canım sevindim ii olmasına atlatmış oldunuz yani. Benimde bugün işlerim yoğun maalesefGünaydın Kızlar
dün tüm gün izinliydim. Anneannem anjiyo oldu damar yolları temiz şu an evde yatıyor. dün işe dönmedim. Zaten 6 da çıktık hastaneden. sabah 9 dan beri ordaydık. Sadece biraz ağrısı var onun dışında gayet iyi.
Benim işler çok birikmiş geçmişide okuyamadım bugün çok hızlı bi şekilde çalışmam lazım. fırsat bulursam gelirim
15 tl uygun die aldın yani büyük şeyigünaydın kızlarr ..
dün kayınvaldemlere gittim orda yemek yedik ordan sonra kayınvaldem ben görümcem dışarı çıktık biraz gezdik kendime rodiden elbise aldım hemde 15 tl yaama bol oldu eşim beğenmedi geri vericem
maşallah canımbizde dün dr. gittik cok sükür pitircigimiz iyiydi herhangi bir problem yoktu.
elini kaldirdi selamladi bizi kerata
Pazartesi günü tekrardan gidicem. Seker yüklemesi yapilacak
2 saat orda olucam ac ve susuz
ucak icin de herhangi bir problem yok dedi. Ama biz daha esimle tam karar veremedik.
bende nigara katılıoum biraz aşırı bi tepki ben şuraya koy laflarını çatal bardak fırlatsaydım evde bişi kalmazdıbelki de canım. ama eminim ki hamile olmasam da koy şuraya lafı hoşuma gitmezdi, sütü dökmezdim yerlere ama :)
evet cnm ya kesinlikle. ya mesela üşütünce falan mı daha çok ağrın oluyor kendini üşütmemeyi falan denesen? çok geçmşş olsun
çok aşırı tepki vermişsin :26: Ben geçen kaşığı attım masaya nasıl kırıldı eşim, sonra oturdum ağladım yaptığımdan pişman olup, geldi sarıldı affetiiYiyecek/içecek atsam nasıl tepki verir bilmiyorum :26:
:
dün akşam yaptığım elmalı kurabiyelerimi yedik şimdi, herkes bayıldı
ama çok az yapmışım yaa, ben bile 2 tanecik yiyebildim :))
gece gece uğraştığıma değdi, mutlu oldum
Günaydın herkese
tribini sevsinlertelini bana özelden gönderirmisin kaybettim:26:keşke gitmeseydin zor olacak senin için hepsini bugünden hazırlamak bugün biraz erken çık yetiştirisin inşallah ne yapacaksın karar verdinmi menüye
kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam
canım sevindim ii olmasına atlatmış oldunuz yani. Benimde bugün işlerim yoğun maalesef
15 tl uygun die aldın yani büyük şeyiahh biz kadınlar
maşallah canımbebişe ben uçak olayını kaçırdım bu aradı sanırım :44:
bende nigara katılıoum biraz aşırı bi tepki ben şuraya koy laflarını çatal bardak fırlatsaydım evde bişi kalmazdı
canım tşekkür ederim evet üşütünce daha kötü oluombugün evden sıcak su torbası hazırlayıp geldim şuan ayaklarım ıscacık ama bugün asıl sorunum dişim iice şişti resmen iltihap akıo ağzıma iğrenç :26:
Pişan olmuşsun sen de, insan o anda sinirle yapıveriyo
afferim size barışıp çıkmışsınzı evden :81:
..
Kızlar yaa bizim bu apartmandanki köpeği belediyeye bildirmeyi düşünüyorum şimdi
ariycam korkuyorum
sizce naparlar ona? Zehirlemezler dimmi? Uyutmazlar dimmi?
Ama hele bu sabah eşimi uyandırdım yine kapıdan geçirsin diye beni, üzerimize atlıyo, iyice şımardı..
Akşamalrı eve gelmek istemiyorum o köpek yüzünden, tamam kötü niyetli değil belki ama aşırı hareketleri var..
Tee uzaktan görüp hurrraaa koşuyo üstüme
Ay napsam çok kararsızımmm
eşimi aradım özür diledim,rahatladım :)
:81:süper en azından şimdi için rahat oda sana bidaha ters söylemesin amaeşimi aradım özür diledim,rahatladım :)
Biliyormusunuz sizlerle yazışmaya başladıktan sonra iş yerimde günler daha hızlı geçmeye başladı....burada güzel bir arkadaşlık ortamı var. umarım uzun süre bende sizin aranızda olabilirim
öncesinde cok sıkılyıordum burada... saatler geçmek bilmiyordu... çok kalabalık bir ofiste çalışıyorum ama herkes o kadar bireysel ki.. öle arkadaslık ortamı felan yok burada.
bide çorba yapabilsen keşke zuzum:26:tamam canım koyarım fotosunu aslında dün ekliycektimde vericem diye vazgeçtimbende bazen bağırıyorum ,sonra pişman oluyorum sankim saygısızlık yapmışım gibi geliyoo ona bağırmak.....
seni bu gidişle mutfak bölümüne alcaklar
Eline sağlık....
tamm atarım :) erken çıkamam vermezki uyuz...ama muhtasarları yapıyom bitirirsem belkim verir ama sanmam yaa :26:
Valla artık difrizden bezelye çıkarcam pilav yapıcam kabağı yapcam...sonra ben masayı toplarken ablamada puding yaptırırım tatlı olaraktan
fotooooo:))))
annen doğru demiş sakla çok beğendiysen giyersin mutlka
seni bu gidişle mutfak bölümüne alcaklar
Eline sağlık....
