saçmalamak değil canım son kullanma tarihi yaklaşmış sonuçta bayat bi ürün olmuş oluyo ..kuzenim kremadan zehirlendi hastanelik oldu kız süt ve süt grubu ürünlerde çok dikkatli olunması lazım
merakla bekliyorum
ama uyanır uyanmaz 1 bardak içmelisin zaten canım bende öle yapmazsam bi türlü başlayamıoum 12 1 öğlene kadar içemioum mide açılışını su ile yaparsam devamı gelioburdaaaa
Affin kızzz, ben nescafe içiyorum suya başlamadım daha
iç tatlım içyok artıkkk sabah sabah 3 bardak mı maşallah sana benn şimdiden kupayı vericem walla zuzu kusura bakmasın :)))))
bu arada kıskandım gidip bi bardak da ben içiom
çok ii yapmışsın bende bi bakim merak ettim programiamin canımmmm
bende istiyorum seneye inşallah..
bu arada hayat suyun bi programı var saat başı hatırlatma cıkıyor bir bardak suyunuzu için diye. ben bilgisayara ondan yükledim. böylece epey su içmeye başladımmmmm
bencede açılmadıysa ve dolaptaysa bişi olmamıştır.kutuyu hiç açmadıysan atma canım, bişi olmamıştır.. buzdolabındamıydı?
ben de 2 kupa çay içtim saylanmaz mı? su içmedim daha
aranızda stor perde yıkayan ya da silen nası oluosa bilmiom işte onu yapan oldu mu kızlar? nası temizliim ben bu mutfak perdemi?kirlendi yaaaa
kızlar şimdi denenmiş kahvaltılık tarifleriniz varmı.....
pazar sabah kahvaltıya misafir istiyor eşim
2 aile gelcek toplamda 8 kişiyiz.... kızlar bebeği olan arkimi ve başka bi aileyi çağırcaz...kahvaltı sözümüz vardı...aslında dışarda kahvaltı ısmarlıcaktık ama onlardışarda istemedi
döktürün hadi bkliyom...
2 aile gelcek toplamda 8 kişiyiz.... kızlar bebeği olan arkimi ve başka bi aileyi çağırcaz...kahvaltı sözümüz vardı...aslında dışarda kahvaltı ısmarlıcaktık ama onlardışarda istemedi
döktürün hadi bkliyom...
döktürün hadi bkliyom...
kek börek, bütün marifetlerini döktüreceksin artık
zuzum benimde sınıf arkadaşlarım gelecek pazar günü. Bende sizden tarifler alacaktım :))
Kahvaltıya milföyden pizza yapabilirsin.
teşekkürler canım
elfim paketi hiç açtın mı? açmadıysan ve dolaptaysa bence bu akşamki menü kremalı pattis, hiç bişi olmamıştır ona :)) aşhsen ben kullanırdımEvet dolapta. Ben akşam bi tadına bakayım ekşimsi tadı varsa atarım
hemen içiyorummbencede açılmadıysa ve dolaptaysa bişi olmamıştır.
sayılmaz tatlımhemen 1 bardak suyunu iç açılışı yap tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?