Teşkürr...
Arayınca değil de aranınca heyecan yapılıyo demekki
Ama tanımadın beniii
kızlar günaydın,
elfi cok gecmiş olsun...
sinem bebişin iyi olduguna cok sevindim
dilsad belkide hamile oldugun için öyle sinirlenmişsindir...
dün aksam eşim cok gec geldi..gece 1 bucukdu geldiginde... bu sıralar artık böyle olacak 2012 bütce hazırlama dönemleri başladı... ve hep gec gelecek... aksam cok canım sıkıldı tek başıma evde oturmaktan
bu arada cok kolay bir kurabiye tarifi ögrendim sizlerle de paylaşmak istiyorum...
1 paket krem şantı- 1 su bardagı sıvı yag ve aldıgı akdar un
tarif bu kadarcık pişince de üstüne pudra şekeri serpiyorsun. bembeyaz cok lezzetli kurabiyeler oluyor..
günaydınnn. sabah kociş süt istedi ısıttım,götürünce saçını yapıyordu koy şuraya dedi sinirlendim söyleme sekline koridora savurdum bardağı. birazcık duvara gitmiş gerisi halısız kısımda kalmış. çok sinirlendirdi beni. gelirken de hiç bişe olmamış gibi geldik anlam veremiyorum ya. normalleşiyor mu artık tartışmalar? alışıyor muyuz
bizde dün dr. gittik cok sükür pitircigimiz iyiydi herhangi bir problem yoktu.
elini kaldirdi selamladi bizi kerata
Pazartesi günü tekrardan gidicem. Seker yüklemesi yapilacak
2 saat orda olucam ac ve susuz
ucak icin de herhangi bir problem yok dedi. Ama biz daha esimle tam karar veremedik.
sanki hergün telde mi konuşuyoruz nasıl tanıyımyaptınmı kabağı
kızlar günaydın,
elfi cok gecmiş olsun...
sinem bebişin iyi olduguna cok sevindim
dün aksam eşim cok gec geldi..gece 1 bucukdu geldiginde... bu sıralar artık böyle olacak 2012 bütce hazırlama dönemleri başladı... ve hep gec gelecek... aksam cok canım sıkıldı tek başıma evde oturmaktan
bu arada cok kolay bir kurabiye tarifi ögrendim sizlerle de paylaşmak istiyorum...
1 paket krem şantı- 1 su bardagı sıvı yag ve aldıgı akdar un
tarif bu kadarcık pişince de üstüne pudra şekeri serpiyorsun. bembeyaz cok lezzetli kurabiyeler oluyor..
belki de canım. ama eminim ki hamile olmasam da koy şuraya lafı hoşuma gitmezdi, sütü dökmezdim yerlere ama :)
geçmiş olsun canım, acaba çok mu üşütüyosun kendini.. :44: ayaklarını sürekli sıcak tutgünaydın kızlar. dün akşamdan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum. uzun zamandır bu kadar canımı yakmamıştı bu ağrı benim. eşim sabah gitme işe dedi ama yapamadım, mızmız hatun olmayım dedim. ama bugün nasıl biter bilmiyorum. dün akşam kociş sağolsun makarna ve fırında tavuk yaptı. akşam yedik, kalanını da bugün öğlen yicez. akşama doğru ağrım biraz hafiflerse yemek için birşeyler yapmaya çalışcam, olmazsa yine eşimden isticem. sağolsun böyle günlerde hiç hayır demez bana. ya ben anlamadım, insanların regl ağrıları evlenince hafifliyo, benimki tam tersi arttı:84::84::84:
geçmiş olsun canım, merak ettik seni..Günaydın Kızlar
dün tüm gün izinliydim. Anneannem anjiyo oldu damar yolları temiz şu an evde yatıyor. dün işe dönmedim. Zaten 6 da çıktık hastaneden. sabah 9 dan beri ordaydık. Sadece biraz ağrısı var onun dışında gayet iyi.
