2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende birinciyi çok beğeniyorum uçlardaki sarılıklar çok mu fazla diye tereddütlüyüm:26:

evet 2. beğenme sebebim çok ışıltılı parlak canlı görünüyo yapabilirmi bilemiyorum

Ama nektarın dediğine katılıyorum şimdi. Işıltının sebebi boyaya kızıl karıştırmaları. İlk 2 hafta hoşuna gider sonra akınca turuncu olur.

elinin altında kimse yok cnm yaparsın bnm kızla çok oluyor. odadan çıkıorum ağlıyor hmn ayağımın dibine gelior alım kucağıma die
suanda tv sehbasının önünde diz çökmüş kapağı açıyor aleyna diorum öksürüyor dönüp bakmıyor bana

müzik dinlemeyi çok seviyor

Canım inşallah iyi bi yer çıkar. Hatta inşallah istanbul çıkar sende ailenden uzak olmamış olursun

eos hayırlısı olsun hakkınızda canım :))

ağzınızdan bal damlıyor kızlar :) inş ist çıkar diyorum bende. yakın olsada olur söle tuzla gebze falan :)

evt cnm biliorum ekleyebilirsiniz sorun yok

ne güzel inş hep öyle olur ortamınız çok önemli kızların iyi olması yoksa sıkıntılar çıkıyoahh keşke çok iyi olurdu valla bende burda yalnızım çok sıkıcı oluyo
diğerlerinde biraz kızıllık var dimi:26:ben kızıllık istemiyorum aslında,bence senin saç rengin çok güzel hiç oynama sadece kesim yaptırabilirsin değişiklik istiyorsan

patron yok zaten canım, 11 den önce gelmez, bizim katın sorumlusu yön. kurulu başkan yard. ama o da geç geliyo, erken gelse de bişi demez, finans müdürümüz zaten demez onlar hafta içi hep yapıyo o kahvaltı olayını.. birde cumartesi iş yok hafta içi de yapıyoruz bazen ama o 20 dkyı geçmiyo, poğaça-çay birde..
ortam süper bizde, boncuk da kondurayım

Son düzenleme:
herkes öyle diye canım, bende galiba sadece azcık kestirip çıkıcam kuaförden
ama değişiklik iyi olurdu, kestirmek de hiç istemiyorum tam belimde şuan :/ kısalacak
ama kestirmeyince de kırıklar hoş durmuyo azcık aldırıyım pazar günü :97:

Son düzenleme:
canım benim haklısın bana çok açık renkler yakışmıyo alt zemin çikolata hahve yapıp uçlara balyaj atsa nasıl olur acaba:26:
Ama nektarın dediğine katılıyorum şimdi. Işıltının sebebi boyaya kızıl karıştırmaları. İlk 2 hafta hoşuna gider sonra akınca turuncu olur.
ayy turuncu olmasınn

ayy süper bayıldım çok tatlı çıkmış

Bence uçlarından azcık aldır. Bide sende saçının 4 ton açığı aralara bi kaç paket attır. Çok güzel olur.

nektar benim saçım eskisi kadar parlak canlı durmuyo bide uçlarda boya kaldı diye boyatıyorum birazda değişiklik için tabisiuzun saça bakmak çok zor bide seninki çok ince tellide değil bence biraz kısalt canımperçemde yaptırabilirsin önden değil ama yana doğru

maşallah diyelim biz de nigarım ortamınıza

ebuşummm kızına da maşallah umarım hakkınızda hayırlısı olur.

fundam çok güvendiğin bir kuaföre gitmen lazım ışıltı için. ben bir kere kızıl balyaj istedim, saçıma ilk boya sürüşümdü, hatuna dedim aralarda ışıltı olsun istiyorum sadece, az ve ince at dedim. işlem bittiğinde resmen saçımı kızıla boyamıştı, aradan çok nadir kendi saçım görünüyordu. tabii benim deneyimsizliğimin de verdiği bir sonuçtu. ama kuaför çok önemli, dikkat et canım.

maşallah ortamımıza sağol canım inş öle olur

ben hiç makyaj yapmıyorum, açık güzel olmuyo bana kuzum ya (
4 ton koyu yaptırsam :26:

Ebruuu balın çok tatlı yaaa

selamm

Günaydin Herkese !!
sinem günaydınn cnm

çok fena oldu nekimm cadı cadı

uzun saçı çok seviyorum ama canım yaa, eşim de çok seviyor
azcık kestiricem işte 5 cm ama en fazla
evet bakması çok zor brezilya fönü yaptırsam kurtulucam her sabah uğraşmaktan, bugün fiyat araştırıyım yıldönümümüz için eşimden brezilya fönü isterim hediye olarak

elimi de kolumu da bağla hadi
bir odaya bir ömür hapset hadi
becerebilirsen zaptet hadi
yangınım çok büyük off

dün aklıma şey geldi uzanmış maçı seyrediyoruz saçım eşimin kolunun altında kaldı bi acıdı sonra dedim saçlarım daha uzun olsa nasıl olurdu kim bilir. :)) Birlikte ne zaman uzansak mutlaka saçtan canım acıyor :)

brezilya fönü çok süper bişe bende düzleştirmekten bıktımkabarıyo saçlarım keşke hep dümdüz kalsalar

evet tatlım kuaför çok önemli burda bitane iyi bi kuaför var bakalım artık neye benzetecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…