günaydınnnn günaydın günaydınnnn
akşam yemeklerden bahsetmişiniz bende pek bi hamarattım eve gittim 9a geliodu tavuk sote baharatlı patates zeytinyağlı fasulye ve biber dolması yaptım. eşimi aradım tavuğa bayılır sana tavuk yaptım sende gelirken sofrayı şenlendircek bişiler al dedim. Saolsun eşimde kırmızı şarap almış gelmişyedik içtik randevu vermemiştik ama akşamım güzeldi yani. Uyumadan önce de yorganımızı çıkardık pikeyle çok üşüoduk.
Alishia fotolara birazdan bakcamakşamda tvde bişi yok demişsin ben al yazmalımı çok beğenmiştim bu 3. baskı oldu sanırım. Sürekli sölüoum ama mutfakta yemek yapcam die tam olarak izleyemedim. Sonra da reis vardı biraz ona baktım sinir oluoum ayşenin kocasına kızı en yakın ark. ile aldattı şimdi de herşeyini alcam senden dio pislik sinir oldum
nektar bende lezzet başına başvurdum ama hiç umudum yok
yarenaycım araba için üzüldüm umarım daha uygun temiz güzel bişiller bulursunuz
demdur hoşgeldin
elfi bende izleyip öğreniyim çünkü bende katlayamam lastikli çarşafı
tşkler bayanlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ilk defa yazdım. harikasınız
ggünaydın funda
ya kızlar krema almıştım taa ne zaman önce. 3 gün kalmış son kullanma tarihine. Direk çöpe mi atayım yoksa kremalı patetesmi yapayım
baktım videoya çok düzgün oluyo, denicem en kısa zamanda
kız normal çarşafları iğneyle tutturunca o iğneler fırlamıyo mu çekiştirince, batar valla size :26:
..
gidip kıyafetimi de seçim yatıcam ben
ben de hep istiyorum klasik giyinmek, topuklu felan
kızlar giyo nasıl özeniyorum ama işte rahat olsun diye giyorum kotumu çıkıyorum
şimdi sen mecburen giycen komaşları felan
zor iş
alışveriş yapcan mecburen bi başlamadan işe..
iyi geceler canım, sen eşini beklicen yatmican galiba
görüşürüz yarın
nek ve yaren benim de hoşuma gider klasik giyinenler ama bende o tarz yok işte giydiklerimi kombinleyemem uyduramam pekgünaydın kızlar. o lastikli çarşaf katlama videosunu faceden görmüştüm ben de. şimdi hep öyle katlıyorum, güzel ve düzenli duruyorlar çok hoşuma gidiyor
adaşım fotolara baktım hepsi çok güzel maşallahyeni işin de hayırlısı olsun. kumaş pantalon işi falan zor evet ama daha dişi, daha seksi gelmiştir bana o tarz giyinen hatunlar:89::89::89:
oh maşallah iiyi geçmiş akşamınııızgünaydınnnn günaydın günaydınnnn
akşam yemeklerden bahsetmişiniz bende pek bi hamarattım eve gittim 9a geliodu tavuk sote baharatlı patates zeytinyağlı fasulye ve biber dolması yaptım. eşimi aradım tavuğa bayılır sana tavuk yaptım sende gelirken sofrayı şenlendircek bişiler al dedim. Saolsun eşimde kırmızı şarap almış gelmişyedik içtik randevu vermemiştik ama akşamım güzeldi yani. Uyumadan önce de yorganımızı çıkardık pikeyle çok üşüoduk.
Alishia fotolara birazdan bakcamakşamda tvde bişi yok demişsin ben al yazmalımı çok beğenmiştim bu 3. baskı oldu sanırım. Sürekli sölüoum ama mutfakta yemek yapcam die tam olarak izleyemedim. Sonra da reis vardı biraz ona baktım sinir oluoum ayşenin kocasına kızı en yakın ark. ile aldattı şimdi de herşeyini alcam senden dio pislik sinir oldum
nektar bende lezzet başına başvurdum ama hiç umudum yok
yarenaycım araba için üzüldüm umarım daha uygun temiz güzel bişiller bulursunuz
demdur hoşgeldin
elfi bende izleyip öğreniyim çünkü bende katlayamam lastikli çarşafı
günaydıınnn kızlarrrr
ayşe nasıl iğneyle tutturuyon kızzz
valla bana yastıklı çarşaf bilem dayanmıyo:78: yatak büyük biraz:86:
kızlar sizden ilerleyen saatlede bişey isticem,şimdi daha açılmamışınızdır :))
bence kullanma canım yani ben olsam kullanmazdım benim kuzenim yurt dışında tarihi geçmiş krema kullanmış hastanelik olmuştu allah korusun önemli dikkat edin
kızlar zuzu yok mu?
Su içmeye başladınız mı?Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. Bebeği hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin
günaydın canımarkadaşının bebeği olmuş gözü aydın darısı sana olur inşallah hediye aldınmı
kızlar zuzu yok mu?
su içmeye başladınız mı?Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. bebeği hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin
yavru 3 gün gçmiş demiyoki,,,,daha 3 gün varmış
neden çöpe atcan seviyosanız pattis yap akşama
burdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha
kızlar zuzu yok mu?
su içmeye başladınız mı?Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. bebeği hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?