sonu arabalar 2 yi izledik çok beğendimizleyen varmı kızlar
biz bayramda izlemiştik kardeşim, annem, ben.. 3 boyutlu, süper :))

bizde eşimle izledik hafta sonu gezmeye çıkmıştık sinemaya gidelimmi dedi tamam dedim baktım hiç güzel film yok arabaların hastası bilinçli olarak yapmışarabalara girelim başka bişey yok dedi:76:baktım çok istiyo tamam dedim beğendim ama güzeldi..

evet canım çok eğlenceli, 3 boyutlu olması daha da hareket katmış
meytır hastasıyız biz annemle
..
ben gidip az iş yapim :/

evet canım çok eğlenceli, 3 boyutlu olması daha da hareket katmış
meytır hastasıyız biz annemle
..
ben gidip az iş yapim :/

evet canım eğlenceliydi eşim animasyon çok seviyo bende severim ama onun kadar değil ben buz devrini çok sevmiştimben daha çok romantik komedi severim:98:kolay gelsin

hoşgeldin superr çizelgen dikkatimi çekti 2004-2011 bizimde öle

bu arada kızlar bugün işlerim yoğun size çok katılamıcam
nektarcım kadına bende takıldım noluosa sanki kocası manyak yaktı evi:18:
bu akşam ne var peki tv'de al yazmalımı izleyen var mı ben onu çok beğendim ama hangi gündü hatırlamıoum :44:

Ben s.b.y. Izleyemedim c.ertesi...

Bekim akşama ona bakarım topitoptan :) ama gerçi eşim dün film izliyodu yarım kalmıştı, o bakarsa bende öle takılırım yada çamaşırlrım var belkim ütü yaparım..

selam canım naberr

iyiiyim zuzucan sen nasılsın

dilek sen kaç yaşındasınki?

hade bugün size kıyak geciyim pztsi sabahı..albüm ekliyim..dügün albümdeki resimlerde eklerim 5 dakkikaya bakın kızlar..özlemişnizdir beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…