miray'ın kardeşine çok üzüldüm ya, Allah acil şifalar versin. miray hem burdan, hem de faceden silmiş beni arkadaşlıktan. şimdi fark ettim. umarım kardeşi biran önce sağlığına kavuşur.
eşim aradı az önce, mesai kalıyorlarmış. bizim alışveriş işi yattı yani. evde yemek yapacak kadar bile sıvı yağ yok. zeytinyağı var ama onunla da yapılacak sebze yok. ütülere baktım kazanlı ütüyü çalıştırdığıma değmez. en iyisi ben kpss takılayım biraz...
senin için yazıom bura haa....kız mnyak bendim o seniin için nete girdim tıp fakültesinde asansörde bi baktım ayşe anam nie konuşmadın bende çekindim ne uzunmuşun kız öle mor konversli seni dünya nekadar küçükmüş yaa kurdelalı tokanı bile gördüm nek gibi...poahahha dedim kesin o nası baktım sana içine gircek gibi sonra deim annem var bide o değilse resil oldum tamam nese uyucam kendine iii bak belki yine karşılaşırız biz fakültediz senin orda paka paka ....
evet daha ordalarmış :/ belki yine karşılaşırsınız
gariptir tabisi, buluşmayı planlayıp gitmek bile garip olur, böyle beklemediğin bir anda daha da ilginçtir :))
unutmazsınız işte ilk tanıştığınız anı
hahahahahahaahay allam yaa keşke biri sizi kameraya çekseymiş :)))
günayydınnnn, kızlar biraz uykusuzum akşam ablama gittim 11,30 da eve geldim uyuduk hemen...gece bi uyandım eşim yok yanımdawc baktım ,kıyamm istifra ediyo ((( uyuyamadık bisüre, neden oldu anlamadım:44: sbh uyandırmadım 7,30 da az önce aradım uyandırdım
Kızlar günaydınnnnn
aksam bebiş görmeye gittim cok şirin bir bebek. öle güzeldi ki yanından ayrılmak istemedim....
giderken kahve dünyasından patik şeklinde çikolatalar aldım. çok şekerdi
Gecmis olsun canim
belki de migdesini üsüttü.
ay canım yaa geçmiş olsun :26:
hahahahahahaahay allam yaa keşke biri sizi kameraya çekseymiş :)))
günayydınnnn, kızlar biraz uykusuzum akşam ablama gittim 11,30 da eve geldim uyuduk hemen...gece bi uyandım eşim yok yanımdawc baktım ,kıyamm istifra ediyo ((( uyuyamadık bisüre, neden oldu anlamadım:44: sbh uyandırmadım 7,30 da az önce aradım uyandırdım
afiyet olsun elfişimmBende dün kremalı patatesimi yaptım bu 3 yada 4. denemem ama en güzeli dün olandı. eve geç gittiğimiz için çok aç oluyoruz zaten hemen fırına attım. O sırada karnabahar yedik biraz. Karnımızın açlığını biraz bastırdık. Sonra patates pişince eşimle birlikte o kadar yedik ki. Nektar soğuk güzel olmuyor dediği için kalanıda komşuya götürdüm. Onlarda çok beğendiler tarif istedi hatta.
Sonra bugün için pırasa pişirdim makinaya çamaşır attım yatağın çarşafını değiştirdim uyku setini çıkardım. Yarım yamalak diziyi izledim. Akşam çok yoruldum
ay çok şeker bunlaaar
elfim akşam görüşemedik zaten...bi yatarken konuştuk midem kötü dedi ama ,öle bulanıyo falan demedi..zaten hemen uyumuşuz...kusunca rahatladı bende daha bişey vermedim...sabh da tembihledim bugün çok yağlı şeyler yeme dedim..midesi dinlensin biraz....
dilekcim sağol...burdada ishal salgını varherkes ishal
ne diceğini çok merak ettim, şimdi yazsana
çikolataaaaa çiklatlar çokkk güzellll
ay canım yaa geçmiş olsun :26:
ara sor kendini kötü hissediyosa izin alıp eve geçsin, annesi nane limon felan kaynatsın.. midesini üşütmüş olabilir evet :/
afiyet olsun elfişimm
ay çok şeker bunlaaar
Günaydın herkese
zuzu, sanırım eşinin yedigi bişi dokunmuş... kusunca rahatladıgına göre kücük capta bi zehirlenme gecirmiş olmalı...
iyiki kusmuş .....
evet ya görünce bedne bayıldım çikolatalara arkadasımında cok hoşuna gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?