Benim işler çok birikmiş geçmişide okuyamadım bugün çok hızlı bi şekilde çalışmam lazım. fırsat bulursam gelirim
çok aşırı tepki vermişsin :26: ben geçen kaşığı attım masaya nasıl kırıldı eşim, sonra oturdum ağladım yaptığımdan pişman olup, geldi sarıldı affetiigünaydınnn. sabah kociş süt istedi ısıttım,götürünce saçını yapıyordu koy şuraya dedi sinirlendim söyleme sekline koridora savurdum bardağı. birazcık duvara gitmiş gerisi halısız kısımda kalmış. çok sinirlendirdi beni. gelirken de hiç bişe olmamış gibi geldik anlam veremiyorum ya. normalleşiyor mu artık tartışmalar? alışıyor muyuz
maşallah sizebizde dün dr. gittik cok sükür pitircigimiz iyiydi herhangi bir problem yoktu.
elini kaldirdi selamladi bizi kerata
Pazartesi günü tekrardan gidicem. Seker yüklemesi yapilacak
2 saat orda olucam ac ve susuz
ucak icin de herhangi bir problem yok dedi. Ama biz daha esimle tam karar veremedik.
CANIMM ALIŞMAKTAN DĞİLDE, HAMİLESİN YA ...EŞİN HAMİLELİĞİNE VERMİŞ KENDİNCE :)
AMA BENDE SİNİRLENİRDİM, BAZEN BAZEN BENMKİDE YAPIYOO ,ŞÖLE Bİ BAKIYOM:82: SONRA DÜZELTİYO "YAPARMISIN,EDERMİSİN" DİYE :))
MAŞALLAHH
SEN KENDİNİ NASIL HİSSEDİYOSU, GİDEBİLİRMSİ UÇAKTA...
AMAN BİRAZ TRİP ATIYIM NOLMUŞŞŞ
YA CANM SORMA..AKŞAM YEMEK YEDİK ARKİLER ARADI HANİ BEBİŞ OLAN..EŞİ İLLA GELİN DİYE TUTTURDU 1 SAATLİĞİNE..EŞİMDE KIRAÖMADI KALKTIK GİTTİK...TABİİ GELDİK 12 DEHİÇBİŞEY YAPAMADIM....AKŞAM YAPICAM HEMN OLUR ZATENNN
CANIMM ALIŞMAKTAN DĞİLDE, HAMİLESİN YA ...EŞİN HAMİLELİĞİNE VERMİŞ KENDİNCE :)
AMA BENDE SİNİRLENİRDİM, BAZEN BAZEN BENMKİDE YAPIYOO ,ŞÖLE Bİ BAKIYOM:82: SONRA DÜZELTİYO "YAPARMISIN,EDERMİSİN" DİYE :))
MAŞALLAHH
SEN KENDİNİ NASIL HİSSEDİYOSU, GİDEBİLİRMSİ UÇAKTA...
AMAN BİRAZ TRİP ATIYIM NOLMUŞŞŞ
YA CANM SORMA..AKŞAM YEMEK YEDİK ARKİLER ARADI HANİ BEBİŞ OLAN..EŞİ İLLA GELİN DİYE TUTTURDU 1 SAATLİĞİNE..EŞİMDE KIRAÖMADI KALKTIK GİTTİK...TABİİ GELDİK 12 DEHİÇBİŞEY YAPAMADIM....AKŞAM YAPICAM HEMN OLUR ZATENNN
kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam
evet tepki fazlaydı ben de döktükten sonra yatağa yattım geri,ağladım. ben gidiyorum temizleyip çıkarsın dedi, kapı sesi geldi ama gitmemiş. ben ağlıyordum ya geldi kaldırdı cezalısın temizle çıkalım dedi. çıkınca konuyu hiç açmadı. :) sanırım hamileliğe verdi.
evet tepki fazlaydı ben de döktükten sonra yatağa yattım geri,ağladım. ben gidiyorum temizleyip çıkarsın dedi, kapı sesi geldi ama gitmemiş. ben ağlıyordum ya geldi kaldırdı cezalısın temizle çıkalım dedi. çıkınca konuyu hiç açmadı. :) sanırım hamileliğe verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?