2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sana neler gelmiş canım, aynı şeyler mi..
12 paket 100 gr miktarında baharatlar mı?
herkese aynılarını mı yolluyolar merak ettim :))

bu baharatları herkese mi yolluyorlar yoksa sadece şirketlere mi bizde isteyelim yaaa :)

Son düzenleme:
sana neler gelmiş canım, aynı şeyler mi..
12 paket 100 gr miktarında baharatlar mı?
herkese aynılarını mı yolluyolar merak ettim :))

benimkinde 11 paket var.hepsi 100er gr sadece inegöl köfte harcı 200 gr
6,5 tl tutmuş kargo parası da.

biz ... cafe die yazdık cafe mi işletiosunuz die sorup göndermişler eşim öle dedi.

ne kadar süreicersinde yolluyorlar bende annemin adina doldurdum bugün lezzetbasindan
beni ertesi gün aradılar 2-3 gün sonra da ürünleri gönderdiler :))
benimkinde 11 paket var.hepsi 100er gr sadece inegöl köfte harcı 200 gr
6,5 tl tutmuş kargo parası da.

biz ... cafe die yazdık cafe mi işletiosunuz die sorup göndermişler eşim öle dedi.
benim 12 paketti, inegöl evet 200 :))

günaydın kızlar. dün akşamdan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum. uzun zamandır bu kadar canımı yakmamıştı bu ağrı benim. eşim sabah gitme işe dedi ama yapamadım, mızmız hatun olmayım dedim. ama bugün nasıl biter bilmiyorum. dün akşam kociş sağolsun makarna ve fırında tavuk yaptı. akşam yedik, kalanını da bugün öğlen yicez. akşama doğru ağrım biraz hafiflerse yemek için birşeyler yapmaya çalışcam, olmazsa yine eşimden isticem. sağolsun böyle günlerde hiç hayır demez bana. ya ben anlamadım, insanların regl ağrıları evlenince hafifliyo, benimki tam tersi arttı:84::84::84:

Günaydın Kızlar
dün tüm gün izinliydim. Anneannem anjiyo oldu damar yolları temiz şu an evde yatıyor. dün işe dönmedim. Zaten 6 da çıktık hastaneden. sabah 9 dan beri ordaydık. Sadece biraz ağrısı var onun dışında gayet iyi.

Benim işler çok birikmiş geçmişide okuyamadım bugün çok hızlı bi şekilde çalışmam lazım. fırsat bulursam gelirim

elfişim geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede toparlar kendini.

günaydın kızlarr ..
dün kayınvaldemlere gittim orda yemek yedik ordan sonra kayınvaldem ben görümcem dışarı çıktık biraz gezdik kendime rodiden elbise aldım hemde 15 tl yaama bol oldu eşim beğenmedi geri vericem

geçmiş olsun canıımmm

Teşkürr...

zuzuuu arayınca çok şaşırdım canımayy ben heycanlanmazdım heycanlandım aradığına sevindim canım sesini duymak güzeldiumarım tarifi iyi verebilmişimdir

Arayınca değil de aranınca heyecan yapılıyo demekki

Ama tanımadın beniii

günaydınnn. sabah kociş süt istedi ısıttım,götürünce saçını yapıyordu koy şuraya dedi sinirlendim söyleme sekline koridora savurdum bardağı. birazcık duvara gitmiş gerisi halısız kısımda kalmış. çok sinirlendirdi beni. gelirken de hiç bişe olmamış gibi geldik anlam veremiyorum ya. normalleşiyor mu artık tartışmalar? alışıyor muyuz

bizde dün dr. gittik cok sükür pitircigimiz iyiydi herhangi bir problem yoktu.

elini kaldirdi selamladi bizi kerata

Pazartesi günü tekrardan gidicem. Seker yüklemesi yapilacak

2 saat orda olucam ac ve susuz

ucak icin de herhangi bir problem yok dedi. Ama biz daha esimle tam karar veremedik.

maşallah bebişe canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…