aranızda stor perde yıkayan ya da silen nası oluosa bilmiom işte onu yapan oldu mu kızlar? nası temizliim ben bu mutfak perdemi?kirlendi yaaaa
canım 3 gün kalmış ben olsam kullanmazdım benim için 3 gün geçmiş gibidir..yavru 3 gün gçmiş demiyoki,,,,daha 3 gün varmış
neden çöpe atcan seviyosanız pattis yap akşama
burdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha
hastaneye giderken cicek götürürüm sanırım ama odaya da cıkartmıyorlar artık çiçekleri...
Hediye ne alacagıma henüz karar veremedim. Kıyafet almak istemiyorum cunku bebeklerin bissürü kıyafeti oluyor... Belki size danısırım evine gidecegim zaman :44::44::44:
Gecen hafta bizdelerdi karnına dokundukca tekme attı bebiş... öyle güzel bişiki.. şimdi cok merak ediyorum eminim cok tatlıdır
ben sırf temizlenmesi nasıl olur bilemedigim için stor almadım eve
günaydın kızlarr ne var ne yok ?
Ben şöyle geçmişe bakayım geliyorum , sonra kızıyoılar geçmişi oku diyolar
Hazır vaktim varken iş yokken okuyayım bakalım neler konuşuılmuş
aranızda stor perde yıkayan ya da silen nası oluosa bilmiom işte onu yapan oldu mu kızlar? Nası temizliim ben bu mutfak perdemi?kirlendi yaaaa
Arse ve geçmişi okumakkk
amannn zaten 2 sayfa okudum aklım yeni yazılanlarda kalıyo, konsantre olamıyorum. Geçmişi okumaktan yeni konuları kaçırıyorum
Neyse geçmiş geçmişte kaldı, artık önemli bilmem gereken bişey varsa zuzu cum bana anlatır
kutuyu hiç açmadıysan atma canım, bişi olmamıştır.. buzdolabındamıydı?Ya kızlar krema almıştım taa ne zaman önce. 3 gün kalmış son kullanma tarihine. Direk çöpe mi atayım yoksa kremalı patetesmi yapayım
ben de 2 kupa çay içtim saylanmaz mı? su içmedim dahakızlar zuzu yok mu?
su içmeye başladınız mı?Yarenay 3 bardak bitti hadiii
çikolata ark. bebeği hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin
süper fikirayyy eşim de bi ara diodu ki duvardan duvara yatak yapalım
sağlıkla büyüsün arkadaşının bebişi :)))hastaneye giderken cicek götürürüm sanırım ama odaya da cıkartmıyorlar artık çiçekleri...
hediye ne alacagıma henüz karar veremedim. kıyafet almak istemiyorum cunku bebeklerin bissürü kıyafeti oluyor... belki size danısırım evine gidecegim zaman :44::44::44:
gecen hafta bizdelerdi karnına dokundukca tekme attı bebiş... öyle güzel bişiki.. şimdi cok merak ediyorum eminim cok tatlıdır
yok artıkkk sabah sabah 3 bardak mı maşallah sana benn şimdiden kupayı vericem walla zuzu kusura bakmasın :)))))
bu arada kıskandım gidip bi bardak da ben içiom
aaa hangi program o söylermisin çikolata? ben de yükliycem..işime yarar :)))amin canımmmm
bende istiyorum seneye inşallah..
bu arada hayat suyun bi programı var saat başı hatırlatma cıkıyor bir bardak suyunuzu için diye. ben bilgisayara ondan yükledim. böylece epey su içmeye başladımmmmm
günaydın kızlarr ne var ne yok ?
ben şöyle geçmişe bakayım geliyorum , sonra kızıyoılar geçmişi oku diyolar
hazır vaktim varken iş yokken okuyayım bakalım neler konuşuılmuş
3 gün kalmış kremanın tarihi diye atılırmı kızlar saçmalamayın, yazıok günah. Boşunamı koyuyolar o tarihleri , sen onu 3 gün daha kullanabilirsin demek işte.
çikolata bebek görmeye benim arkadaşım mükemmel bişey almıştı. Internet sitesinden onu göstereyim dur bulayım siteyi.
3 gün kalmış kremanın tarihi diye atılırmı kızlar saçmalamayın, yazıok günah. boşunamı koyuyolar o tarihleri , sen onu 3 gün daha kullanabilirsin demek işte.
çikolata bebek görmeye benim arkadaşım mükemmel bişey almıştı. internet sitesinden onu göstereyim dur bulayım siteyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?