2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

saçmalamak değil canım son kullanma tarihi yaklaşmış sonuçta bayat bi ürün olmuş oluyo ..kuzenim kremadan zehirlendi hastanelik oldu kız süt ve süt grubu ürünlerde çok dikkatli olunması lazım

tatlım zaten üretimini yapan insanlar bunuda düşünerek yapıyolar ve o tarihi koyuyolar.

geçmiş olsun kuzenine tabiki böyle şeyler olabilir ama 1 gün falan bile değil 3 günden bahsediyoruz.

tabi herkesin kendi bileceği iş, ben 1 gün bile kalsa kullanırdım,hee tabi ambalajı açılmadıysa, dolaptaysa arkadaşlarında dediği gibi.

merakla bekliyorum

canım sitenin link veremiyorum yasakya speedy kızmasın, ismini vereyim bebekhediyelikleri.com diye.

arkadaşın gönderdiğinide ekleyeyim buraya

burdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha
ama uyanır uyanmaz 1 bardak içmelisin zaten canım bende öle yapmazsam bi türlü başlayamıoum 12 1 öğlene kadar içemioum mide açılışını su ile yaparsam devamı gelio

yok artıkkk sabah sabah 3 bardak mı maşallah sana benn şimdiden kupayı vericem walla zuzu kusura bakmasın :)))))

bu arada kıskandım gidip bi bardak da ben içiom
iç tatlım iç yalnız ben içioum ii güzel ama wc problemi sıkıntı yani bide alt katta bizim wc in çık basen yapcam kaş yaparken göz çıkarcam :44:
çok ii yapmışsın bende bi bakim merak ettim programi
kutuyu hiç açmadıysan atma canım, bişi olmamıştır.. buzdolabındamıydı?
ben de 2 kupa çay içtim saylanmaz mı? su içmedim daha
bencede açılmadıysa ve dolaptaysa bişi olmamıştır.
sayılmaz tatlım hemen 1 bardak suyunu iç açılışı yap tatlım

kızlar şimdi denenmiş kahvaltılık tarifleriniz varmı.....

pazar sabah kahvaltıya misafir istiyor eşim

2 aile gelcek toplamda 8 kişiyiz.... kızlar bebeği olan arkimi ve başka bi aileyi çağırcaz...kahvaltı sözümüz vardı...aslında dışarda kahvaltı ısmarlıcaktık ama onlardışarda istemedi

döktürün hadi bkliyom...

kek börek, bütün marifetlerini döktüreceksin artık

zuzum benimde sınıf arkadaşlarım gelecek pazar günü. Bende sizden tarifler alacaktım :))

Kahvaltıya milföyden pizza yapabilirsin.

sigara böreği
peynir tabağı
patates kızartması (hazır patatesten,hafif olsun,3 dk da kızarsın :)
zeytin,reçel,vb. kahvaltılıklar çay,meyve suyu
domates salatalık biber

ne gibi tatlım, zaten normal kahvaltılıkları koyacaksın, ekstra bişeyler diyosanda sucuk yaparsın, krep yaparsın, yumurta rafadan veya salatası veya çeşitleri olarak ,yumurtalı ekmek kızartabilirsin, veya ekmek üstü yumurtalı peynirli yapabilirsin başkada ne bileyim

zuzum ben olsam krep ya da zeytinli poğaça yapardım mutlaka. krep çok olacağı için zamanını harcayabilir. milföyden yapabilirsin birşeyler.

kek börek, bütün marifetlerini döktüreceksin artık

ne keki kız, sabh sabh kek mi yenir
sen başka söle bana

zuzum benimde sınıf arkadaşlarım gelecek pazar günü. Bende sizden tarifler alacaktım :))

Kahvaltıya milföyden pizza yapabilirsin.

hmmm milföyden pizza, sen yaptınmı daha önce..netten bakayım

şimdi elfim aynı yapalım :) zaten sosis salam sucuk peynir domats standart..

ben patetes kızartırım yumurta haşlarım....

sosisle sucuğu küçük küçük doğrayıp domatesle pişiririm....onun dışında milföy pizzaya bakayım ama gerçi pizza yaparsam sosis sucuğu ona harcarım:26:

nektarcım

sanırım web adresini gödnerirsem ekleyebilirsin

Untitled Page
teşekkürler canım

Evet dolapta. Ben akşam bi tadına bakayım ekşimsi tadı varsa atarım
elfim paketi hiç açtın mı? açmadıysan ve dolaptaysa bence bu akşamki menü kremalı pattis, hiç bişi olmamıştır ona :)) aşhsen ben kullanırdım

bencede açılmadıysa ve dolaptaysa bişi olmamıştır.
sayılmaz tatlım hemen 1 bardak suyunu iç açılışı yap tatlım
hemen içiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…