2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlıymış ozaman yerim
ayşa1 tanemi cips yolluyolar sadece
walla ayrıntısını okumadım cnm :))))) ne çıkars bahtımızı artık
ama ben buakşamdan hazırlayın diyorum..hazır olsun yarın akşama....

Ben 6,30 da evde oluyom onlar 7,30 da gelirler bana

ya ben bu menü oluşturma olyını hiç beceremiom. ama mesela fundanın kabak mezesi çok hoş oluo onu sana tavsiye ederim hem bugünden de yapsan bişi olmaz. bi zeytinyağlı yap bugünden, o da iyi olur.

ben bugün çıkıt tavuk yapiim diorum az önce bi yerden baktım http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk...yece287iniz-tavuk-231305t305r305-resimli.html genel olarak herkes beğenmiş bi denesem mi acaba dünden göğüs eti çıkarmıştım bişyler yaparım die.

ben çıkıyorum çok bile durmuşum gökkuşağı tatlısının tarifine bakarken zamanı fark etmedim. akşam evden bakarım benden sonra ne konuştunuzzz die. tatlı yapcam hemen gidiyim de,yarına hazır olsun.

Kaynanam buzluğa dolmalık biber atmıştı...onlardan mı yürütsem yaa :)))

denede bizde deneyelim ayşamlezzetli görünüyo ben pane harcıyla yapıyorm böyle hiç yapmadım daha önce..kabak mezesini beğenmene sevindim genelde herkez çok sever bayıla bayıla yer

Yemeğe canm, iş çıkışı gelcekler...

Funda senin kabağın nasıl kızzz

canım kabakları yıka soy rendele zeytinyağında çevir(kabak kendi suyunu çekene kadar) içine rendelemiş olduğun sarımsakları koy..yoğurt ve mayonezi bir kapta karıştır içine tuz ekle..kabaklar soğuduktan sonra mayonezli karışıma ekle içine biraz dövülmüş ceviz ekle ımmm

Son düzenleme:
Kaynanam buzluğa dolmalık biber atmıştı...onlardan mı yürütsem yaa :)))

bence süper olurrr al sana zeytinyağlı işte bi pilav bi de çorba salata ve yoğurt tamammmm

Nigarr gelince bi bak o lezzetbaşından gelen tavuk pane harcını denedin mi onunla çıtır tavuk yapsam nası olur acaba?

karar veremedim yaa evde sade soda yok elmalı var pane harcı bie de geldi ya onunla yaparken önce un sonra yumurta en son pane harcına bulayıp mı kızartıosun? onu yapiim bari bugün ben

karar veremedim yaa evde sade soda yok elmalı var Pane harcı bie de geldi ya onunla yaparken önce un sonra yumurta en son pane harcına bulayıp mı kızartıosun? Onu yapiim bari bugün ben

elmalı sodayla yap dermişimcanım ben önce yumurta sonra pane harcına bulayıp kızartıyorum
Zuzuuu arayınca çok şaşırdım canımayy ben heycanlanmazdım heycanlandım aradığına sevindim canım sesini duymak güzeldiumarım tarifi iyi verebilmişimdir

Zuzu bence mercimek çorbası yap
zeytinyağlı olarakta dolma varmış onu pişir ortayakoy
börek yap ortaya koy
meze olarakta kabak mezesi yap hem kolay hem lezzetli
ana yemek olarakta paneli tavuk ve pilav yap kolay olsun
Akşama bende çıtır tavuk yapıcam canım istedi

Son düzenleme:

tamam cnm birazdan kendimi yine kobay olarak kullanıp tarifini denicemben bi yiyim bakim bizim uyuz kociş beğenirmi ,yoksa yumurta kokuo falan der geçiririm kafasına

. akşam 1den önce gelmez eşim o tok gelir. yarına bi daha yaparım ona

dilek ya yeni aklıma geldi sanki dişim ağrıo falan diodun sabah, bi de kasıkların. nası oldun cnm topladın mı kendini biraz? ya bu iltihap öyle ilaçla falan geçen bişi diil mi?

Son düzenleme:

ayşam bide sana knorrun fırında tavuk çeşnisini tavsiye ederimsüperrrrr mutlaka dene

kızlar bugün hiç katılamadım size işim çok yoğundu hala uğraşıoum yetiştirmem gereken bi kitap var resmen yamuldum
eve gidip yatcam yemeğim var eşim zaten traş olmaya gitcekmiş geç gelir. Benim ağzım resmen uyuştu diş ağrısından

yaa kuzum maalesef geçmio ilaçla dr bana dio ki "Allah Allah değerlerin düzelmemiş neden acaba" sen bilmiceksen ben mi bilcem 2 ay sürekli gittim ilaç kullandım geçmedi 2 aydır maydonoz suyu falan içiodum biraz daha iiydim ama bu hft yine başladı maalesef kıvranıoum :95:
dişimden ayrı bi acı zaten
Sağlık çok önemli valla

yok Ayşam, kullanmaya fırsatım olmadı.. aklımda, hafta sonu deniycem onu.. mısırlı patatesli yazıyor benimkisinde, güzeldir bence..beğenirsem sipariş vericem ondan, biz çıtır pane seviyoruz eşimle, birde inegöl köfteyi merak ediyorum ondan da deniyim bir ara

evet cnm ya kesinlikle. ya mesela üşütünce falan mı daha çok ağrın oluyor kendini üşütmemeyi falan denesen? çok geçmşş olsun

ben az önce uydurukçuluk yaptım yine. güya fundanın sölediği pane olayını denicektim. sonra dolaba bi baktım sade soda varmış. una baktım eee meğerse un yokmuş. ben de o paketteki pane harcıyla sodayı karıştırdım üstüne de birz tuz ve yine o paketlerdeki sebze suyunu ekledim tavukları kuşbaşı doğrayıp o harca bulayıp çöp şişe dizdim kızarttım. walla bence güzel oldu,bi kasede de yoğurt mayonez ketçabı karıştırdım onunla birlikte yedim .

ohh ohh :) afiyet şeker olsun.
ben de hazır mantı yaptım. kociş de kıymalı yumurta istedi bi de onu yaptık dadammm yemek hazıırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…