2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar günaydın,

elfi cok gecmiş olsun...

sinem bebişin iyi olduguna cok sevindim

dilsad belkide hamile oldugun için öyle sinirlenmişsindir...

dün aksam eşim cok gec geldi..gece 1 bucukdu geldiginde... bu sıralar artık böyle olacak 2012 bütce hazırlama dönemleri başladı... ve hep gec gelecek... aksam cok canım sıkıldı tek başıma evde oturmaktan

bu arada cok kolay bir kurabiye tarifi ögrendim sizlerle de paylaşmak istiyorum...

1 paket krem şantı- 1 su bardagı sıvı yag ve aldıgı akdar un
tarif bu kadarcık pişince de üstüne pudra şekeri serpiyorsun. bembeyaz cok lezzetli kurabiyeler oluyor..

tesekkür caniminici.

CANIMM ALIŞMAKTAN DĞİLDE, HAMİLESİN YA ...EŞİN HAMİLELİĞİNE VERMİŞ KENDİNCE :)
AMA BENDE SİNİRLENİRDİM, BAZEN BAZEN BENMKİDE YAPIYOO ,ŞÖLE Bİ BAKIYOM:82: SONRA DÜZELTİYO "YAPARMISIN,EDERMİSİN" DİYE :))

MAŞALLAHH
SEN KENDİNİ NASIL HİSSEDİYOSU, GİDEBİLİRMSİ UÇAKTA...

sanki hergün telde mi konuşuyoruz nasıl tanıyımyaptınmı kabağı

AMAN BİRAZ TRİP ATIYIM NOLMUŞŞŞ

YA CANM SORMA..AKŞAM YEMEK YEDİK ARKİLER ARADI HANİ BEBİŞ OLAN..EŞİ İLLA GELİN DİYE TUTTURDU 1 SAATLİĞİNE..EŞİMDE KIRAÖMADI KALKTIK GİTTİK...TABİİ GELDİK 12 DE HİÇBİŞEY YAPAMADIM....AKŞAM YAPICAM HEMN OLUR ZATENNN

teşekkür ederzi canım kremşanti yerine puding dene çok daha güzel olur mesela ben çilekli pudingle yaptım güzel oldusıvıyağ değil margarin vardı pudingli tarifte

geçmiş olsun canım, acaba çok mu üşütüyosun kendini.. :44: ayaklarını sürekli sıcak tut

geçmiş olsun canım, merak ettik seni..
çok aşırı tepki vermişsin :26: ben geçen kaşığı attım masaya nasıl kırıldı eşim, sonra oturdum ağladım yaptığımdan pişman olup, geldi sarıldı affetii yiyecek/içecek atsam nasıl tepki verir bilmiyorum :26:

maşallah size

dün akşam yaptığım elmalı kurabiyelerimi yedik şimdi, herkes bayıldı
ama çok az yapmışım yaa, ben bile 2 tanecik yiyebildim :))
gece gece uğraştığıma değdi, mutlu oldum

Günaydın herkese

iyi hissediyorum cok sükür keendimi esim endiseleniyor son aylar az zaman kaldi falan diyor. :44: daaha biletimi almadik tamda konusmadik esimle dün aksam gec geldi kurtlar vadisini izledi bende uyumusum sabahda 7 de cikti görüsemedik yani aksama konusuruz bakalm napicaz.

tribini sevsinlertelini bana özelden gönderirmisin kaybettim:26:keşke gitmeseydin zor olacak senin için hepsini bugünden hazırlamak bugün biraz erken çık yetiştirisin inşallah ne yapacaksın karar verdinmi menüye

kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam

evet tepki fazlaydı ben de döktükten sonra yatağa yattım geri,ağladım. ben gidiyorum temizleyip çıkarsın dedi, kapı sesi geldi ama gitmemiş. ben ağlıyordum ya geldi kaldırdı cezalısın temizle çıkalım dedi. çıkınca konuyu hiç açmadı. :) sanırım hamileliğe verdi.

kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam

canım bnce de verme. giyersin sonra.

pişan olmuşsun sen de, insan o anda sinirle yapıveriyo
afferim size barışıp çıkmışsınzı evden :81:
..
kızlar yaa bizim bu apartmandanki köpeği belediyeye bildirmeyi düşünüyorum şimdi
ariycam korkuyorum
sizce naparlar ona? zehirlemezler dimmi? uyutmazlar dimmi?
ama hele bu sabah eşimi uyandırdım yine kapıdan geçirsin diye beni, üzerimize atlıyo, iyice şımardı..
akşamalrı eve gelmek istemiyorum o köpek yüzünden, tamam kötü niyetli değil belki ama aşırı hareketleri var..
tee uzaktan görüp hurrraaa koşuyo üstüme
ay napsam çok kararsızımmm

canım benim üzülme hamileliğin vermiş olduğu alınganlık ve duygusallık bencebenim eşim olsa öyle bişey yapsam oda sinirlenirdi ki normalde çok sakin bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…