arkadaşım geldi,geçen cuma gelen, yarın akşam sözlüsüyle bizde kalacaklar. Ne yapayım kızlar yemeğeee?
çorba (?)
patates köfte
pilav
salata
tatlı(?)
haşlanmış kuru fasulye konservesi almıştım bu ara yemek yapmayı gözüm almıyor diye. onun piyazını yapcam canım bana çorba ve tatlı önerin. :)
gayet güzel....
Arpa şehriye yap ohh ekşili ekşili
Sütlaç yap sütlaççççBen de geliiimmm:78:
amin canım, inşallah :))kocalar eve geç gelince evin tadı tuzu olmuyor ne yediğin yemeğin tadı oluyor ne uyuduğun uykunun. ben hiç uyuyamam 3 te de gelse korkudan oturur beklerim yazın. vakit geçmek bilmiyor. ama geçen kış 4 buçukta geliyordu eve. yemeği birlikte yapıp 6 gibi yiyorduk. sonra haberler, diziler, bil. da oyun oynuyorduk, dolu dolu geçiyordu zaman. bu aralar 7,30-8 gibi geliyor. bugünlere şükür. inşallah sizin kocişlerin işleri de bizimkininki gibi hafifler bu dönemde bari.
nekimm Allah yardımcınız olsun canım, inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulur da rahatlarsınız. evliyken eşini bu kadar özlemek çok kötü birşey. bi ara ben de yaşadım kabus gibiydi. arada 1 hafta çok yoğun çalışıyor benim eşim de. az-çok anlayabiliyorum yani seni. dualarımız seninle canım.
dilşad irmik tatlısı yap canım, kakaolu bisküviyle. hem pratik, hem hafif hem de lezzetliçorba olarak da ezogelin olabilir.
fundam iz nasıl gidiyor? ben İskender'i tahmin ettiğimden çabuk bitircem galiba
inşallah canımnekimm Allah yardımcınız olsun canım, inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulur da rahatlarsınız. evliyken eşini bu kadar özlemek çok kötü birşey. bi ara ben de yaşadım kabus gibiydi. arada 1 hafta çok yoğun çalışıyor benim eşim de. az-çok anlayabiliyorum yani seni. dualarımız seninle canım.
dilşad irmik tatlısı yap canım, kakaolu bisküviyle. hem pratik, hem hafif hem de lezzetliçorba olarak da ezogelin olabilir.
fundam iz nasıl gidiyor? ben İskender'i tahmin ettiğimden çabuk bitircem galiba
kızz ben şehriye çorbasını hiç sevmem :)
sütlacı güzel tutturamıyorum ben yaaaa
buyur gel hep beraber yeriz enişteyi de getirr. :)
inşallah canımHep bunun için dua ediyorum
kızlar elfiş gelmemiş işe bugün, öğlen gelirim demişti..
Inş kötü bişi olmamıştır
hı hımaradın mı nigarım
sinem senin ne kadarlık ????
hı hım
yerinde yok dedi kız
işe geldi mi peki bugün dedim?
Hayır dedi :97:
Bi seni aramiycam ben artıkBenden elektrik almadın
hadi ya tühhh
Olarr gelirizzz
kizlar bugün aksam 5 te randevum var kizlar
bizim pitircigi görücez bakaalim neallemde saglikli mi nasil
Eger dr. Seyahat etmeme izin verirse haftaya bugün istanbulda olucam
3 günlügüne ama sade ama olsun 3 gün 3 gündür benim icin:86::86::86::86:
gelin gelin hepiciğiniz toplanın gelin hafta sonu da kalırsınızBalayı odamız mevcut
ay öyle deme funda küser şimdiEn çok senden aldımm
Ozman bende ağlarım, iyi arama istemiyosan
hadi bakalım inşallah izin verir :)
vaowww:89: Meyve tabağı ve şampanya da varmıııı:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?