Biliyormusunuz sizlerle yazışmaya başladıktan sonra iş yerimde günler daha hızlı geçmeye başladı....burada güzel bir arkadaşlık ortamı var. umarım uzun süre bende sizin aranızda olabilirim
öncesinde cok sıkılyıordum burada... saatler geçmek bilmiyordu... çok kalabalık bir ofiste çalışıyorum ama herkes o kadar bireysel ki.. öle arkadaslık ortamı felan yok burada.
afferim sanaeşimi aradım özür diledim,rahatladım :)
öldürmezler ama dimmi?belediye yakalasın diye iğne atıyo
hayvan barınağına götürürler canm sokak köpeklerini..
affinn
bide çorba yapabilsen keşke zuzum:26:tamam canım koyarım fotosunu aslında dün ekliycektimde vericem diye vazgeçtim
Bence de
öldürmezler ama dimmi?
akşam ekle :)
yetişirmikiiyani yabncı değiller onlar gelsede ablam yardım eder birlikte yaparız...ne olursa artık doyurcak kadar olsun da :))
zaten ben sonra onları yemeğe alıcam özel olarak...ozamn tam teşekküllü yaparım...
akşam ekle :)
yetişirmikiiyani yabncı değiller onlar gelsede ablam yardım eder birlikte yaparız...ne olursa artık doyurcak kadar olsun da :))
zaten ben sonra onları yemeğe alıcam özel olarak...ozamn tam teşekküllü yaparım...
zuzuuudün akşam yeni bi dizi başladı
sırf merak ettiğim için izledim ilk bölümünü kurabiye yaparken, Ayvalıkta çekilmiş
nasıl güzel yer diye geçiriyorum içimden, zuzu burda yaşıyodu dimmi, aa zuzu burayı gezmiştir şimdi felaniçimden düşünüyorum
sonra yattım, rüyamda seni görüyorum ama çok karmaşık bir rüyaydı, senin böyle sırf sana it büyük bir ada gibi bişeyin vardı, ama kimseyi almıyodun adanaçok karmaşık bir rüyaydı, hatırlamıyorum yarısından çoğunu
zuzuuuDün akşam yeni bi dizi başladı
sırf merak ettiğim için izledim ilk bölümünü kurabiye yaparken, ayvalıkta çekilmiş
nasıl güzel yer diye geçiriyorum içimden, zuzu burda yaşıyodu dimmi, aa zuzu burayı gezmiştir şimdi felanIçimden düşünüyorum
sonra yattım, rüyamda seni görüyorum ama çok karmaşık bir rüyaydı, senin böyle sırf sana it büyük bir ada gibi bişeyin vardı, ama kimseyi almıyodun adanaçok karmaşık bir rüyaydı, hatırlamıyorum yarısından çoğunu
dün bende izledim o diziyi, sırf ayvalıgı görebilmek için
bu yaz gittik oralara ve cunda felan cok hosuma gitmişti. Gercektende güzel yerler
zuzu sen orada mı yasıyorsun????
cnm yaaaa ben de şimdiden başladım bilio musun onun stresine. p.tesi olcam görünüo ama dua ediom inş. pazar gelse de evde geçirsem die. yoksa p.tesi işe başlıcak olursam bi de ilk gün nası geçer bilmiyorumgünaydın kızlar. dün akşamdan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum. uzun zamandır bu kadar canımı yakmamıştı bu ağrı benim. eşim sabah gitme işe dedi ama yapamadım, mızmız hatun olmayım dedim. ama bugün nasıl biter bilmiyorum. dün akşam kociş sağolsun makarna ve fırında tavuk yaptı. akşam yedik, kalanını da bugün öğlen yicez. akşama doğru ağrım biraz hafiflerse yemek için birşeyler yapmaya çalışcam, olmazsa yine eşimden isticem. sağolsun böyle günlerde hiç hayır demez bana. ya ben anlamadım, insanların regl ağrıları evlenince hafifliyo, benimki tam tersi arttı:84::84::84:
elficim iyi geçmesine sevindim ameliyatın geçmş olsun tekrar.Günaydın Kızlar
dün tüm gün izinliydim. Anneannem anjiyo oldu damar yolları temiz şu an evde yatıyor. dün işe dönmedim. Zaten 6 da çıktık hastaneden. sabah 9 dan beri ordaydık. Sadece biraz ağrısı var onun dışında gayet iyi.
Benim işler çok birikmiş geçmişide okuyamadım bugün çok hızlı bi şekilde çalışmam lazım. fırsat bulursam gelirim
zuzuuudün akşam yeni bi dizi başladı
sırf merak ettiğim için izledim ilk bölümünü kurabiye yaparken, Ayvalıkta çekilmiş
nasıl güzel yer diye geçiriyorum içimden, zuzu burda yaşıyodu dimmi, aa zuzu burayı gezmiştir şimdi felaniçimden düşünüyorum
Tabi canıımm ne ada sı ayvalık benimmm :)))))
hangi diziymiş o
cnm yaaaa ben de şimdiden başladım bilio musun onun stresine. p.tesi olcam görünüo ama dua ediom inş. pazar gelse de evde geçirsem die. yoksa p.tesi işe başlıcak olursam bi de ilk gün nası geçer bilmiyorum(((
elficim iyi geçmesine sevindim ameliyatın geçmş olsun tekrar.
show tv dekini mi diosun cnm, ben de onu merak etmiştim neresi burası acaba diye eğer oysa saol aydınlattın beni dedün ben de 3 dizi arasında dolaştım. fatmagül, atv'de başlayan ve de show tv'de başlayan yeni diziler arasında gezdim durdum
babam şuan ameliyatta kızlar biz de birazdan gidicez dua edin olur mu son ameliyatı olsun artık iyileşsinnn
nek bana mirayın tlf. özelden atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?