2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydınnnn günaydın günaydınnnn

akşam yemeklerden bahsetmişiniz bende pek bi hamarattım eve gittim 9a geliodu tavuk sote baharatlı patates zeytinyağlı fasulye ve biber dolması yaptım. eşimi aradım tavuğa bayılır sana tavuk yaptım sende gelirken sofrayı şenlendircek bişiler al dedim. Saolsun eşimde kırmızı şarap almış gelmiş yedik içtik randevu vermemiştik ama akşamım güzeldi yani. Uyumadan önce de yorganımızı çıkardık pikeyle çok üşüoduk.
Alishia fotolara birazdan bakcam akşamda tvde bişi yok demişsin ben al yazmalımı çok beğenmiştim bu 3. baskı oldu sanırım. Sürekli sölüoum ama mutfakta yemek yapcam die tam olarak izleyemedim. Sonra da reis vardı biraz ona baktım sinir oluoum ayşenin kocasına kızı en yakın ark. ile aldattı şimdi de herşeyini alcam senden dio pislik sinir oldum
nektar bende lezzet başına başvurdum ama hiç umudum yok
yarenaycım araba için üzüldüm umarım daha uygun temiz güzel bişiller bulursunuz
demdur hoşgeldin
elfi bende izleyip öğreniyim çünkü bende katlayamam lastikli çarşafı

Günaydınnn kızalr

arkadasımın bebegi oldu bügün onu görmeye gidecegiz aksam hastaneye

darısı bize kızlar

sol topugum agrıyor üzerine basamıyorum. gecen hafta ince topuklu bir ayakkabı giymiştim ve ayakta cok kaldım herhalde o zaman zorladım....

Bizde dün görümceme yemeğe gittik ne zamandır gitmiyorduk dünde gelin deyince hadi bu gidelim dedik. k.validem orda kaldı bizde kocişle eve gittik. yaklaşık bi 10 gündür regl yüzünden hasret kalmıştı kociş. sonra duşa gir saçını kurula derken 1 e geliyordu yattık
Akşam bende uyku setinin yorganını çıkardım bizde pike ile üşüdük. Yastığını çarşafını sericem bugün. Bi makine renkli var bi makine çarşaflar. Bu hafta pırasa aldım bi gün onu yaparım. Daha lahana yapraklarım var onuda yapmam lazım. ütüm var. bu hafta yoğunum

ooo hakikaten pek bi hamaratmıssın tebrikler... ellerine saglık:)
çarşaf katlama videosunu bende izlemiştim ve hep öyle katlıyorum hatta bi gün arkadasıma hava bile attım

tşkler bayanlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ilk defa yazdım. harikasınız

heyoo yeni biri gelmiş. ben hemen karşılamamızı yapayım

demdur hoşgeldin canım. uzun zamandır takip ediyorsan topik adetimizden de az-çok haberin vardır sanırım. biz topiğin meraklı hatunları adın, yaşın, yaşadığın yer, mesleğini vs. bilmek istiyoruz mümkünse. veeeee en az bir adet de foto lütfennnn:98:

günaydıınnn kızlarrrr

ayşe nasıl iğneyle tutturuyon kızzz
valla bana yastıklı çarşaf bilem dayanmıyo:78: yatak büyük biraz:86:

kızlar sizden ilerleyen saatlede bişey isticem,şimdi daha açılmamışınızdır :))

Ya kızlar krema almıştım taa ne zaman önce. 3 gün kalmış son kullanma tarihine. Direk çöpe mi atayım yoksa kremalı patetesmi yapayım

ya kızlar krema almıştım taa ne zaman önce. 3 gün kalmış son kullanma tarihine. Direk çöpe mi atayım yoksa kremalı patetesmi yapayım

bence kullanma canım yani ben olsam kullanmazdım benim kuzenim yurt dışında tarihi geçmiş krema kullanmış hastanelik olmuştu allah korusun önemli dikkat edin

kızlar zuzu yok mu?
su içmeye başladınız mı? Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. bebeği hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin

Günaydın kızlarrrr. kalktım duşumu aldım manyak eşimin işleri vardı 10-11 gibi çıkarız demişti sabah. saat 10 olmuş adamı uyandırıom nie uyandırıon die bi ton laf sayıo sabah sabah. problemli!!!!!!!

nek ve yaren benim de hoşuma gider klasik giyinenler ama bende o tarz yok işte giydiklerimi kombinleyemem uyduramam pek
oh maşallah iiyi geçmiş akşamınııız cnm az önce beni de aradılar lezzetbaşından kargosu ücretli diye geri çevirdim. eşime zaten gelicek bana da gelmesine gerek yok.seni de ararlar bi ara.ben kendimi eşimden önce kaydettirmiştim eşimden 2 gün sonra beni aradılar

cnm ya walla taa en altından iğneyle yatağın kenar yerleri var ya çıkıntı gibi onlara tutturuom napim her sabah çarşaf mı düzeltilir. gece zaten altımda bi o yana bi bu yana kayıo hiç rahat edemem ((

ayyy eşim de bi ara diodu ki duvardan duvara yatak yapalım

bence kullanma canım yani ben olsam kullanmazdım benim kuzenim yurt dışında tarihi geçmiş krema kullanmış hastanelik olmuştu allah korusun önemli dikkat edin

yavru 3 gün gçmiş demiyoki,,,,daha 3 gün varmış

neden çöpe atcan seviyosanız pattis yap akşama

kızlar zuzu yok mu?
Su içmeye başladınız mı? Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. Bebeği hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin

burdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha

günaydın canım arkadaşının bebeği olmuş gözü aydın darısı sana olur inşallahhediye aldınmı

hastaneye giderken cicek götürürüm sanırım ama odaya da cıkartmıyorlar artık çiçekleri...
hediye ne alacagıma henüz karar veremedim. kıyafet almak istemiyorum cunku bebeklerin bissürü kıyafeti oluyor... belki size danısırım evine gidecegim zaman :44::44::44:

gecen hafta bizdelerdi karnına dokundukca tekme attı bebiş... öyle güzel bişiki.. şimdi cok merak ediyorum eminim cok tatlıdır

kızlar zuzu yok mu?
su içmeye başladınız mı? Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. bebeği hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin

yok artıkkk sabah sabah 3 bardak mı maşallah sana benn şimdiden kupayı vericem walla zuzu kusura bakmasın :)))))

bu arada kıskandım gidip bi bardak da ben içiom

yavru 3 gün gçmiş demiyoki,,,,daha 3 gün varmış

neden çöpe atcan seviyosanız pattis yap akşama

burdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha

amin canımmmm

bende istiyorum seneye inşallah..
bu arada hayat suyun bi programı var saat başı hatırlatma cıkıyor bir bardak suyunuzu için diye. ben bilgisayara ondan yükledim. böylece epey su içmeye başladımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…