2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın Kızlar

Ayşe miray çok komiksiniz. Bide ayşe miraydan önce gelmiş asansörde miraya benzeyen birini gördüm diye yazmış :)))

hahahahahahaa hay allam yaa keşke biri sizi kameraya çekseymiş :)))

günayydınnnn, kızlar biraz uykusuzum akşam ablama gittim 11,30 da eve geldim uyuduk hemen...gece bi uyandım eşim yok yanımda wc baktım ,kıyamm istifra ediyo ((( uyuyamadık bisüre, neden oldu anlamadım:44: sbh uyandırmadım 7,30 da az önce aradım uyandırdım

Kızlar günaydınnnnn

aksam bebiş görmeye gittim cok şirin bir bebek. öle güzeldi ki yanından ayrılmak istemedim....
giderken kahve dünyasından patik şeklinde çikolatalar aldım. çok şekerdi

Gecmis olsun canim

belki de migdesini üsüttü.

Kızlar günaydınnnnn

aksam bebiş görmeye gittim cok şirin bir bebek. öle güzeldi ki yanından ayrılmak istemedim....
giderken kahve dünyasından patik şeklinde çikolatalar aldım. çok şekerdi

bakayım netten :)

Gecmis olsun canim

belki de migdesini üsüttü.

sağol canım...

belki...belkide işyerinde dün boya atmışlar,(marangoz kendisi) çok durduysa o da yapmış olabilir dedim

Bende dün kremalı patatesimi yaptım bu 3 yada 4. denemem ama en güzeli dün olandı. eve geç gittiğimiz için çok aç oluyoruz zaten hemen fırına attım. O sırada karnabahar yedik biraz. Karnımızın açlığını biraz bastırdık. Sonra patates pişince eşimle birlikte o kadar yedik ki. Nektar soğuk güzel olmuyor dediği için kalanıda komşuya götürdüm. Onlarda çok beğendiler tarif istedi hatta.

Sonra bugün için pırasa pişirdim makinaya çamaşır attım yatağın çarşafını değiştirdim uyku setini çıkardım. Yarım yamalak diziyi izledim. Akşam çok yoruldum

kızlar günaydın
uykusuzluktan ölüoum yaa akşam eşim birazcık erken geldi die o felç geçiren eltime gidelim dedim çay içmeye çay bitti bunlar abi kardeş rakı sofrası kurdular tabii hemen kalkamadık 1e geliodu saat
geldik tüm kotlarımı yıkamıştım onları çıkardım makinedan astım saat 1,5ta yattık bu seferde eşim rahat durmadı kaç gündür noluosa anlam veremedim :26: ve saat 2,5 sabahta 7,5ta kalktık hiç ii diilim valla.
zuzucum eşine geçmiş olsun bu aralar salgın varmış mide bulantısı ile hastaneye başvuran çok oluomuş eşimin halasına falan serum takmışlar. Benimde 1 hftdır ara ara aç tok sabah akşam fark etmio bi bulantı başlıo kusacak gibi oluoum ama geçio sonra bende endişe ediodum ama salgın dediler :44:
ayrıca kızlar sonra bişi daha dicem size.

elficim ellerine sağlık güzel olmuştur tabii kremayı son 3 gün kala değerlendir valla
bende dizi gelişmelerini sorcaktım sana ama sende tam izleyememişsin.

çikolata ne güzel düşünmüşsün çok şirindir eminim patik çikolatalar

sinem sen nasılsın sende ne var ne yok hep bize soruosun sen anlatmıosun

alishia ve miraya şaşırdım yaa hem komik hem ilginç valla

çabuk bitmesini umut ettiğim günün hepiniz için güzel geçmesini dilioum

elfim akşam görüşemedik zaten...bi yatarken konuştuk midem kötü dedi ama ,öle bulanıyo falan demedi..zaten hemen uyumuşuz...kusunca rahatladı bende daha bişey vermedim...sabh da tembihledim bugün çok yağlı şeyler yeme dedim..midesi dinlensin biraz....

dilekcim sağol...burdada ishal salgını var herkes ishal
ne diceğini çok merak ettim, şimdi yazsana

çikolataaaaa çiklatlar çokkk güzellll

ay canım yaa geçmiş olsun :26:
ara sor kendini kötü hissediyosa izin alıp eve geçsin, annesi nane limon felan kaynatsın.. midesini üşütmüş olabilir evet :/
afiyet olsun elfişimm

ay çok şeker bunlaaar

Günaydın herkese

zuzu, sanırım eşinin yedigi bişi dokunmuş... kusunca rahatladıgına göre kücük capta bi zehirlenme gecirmiş olmalı...
iyiki kusmuş .....

evet ya görünce bedne bayıldım çikolatalara arkadasımında cok hoşuna gitti...

ben de dün akşam börek yaptım, sabah yarım saat erken kalkıp pişirdim
kızlarla yedik bugün, toplantı odasında güzel oluyo böyle yaa, çay, muhabbet, kahvaltı

dün akşam da laptopumu mutfaa taşıdım, tivibudan açtım diziyi çok net izleyemedim ben de
karalahanam vardı 1 bağ, onu haşlayıp buzdolabı poşetine koydum, buzluğa attım..
birsürü bulaşık çıktı, banyo yaptım, kıyafet hazırladım yattım yine 12yi geçiyodu

sağol canım..

heh tam adamını dedin hee, gitcek eve dinlencek doktora bile zor götürüyom...hayatta eve gidip yatmaz ,yatınca daha çok hasta olurum ben diyo

galiba ,bence onu boya zehirledi...kusunca rahatladı evet...neysee

ay onları yemeye kıyamaz insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…