2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aranızda stor perde yıkayan ya da silen nası oluosa bilmiom işte onu yapan oldu mu kızlar? nası temizliim ben bu mutfak perdemi?kirlendi yaaaa

günaydın kızlarr ne var ne yok ?

ben şöyle geçmişe bakayım geliyorum , sonra kızıyoılar geçmişi oku diyolar

hazır vaktim varken iş yokken okuyayım bakalım neler konuşuılmuş

yavru 3 gün gçmiş demiyoki,,,,daha 3 gün varmış

neden çöpe atcan seviyosanız pattis yap akşama

burdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha
canım 3 gün kalmış ben olsam kullanmazdım benim için 3 gün geçmiş gibidir..

evet canım iyi düşünmüşün çiçek yaptır evine gittiğindede hediyeni götürürsün

aranızda stor perde yıkayan ya da silen nası oluosa bilmiom işte onu yapan oldu mu kızlar? Nası temizliim ben bu mutfak perdemi?kirlendi yaaaa

benim hepsi stordaha hiç silmedim ama silcem hafta sonu laminat yapılıcak pazar günüde evi temizletirim büyük ihtimal

su konusunda beni unutmayın kızlarr bir adet 0,5 lt.lik şişe + 2 bardak su içtim şimdiye kadar

çikolata arkadaşının bebeği hayırlı olsun, darısı hepimizin başına inşallah.

elfiş dolapta duruyorsa kreman bence kullanabilirsin. dışarda kaldıysa ben de kullanma derim.

kızlar siz bu nesfitlerin hangisini seviyordunuz ya? ben tam tahıllı yazanını aldım ama çok tatlı geliyor. sabah bir kaseyi bitiremedim ben.

3 gün kalmış diye benimde pek içime sinmedi. Atıcam galiba ya. zuzum korktum bi an.

Çikolata çiçek alma bebek çiçekleri var üzerinde oyuncak bebek var sahte çiçeklerden süslemişler. Onlardan al. bunun gibi

birde kız çocuğu ise arkadaşınla samimi isen küçük altın bi küpede alabilirsin.

3 gün kalmış kremanın tarihi diye atılırmı kızlar saçmalamayın, yazıok günah. boşunamı koyuyolar o tarihleri , sen onu 3 gün daha kullanabilirsin demek işte.

çikolata bebek görmeye benim arkadaşım mükemmel bişey almıştı. internet sitesinden onu göstereyim dur bulayım siteyi.

düşünmem lazımm

kızalr süt ürünler biraz tehlikeli grup oldugu için dikkatli olmamız gerekiyor..
krema buzdolabında olsa bile son kullanma tarihine cok az kaldıgı için bozulmuş olabilir.
bu yüzden kullanmadan önce azıcık tadına bakarsan ve cok az da olsa acılasma hissediyorsan kullanma derim.

süt ve süt ürünlerinin zehirlemesi bazen tehlikeli sonuclar getirebiliyor

Ya kızlar krema almıştım taa ne zaman önce. 3 gün kalmış son kullanma tarihine. Direk çöpe mi atayım yoksa kremalı patetesmi yapayım
kutuyu hiç açmadıysan atma canım, bişi olmamıştır.. buzdolabındamıydı?
kızlar zuzu yok mu?
su içmeye başladınız mı? Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. bebeği hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin
ben de 2 kupa çay içtim saylanmaz mı? su içmedim daha

ayyy eşim de bi ara diodu ki duvardan duvara yatak yapalım
süper fikir

sağlıkla büyüsün arkadaşının bebişi :)))

yok artıkkk sabah sabah 3 bardak mı maşallah sana benn şimdiden kupayı vericem walla zuzu kusura bakmasın :)))))

bu arada kıskandım gidip bi bardak da ben içiom

aaa hangi program o söylermisin çikolata? ben de yükliycem..işime yarar :)))

günaydın kızlarr ne var ne yok ?

ben şöyle geçmişe bakayım geliyorum , sonra kızıyoılar geçmişi oku diyolar

hazır vaktim varken iş yokken okuyayım bakalım neler konuşuılmuş
afferim sana

saçmalamak değil canım son kullanma tarihi yaklaşmış sonuçta bayat bi ürün olmuş oluyo ..kuzenim kremadan zehirlendi hastanelik oldu kız süt ve süt grubu ürünlerde çok dikkatli olunması lazım

merakla bekliyorum

ben de olsam atmazdım kremayı. ama sen yine de aç bi bak bi değişiklik var mı diye. yoksa kullan, dolapta bi şey olmaz bence yani hem daha tarihi geçmemiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…