2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım sevindim ii olmasına atlatmış oldunuz yani. Benimde bugün işlerim yoğun maalesef
15 tl uygun die aldın yani büyük şeyi ahh biz kadınlar
maşallah canım bebişe ben uçak olayını kaçırdım bu aradı sanırım :44:
belki de canım. ama eminim ki hamile olmasam da koy şuraya lafı hoşuma gitmezdi, sütü dökmezdim yerlere ama :)
bende nigara katılıoum biraz aşırı bi tepki ben şuraya koy laflarını çatal bardak fırlatsaydım evde bişi kalmazdı
evet cnm ya kesinlikle. ya mesela üşütünce falan mı daha çok ağrın oluyor kendini üşütmemeyi falan denesen? çok geçmşş olsun

canım tşekkür ederim evet üşütünce daha kötü oluom bugün evden sıcak su torbası hazırlayıp geldim şuan ayaklarım ıscacık ama bugün asıl sorunum dişim iice şişti resmen iltihap akıo ağzıma iğrenç :26:

bende bazen bağırıyorum ,sonra pişman oluyorum sankim saygısızlık yapmışım gibi geliyoo ona bağırmak.....

seni bu gidişle mutfak bölümüne alcaklar
Eline sağlık....

tribini sevsinlertelini bana özelden gönderirmisin kaybettim:26:keşke gitmeseydin zor olacak senin için hepsini bugünden hazırlamak bugün biraz erken çık yetiştirisin inşallah ne yapacaksın karar verdinmi menüye

tamm atarım :) erken çıkamam vermezki uyuz...ama muhtasarları yapıyom bitirirsem belkim verir ama sanmam yaa :26:
Valla artık difrizden bezelye çıkarcam pilav yapıcam kabağı yapcam...sonra ben masayı toplarken ablamada puding yaptırırım tatlı olaraktan

kızlarrelbise aldım dedim kaynadı sanırım annemle konuştumda verme 15 tl mış uygun almışın koy bi kenara dursun hamile olunca giyersin diyo tam yazlık dizde askılı güzel şirin bişe ne yapsam

fotooooo :))))

annen doğru demiş sakla çok beğendiysen giyersin mutlka

Biliyormusunuz sizlerle yazışmaya başladıktan sonra iş yerimde günler daha hızlı geçmeye başladı....burada güzel bir arkadaşlık ortamı var. umarım uzun süre bende sizin aranızda olabilirim

öncesinde cok sıkılyıordum burada... saatler geçmek bilmiyordu... çok kalabalık bir ofiste çalışıyorum ama herkes o kadar bireysel ki.. öle arkadaslık ortamı felan yok burada.

kız büyük olarak almadım small denemeden aldım bu bana olur diyemodeli zaten bol şimdi kayınvaldemi aradım verme çok hoş diyo ben onun askılarını küçültürüm yanlardanda hafif daraltırım onun modeli öyle diyo:26:

belediye yakalasın diye iğne atıyo
hayvan barınağına götürürler canm sokak köpeklerini..

eşimi aradım özür diledim,rahatladım :)

affinn

eşimi aradım özür diledim,rahatladım :)
:81:süper en azından şimdi için rahat oda sana bidaha ters söylemesin ama
biizm burasıda öyle herkes kendi halinde tek bayanım sıkılıyodum şimdi vakit daha çabuk geçiyo:13:
bide çorba yapabilsen keşke zuzum:26:tamam canım koyarım fotosunu aslında dün ekliycektimde vericem diye vazgeçtim

seni bu gidişle mutfak bölümüne alcaklar
Eline sağlık....
bence de

bide çorba yapabilsen keşke zuzum:26:tamam canım koyarım fotosunu aslında dün ekliycektimde vericem diye vazgeçtim

akşam ekle :)

yetişirmikii yani yabncı değiller onlar gelsede ablam yardım eder birlikte yaparız...ne olursa artık doyurcak kadar olsun da :))

zaten ben sonra onları yemeğe alıcam özel olarak...ozamn tam teşekküllü yaparım...

tamam canım eklerimpislik patronun ne var sanki 1 saat izin versebilmiyorum canım yetişmeye bilir neyse yine çağırırsın

zuzuuu dün akşam yeni bi dizi başladı
sırf merak ettiğim için izledim ilk bölümünü kurabiye yaparken, Ayvalıkta çekilmiş
nasıl güzel yer diye geçiriyorum içimden, zuzu burda yaşıyodu dimmi, aa zuzu burayı gezmiştir şimdi felan içimden düşünüyorum
sonra yattım, rüyamda seni görüyorum ama çok karmaşık bir rüyaydı, senin böyle sırf sana it büyük bir ada gibi bişeyin vardı, ama kimseyi almıyodun adana çok karmaşık bir rüyaydı, hatırlamıyorum yarısından çoğunu

dün bende izledim o diziyi, sırf ayvalıgı görebilmek için
bu yaz gittik oralara ve cunda felan cok hosuma gitmişti. gercektende güzel yerler

zuzu sen orada mı yasıyorsun????

Tabi canıımm ne ada sı ayvalık benimmm :)))))

hangi diziymiş o

Kızlar çıkmam lazım, işlerimi bitireyim....

Içerden elimdeki işi soruyo bittimi diyeeee

Byss:80:

cnm yaaaa ben de şimdiden başladım bilio musun onun stresine. p.tesi olcam görünüo ama dua ediom inş. pazar gelse de evde geçirsem die. yoksa p.tesi işe başlıcak olursam bi de ilk gün nası geçer bilmiyorum (((
elficim iyi geçmesine sevindim ameliyatın geçmş olsun tekrar.

show tv dekini mi diosun cnm, ben de onu merak etmiştim neresi burası acaba diye eğer oysa saol aydınlattın beni de dün ben de 3 dizi arasında dolaştım. fatmagül, atv'de başlayan ve de show tv'de başlayan yeni diziler arasında gezdim durdum

babam şuan ameliyatta kızlar biz de birazdan gidicez dua edin olur mu son ameliyatı olsun artık iyileşsinnn

nek bana mirayın tlf. özelden atar mısın

Tabi canıımm ne ada sı ayvalık benimmm :)))))

hangi diziymiş o
rüya işte, ormansıydı ama senin adan

atv de hangi dizi başladı, hiç atv'ye gitmedim ben dün akşam :44:
dualarım sizinle canım, inşallah son olucak bu.. eski sağlığına kavuşacak baban..
atıyorum miroşun telini, ben aradım dün onu..
..
bu arada miray hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…