sana neler gelmiş canım, aynı şeyler mi..evet cnm ya kesinlikle. ya mesela üşütünce falan mı daha çok ağrın oluyor kendini üşütmemeyi falan denesen? çok geçmşş olsun
ben az önce uydurukçuluk yaptım yine. güya fundanın sölediği pane olayını denicektim. sonra dolaba bi baktım sade soda varmış. una baktım eee meğerse un yokmuş. ben de o paketteki pane harcıyla sodayı karıştırdım üstüne de birz tuz ve yine o paketlerdeki sebze suyunu ekledimtavukları kuşbaşı doğrayıp o harca bulayıp çöp şişe dizdim kızarttım. walla bence güzel oldu,bi kasede de yoğurt mayonez ketçabı karıştırdım onunla birlikte yedim .
sana neler gelmiş canım, aynı şeyler mi..
12 paket 100 gr miktarında baharatlar mı?
herkese aynılarını mı yolluyolar merak ettim :))
bu baharatları herkese mi yolluyorlar yoksa sadece şirketlere mi bizde isteyelim yaaa :)
sana neler gelmiş canım, aynı şeyler mi..
12 paket 100 gr miktarında baharatlar mı?
herkese aynılarını mı yolluyolar merak ettim :))
benimkinde 11 paket var.hepsi 100er gr sadece inegöl köfte harcı 200 gr
6,5 tl tutmuş kargo parası da.
biz ... cafe die yazdık cafe mi işletiosunuz die sorup göndermişler eşim öle dedi.
beni ertesi gün aradılar 2-3 gün sonra da ürünleri gönderdiler :))ne kadar süreicersinde yolluyorlar bende annemin adina doldurdum bugün lezzetbasindan
benim 12 paketti, inegöl evet 200 :))benimkinde 11 paket var.hepsi 100er gr sadece inegöl köfte harcı 200 gr
6,5 tl tutmuş kargo parası da.
biz ... cafe die yazdık cafe mi işletiosunuz die sorup göndermişler eşim öle dedi.
elfişim geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede toparlar kendini.
günaydın kızlar
dün tüm gün izinliydim. Anneannem anjiyo oldu damar yolları temiz şu an evde yatıyor. Dün işe dönmedim. Zaten 6 da çıktık hastaneden. Sabah 9 dan beri ordaydık. Sadece biraz ağrısı var onun dışında gayet iyi.
Benim işler çok birikmiş geçmişide okuyamadım bugün çok hızlı bi şekilde çalışmam lazım. Fırsat bulursam gelirim
canım kabakları yıka soy rendele zeytinyağında çevir(kabak kendi suyunu çekene kadar) içine rendelemiş olduğun sarımsakları koy..yoğurt ve mayonezi bir kapta karıştır içine tuz ekle..kabaklar soğuduktan sonra mayonezli karışıma ekle içine biraz dövülmüş ceviz ekle ımmm
zuzuuu arayınca çok şaşırdım canımayy ben heycanlanmazdım heycanlandım aradığına sevindim canım sesini duymak güzeldi umarım tarifi iyi verebilmişimdir
bizde dün dr. gittik cok sükür pitircigimiz iyiydi herhangi bir problem yoktu.
elini kaldirdi selamladi bizi kerata
Pazartesi günü tekrardan gidicem. Seker yüklemesi yapilacak
2 saat orda olucam ac ve susuz
ucak icin de herhangi bir problem yok dedi. Ama biz daha esimle tam karar veremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?