2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben ete elimi süremiyorum zar zor. onun için hiç yapmadığm bişeyi denemem riskli olabilir

aa çok ilginç :)) ana yemeğin için 2 tarif buldum

Patlıcan Kapama
Alman Usulu Patates Yemeği

Ete elini sürmeden yapabileceğin şekilde bu tarifler

akdeniz salatası, tonbalıklı salata yapabilirsin canım meze olarak ezme,haydari veya kabak mezesi herkes tarafından beğenilen bi meze hem hafif hem lezzetli..
Ana yemek ne tür bi yemek istiyosun ona göre bulalım

bende başvurdum lezzet başına eşimin dükkanı yazdım firma die ama zannetmioum gonderceklerini tlf mu etcekler şimdi?

yeni yerime taşındım ben kızlar bundan sonra daha rahat katılcam size. ekranım kolay kolay görünmeyecek

hasanpaşa köftesini şiddetle tavsiye ederim, süper oluyor :)))

için rahat etmicekse 1-2 tanesini ver, kullanmıcaklarını :) bide fiyt listesini ver aşçıya, bunlarıgöndermişler bide liste dersin...
tamam zuzum, tam böyle yapıcam
1 kilo 300 gr mı?
ivit

Bizde mezeler nektardan sorulur :))

ana yemek olarak yine nektar hasanpaşa köftesi denemişti güzel olmuştu benim misafirim gelse onu denerdim

yoğurtlu nohutlu tavuk salatası da güzeldir, o da yapılabilir spidi
bende başvurdum lezzet başına eşimin dükkanı yazdım firma die ama zannetmioum gonderceklerini tlf mu etcekler şimdi?
göndereceklerse adres teidi için ararlar :)))

aa çok ilginç :)) ana yemeğin için 2 tarif buldum

Patlıcan Kapama
Alman Usulu Patates Yemeği

Ete elini sürmeden yapabileceğin şekilde bu tarifler

bakıcam şimdi bunlara canım tarifi bana uyar ise olabilir

akdeniz salatası, tonbalıklı salata yapabilirsin canım meze olarak ezme,haydari veya kabak mezesi herkes tarafından beğenilen bi meze hem hafif hem lezzetli..
Ana yemek ne tür bi yemek istiyosun ona göre bulalım

salata yaparım kesin ama meze olarak dediğin kabağa bakıyım tavuk yemekleri olabilir. ama menü olarak bişey oluşturmam lazım

hasanpaşa köftesini şiddetle tavsiye ederim, süper oluyor :)))

şiddetle dediğiine göre bi bakmam lazım

fırında kızarmış tavuk yap ozamanyanınada değişiklik istiyosan fıstıklı bademli kuş üzümlü pilav yapsalata çorba bitürde meze yap yeter

Pilav hasanpaşa yanına da bir dilim börek sarıp koyabilirsin canım ben ramazanda hep ıspanaklı börek koydum hiç kalmadı tabaklarda. ya da pilavın yanına garnitür de koyabilirsin. jülyen havuç ve bezelyeden.

gelenler için az olur canım. yine de. olmadı meze 2-3 çeşit yaparım yanına koyarlar

çorba yaparsın bir ara sıcak sonrada böyle bir tabak ama meze türü yapacaksan rus/amerikan/italyan :) hangi ismi kullanıyorsanız artık ondan yapabilirsin, kırmızı kelem i doğrayıp sirke sıvıyağ ve limonla azar azar tatlandrabilirsin

az olmaz, zaten köftesnin içinde garnitürü de var patates püresi.. :44:
tavuklu-mantarlı bohça krep yapabilirsin..

sen ete elleyemiyorum tavuk düşünüyorum deyince söyledimhasan paşa bende deneyeceğim kızların bi çoğu yaptı çok güzel oluyomuş

hasanpaşa kafama yattı peki 10 kişi için ne kadar köfta almam lazım

çorba
hasanpaşa köfte
patlıcan biber közlerim sirkeli yaparım.
semizotu salatası olabilir
normal salata
garnitürlü pilav

yeter herhalde

az olmaz, zaten köftesnin içinde garnitürü de var patates püresi.. :44:
tavuklu-mantarlı bohça krep yapabilirsin..

sen ete elleyemiyorum tavuk düşünüyorum deyince söyledimhasan paşa bende deneyeceğim kızların bi çoğu yaptı çok güzel oluyomuş

hasanpaşa kafama yattı peki 10 kişi için ne kadar köfta almam lazım

çorba
hasanpaşa köfte
patlıcan biber közlerim sirkeli yaparım.
semizotu salatası olabilir
normal salata
garnitürlü pilav

yeter herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…