- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben de izledim, evet güzeldi.. ama yasemine sinir oldum, kadının evini yaktı yaa
benim hafta sonum çok güzel geçti hem dinlendim hem gezdim..laminatlar haftaya cumartesi yapılıyo zuzum adamlar ozaman müsaitmiş
cumartesi annemlere gittik iş çıkışı sonra market alışverişi yapıp eve geldik
yemek hazırladım ben eşim maç izledi.. Erken yattık :89: :89: Ay zaten vık vık vık susmadık yaa uyku tutmadı
Pazar geç uyandım ben (1 de) kahvaltı yaptık, sonra eşim süpürge açtı ben vileda felan
7 de işe gitti, bi mağaza devir oluyomuş
Ben dizi izledim, çamaşır katladım, eşimle telefonda konuştuk..
12 de geldi.. Uyuduk.. Sakin bi hafta sonuydu canım :101:
günaydın çıtır annegünaydın kızlar
o adam ya polis yada intihar eden kadınla bişeysi var o mektupla yani, kadın ne gğnah işledi acaba..Ay evet bende sinir oldum. Adamda iyi biri değil galiba. .Eli silahlı bi adam çıktı.
-
güzel geçmiş :)) ay o vıkvık ları bizde çok yapıyoruz gece yataktaa
çocukluğumuza kadar iniyoruz
hadi yaaa inşallah haftayada ertelemezler...canım sizde parke falan vardı dimmi işyerinde yanisi...
güzel geçmiş :)) ay o vıkvık ları bizde çok yapıyoruz gece yataktaa
günaydın çıtır anne
o adam ya polis yada intihar eden kadınla bişeysi var o mektupla yani, kadın ne gğnah işledi acaba..
çocukluğumuza kadar iniyoruz
biz hafta sonu arabalar 2 yi izledik çok beğendimizleyen varmı kızlar
aynen aynenama heyecanlı oluyo dimmiO bitirsinde ben anlatayım diye bakıyorum bazen
Başka şeylerde konuşuyoz ne bilim gün içinde olan bişeyden...yada yaramazlık yapıyoz biraz
Ama hiç yatıpta direk uyuduğumuzu bilmem yanii:78:
evet yaa birde oan ne oluyo adamı kıskanıyo, sevgilisi değil bişe değil..evi yaktıbende başını kaçırdım ama güzel bi diziydi. Sinan'ın silahı falan ne iş çözemedim o ölen kadınla mı alakalı kadın günahımı bilseniz öldüğüme üzülür müsünüz falan diodu ya :44:
ve ayrıca emelin evini nası yaktı yaa
yabancılardan "çalıntı" bi dizi işte, senaryosu belli, bence güzel olur..ama gerçekten yakışıklık adam :))
Dediğin olabilir. Soruşturma için gelmiştir. Bende günahını merak ettim. Eşimde diyorki bunu izlemicen dimi yok ilk bölümünü merak ettim dedim :) Tabi beğenirsem izlicem.
biz bayramda izlemiştik kardeşim, annem, ben.. 3 boyutlu, süper :))biz hafta sonu arabalar 2 yi izledik çok beğendimizleyen varmı kızlar
aynen aynengenelde ben söz hakkını pek vermiyorum
evet yaa birde oan ne oluyo adamı kıskanıyo, sevgilisi değil bişe değil..evi yaktıemelin yanındaki adam kimdi ben onu çok merak ettim :101:
yabancılardan "çalıntı" bi dizi işte, senaryosu belli, bence güzel olur..
biz bayramda izlemiştik kardeşim, annem, ben.. 3 boyutlu, süper :))
evet canım çok eğlenceli, 3 boyutlu olması daha da hareket katmışbizde eşimle izledik hafta sonu gezmeye çıkmıştık sinemaya gidelimmi dedi tamam dedim baktım hiç güzel film yok arabaların hastası bilinçli olarak yapmışarabalara girelim başka bişey yok dedi:76:baktım çok istiyo tamam dedim beğendim ama güzeldi..
evet canım çok eğlenceli, 3 boyutlu olması daha da hareket katmış
meytır hastasıyız biz annemle
..
ben gidip az iş yapim :/
günaydın milletttt...hayırlı günler herkese
selam canım naberr
hoşgeldin superrçizelgen dikkatimi çekti 2004-2011 bizimde öle
bu arada kızlar bugün işlerim yoğun size çok katılamıcam
nektarcım kadına bende takıldım noluosa sanki kocası manyak yaktı evi:18:
bu akşam ne var peki tv'de al yazmalımı izleyen var mı ben onu çok beğendim ama hangi gündü hatırlamıoum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?