2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arkadaşım geldi,geçen cuma gelen, yarın akşam sözlüsüyle bizde kalacaklar. Ne yapayım kızlar yemeğeee?
çorba (?)
patates köfte
pilav
salata
tatlı(?)

gayet güzel....

Arpa şehriye yap ohh ekşili ekşili

Sütlaç yap sütlaçççç Ben de geliiimmm:78:

sütlü mercimek çorbası yapan var mı daha önce. ben hiç yapmadım şimdi int den bakarken dikkatimi çekti. güzel oluyor mu acaba?

haşlanmış kuru fasulye konservesi almıştım bu ara yemek yapmayı gözüm almıyor diye. onun piyazını yapcam canım bana çorba ve tatlı önerin. :)

mercimek yap kolayca yorma kendini kürdan kebabı yap pilav yanına salata çeşitleri işde havuçlu yogurtlu olnadan yap yada kabaklı olandan yeter daha ne

gayet güzel....

Arpa şehriye yap ohh ekşili ekşili

Sütlaç yap sütlaçççç Ben de geliiimmm:78:

kızz ben şehriye çorbasını hiç sevmem :)
sütlacı güzel tutturamıyorum ben yaaaa
buyur gel hep beraber yeriz enişteyi de getirr. :)

amin canım, inşallah :))

domates çorbası yap, domateslerin tam mevsimi ekşi değiller, lezzetliler..
kışın domates çorbası bukadar güzel olmuyor sonra

nekimm Allah yardımcınız olsun canım, inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulur da rahatlarsınız. evliyken eşini bu kadar özlemek çok kötü birşey. bi ara ben de yaşadım kabus gibiydi. arada 1 hafta çok yoğun çalışıyor benim eşim de. az-çok anlayabiliyorum yani seni. dualarımız seninle canım.

dilşad irmik tatlısı yap canım, kakaolu bisküviyle. hem pratik, hem hafif hem de lezzetli çorba olarak da ezogelin olabilir.

fundam iz nasıl gidiyor? ben İskender'i tahmin ettiğimden çabuk bitircem galiba

canım hiç birini istemio yaaa
hazırlarken benm mideyi de küstürmemem lazım yapamıyorum sonra

ahh canım hiç sorma kitabı iyice bıraktım duruyo sıkıldım ya 225. sayfada kaldımmaslında bitirsem iyi olacak kitap yarım bırakmak iyi değil seninki nasıl gidiyo bebeğim

inşallah canım hep bunun için dua ediyorum

kızlar elfiş gelmemiş işe bugün, öğlen gelirim demişti..
inş kötü bişi olmamıştır

kizlar bugün aksam 5 te randevum var kizlar

bizim pitircigi görücez bakaalim neallemde saglikli mi nasil
eger Dr. seyahat etmeme izin verirse haftaya bugün istanbulda olucam

3 günlügüne ama sade ama olsun 3 gün 3 gündür benim icin:86::86::86::86:

hadi bakalım inşallah izin verir :)

gelin gelin hepiciğiniz toplanın gelin hafta sonu da kalırsınız Balayı odamız mevcut

vaowww:89: Meyve tabağı ve şampanya da varmıııı:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…