- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bizde mezeler nektardan sorulur :))
ana yemek olarak yine nektar hasanpaşa köftesi denemişti güzel olmuştu benim misafirim gelse onu denerdim
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ya çarşamba günü misafir gelecek patlıcan salatası,közlenmiş kırmızı biber,havuç salatası,pilaki, falan yapmaktan sıkıldım..
başka tarif bilen var mı ona göre.. bana yapabileceğim bişey söyler misiniz ?:78::78:
tabi ana yemek tarifi de istiyorum.. ismini söyleyin ben bulurum intten
ben ete elimi süremiyorum zar zor. onun için hiç yapmadığm bişeyi denemem riskli olabilir
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Ya çarşamba günü misafir gelecek patlıcan salatası,közlenmiş kırmızı biber,havuç salatası,pilaki, falan yapmaktan sıkıldım..
Başka tarif bilen var mı ona göre.. Bana yapabileceğim bişey söyler misiniz ?:78::78:
Tabi ana yemek tarifi de istiyorum.. Ismini söyleyin ben bulurum intten :d
1 saat sonra nestlenin sorusu çıkacak
bu sölediğin facete sanırım? bende zuzu gibi mahrum olduğum için bilmioum
evet canım facede:26:ama takip et facede olmayan şeylerde var mesela doğadanherkese yolluyo ordan numune iste bi kutu çay gönderiyo
hasanpaşa köftesini şiddetle tavsiye ederim, süper oluyor :)))günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ya çarşamba günü misafir gelecek patlıcan salatası,közlenmiş kırmızı biber,havuç salatası,pilaki, falan yapmaktan sıkıldım..
başka tarif bilen var mı ona göre.. bana yapabileceğim bişey söyler misiniz ?:78::78:
tabi ana yemek tarifi de istiyorum.. ismini söyleyin ben bulurum intten
tamam zuzum, tam böyle yapıcamiçin rahat etmicekse 1-2 tanesini ver, kullanmıcaklarını :) bide fiyt listesini ver aşçıya, bunlarıgöndermişler bide liste dersin...
ivit1 kilo 300 gr mı?
Bizde mezeler nektardan sorulur :))
ana yemek olarak yine nektar hasanpaşa köftesi denemişti güzel olmuştu benim misafirim gelse onu denerdim
göndereceklerse adres teidi için ararlar :)))bende başvurdum lezzet başına eşimin dükkanı yazdım firma die ama zannetmioum gonderceklerini tlf mu etcekler şimdi?
aa çok ilginç :)) ana yemeğin için 2 tarif buldum
Patlıcan Kapama
Alman Usulu Patates Yemeği
Ete elini sürmeden yapabileceğin şekilde bu tarifler
akdeniz salatası, tonbalıklı salata yapabilirsin canım meze olarak ezme,haydari veya kabak mezesi herkes tarafından beğenilen bi meze hem hafif hem lezzetli..
Ana yemek ne tür bi yemek istiyosun ona göre bulalım
hasanpaşa köftesini şiddetle tavsiye ederim, süper oluyor :)))
bakıcam şimdi bunlara canım tarifi bana uyar ise olabilir
salata yaparım kesin ama meze olarak dediğin kabağa bakıyımtavuk yemekleri olabilir. ama menü olarak bişey oluşturmam lazım
şiddetle dediğiine göre bi bakmam lazım
fırında kızarmış tavuk yap ozamanyanınada değişiklik istiyosan fıstıklı bademli kuş üzümlü pilav yap salata çorba bitürde meze yap yeter
Pilav hasanpaşa yanına da bir dilim börek sarıp koyabilirsin canım ben ramazanda hep ıspanaklı börek koydum hiç kalmadı tabaklarda. ya da pilavın yanına garnitür de koyabilirsin. jülyen havuç ve bezelyeden.
az olmaz, zaten köftesnin içinde garnitürü de var patates püresi.. :44:hasanpaşa hoşuma gitti. ama yanına tek pilav az olabilir
hasanpaşa hoşuma gitti. ama yanına tek pilav az olabilir
az olmaz, zaten köftesnin içinde garnitürü de var patates püresi.. :44:
tavuklu-mantarlı bohça krep yapabilirsin..
çorba yaparsın bir ara sıcak sonrada böyle bir tabak ama meze türü yapacaksan rus/amerikan/italyan :) hangi ismi kullanıyorsanız artık ondan yapabilirsin, kırmızı kelem i doğrayıp sirke sıvıyağ ve limonla azar azar tatlandrabilirsin
sen ete elleyemiyorum tavuk düşünüyorum deyince söyledimhasan paşa bende deneyeceğim kızların bi çoğu yaptı çok güzel oluyomuş
az olmaz, zaten köftesnin içinde garnitürü de var patates püresi.. :44:
tavuklu-mantarlı bohça krep yapabilirsin..
çorba yaparsın bir ara sıcak sonrada böyle bir tabak ama meze türü yapacaksan rus/amerikan/italyan :) hangi ismi kullanıyorsanız artık ondan yapabilirsin, kırmızı kelem i doğrayıp sirke sıvıyağ ve limonla azar azar tatlandrabilirsin
sen ete elleyemiyorum tavuk düşünüyorum deyince söyledimhasan paşa bende deneyeceğim kızların bi çoğu yaptı çok güzel oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?