2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet canım eğlenceliydi eşim animasyon çok seviyo bende severim ama onun kadar değil ben buz devrini çok sevmiştimben daha çok romantik komedi severim:98:kolay gelsin
ben de bayılıyorum buz devrine

buakşam canım yeni bölümü, ben izlemiyorum onu..

lezzet başından ürünlerim gelmiş
ama hepsi baharat, sos yok (
paketler de kocaman herhalde firma diye kıyak geçmişler, bazısını mesut amcaya (aşçımız) versemmi acaba, ben nasıl kullanim onca baharatı :26:

neden kullanmayasın canım..kullancağın kadar koy baharatlığına gerisini dolaba at alllallah

Bana niye hiç bişey gelmiyor ya

Eşime anlatıyorum gülüyor :) diyorum herkese çay geldi bana gelmedi demekki senin şansın yokmuş diyor :)

ya nektar bende attım ama beni aramadılar eşimin nosunu vermiştim aradılarda duymadımı acaba:26:

günaydın herkese hayırlı haftalar

yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim baya gezdim iyi geldi kafa dağıttım sevdiklerimi gördüm cumartesi akşam geldim
pazar günü nikaha gittik ordan eşimle pier lotiye çıktık oturduk biraz teleferikle indik feshaneye gittik çocuklar gibi eğlendik çok güzeldi dışarda yemeğimizi yedik eve geldik ama ayaklarım mahvoldu topuklu ayakkabıdn

bugünde temizlik yapıcam ev ayaklanmış gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…