bu ay yarım maaş aldım 15 günden hesap edilmiş eve vermedim kayınvalidem onada laf soktu ama bana 90 lira para kaldı topu topu zaten onuda yol parası mı yapayım eksik klasik kıyafetlerim var onlarımı alayım yoksa eve mi vereyim kenara birikmesi için mi koyayım offff yorgunum çok
şu bir senede ne kadar yıprandığımı anladım açıkcası evlilik çok güzel ama çok da zor hele kayınvalidenizle oturuyorsanız....elfişi o yüzdn çok iyi anlıyorum ama en azından onun kendi evi ve sadece kayınvalidesi var....benim evim değil ve 2 kaynımla da beraber yaşıyourm keçileri kaçırmama az kaldı
benideeeeeeeeee götürçok yakın canım kadar sevdiğim arkadaşım var orda çağırıp duruyo ama şuan imkansız ..şimdiden iyi yolculuklar tatlım izmirden bol alışveriş yap eğer maddi durumun sıkışık değilse çok ucuzmuş
çok sevindim canım ailenle beraber ne güzel vakit geçiriceksin.....
aydan bence eşin ayrı eve çıkma olasılığınız kalmasın diye biran önce çocuk istiyor olabilir. daha yaşınız da küçük, çocuk için acele etmeyin, önce kendi evinizi, hayatınızı kurun.
bence biraz o duydumu bu duydumu diye çekingen cinsel hayatını ,rahat yaşamaya başla. etkisi çok olur, eşinde artık annesinin küçük oğlu olmadığını anlar belki.
.
şimdiden iyi yolculuklar canımm :))kızlar ben 24ünde memkete gidiyorum 8 kasımdada annemle dönüyoruz 2hafta kalıcam dönüştede annemle izmire gidicez teyzem hacdan dönecek onu görmeye ve ilk defa gidicem izmire
benideeeeeeeeee götürçok yakın canım kadar sevdiğim arkadaşım var orda çağırıp duruyo ama şuan imkansız ..şimdiden iyi yolculuklar tatlım izmirden bol alışveriş yap eğer maddi durumun sıkışık değilse çok ucuzmuş
çok sevindim canım ailenle beraber ne güzel vakit geçiriceksin.....
şimdiden iyi yolculuklar canımm :))
elbise aldım uyu sen
gel benide yeımm yanına ne yapsanki:44:
neden canım
ozaman ihtiyaçlarını karşılayacaksın tabiki hiçbişe yapmayacaksın.
canım senin yerinde olsaydım okulun bitmeden ne çocuk düşünürdün nede ayrı ev önce okulunu bitir sonra mesleğinle ilgili işe başla eşinde askerliğini yapar ondan sonra kendi evine çıkarsın çocuk düşünürsün hem yaşında şuan 21di değilmi
ben artık kendi evim olsun diyorum eime her seferdede bunu hissettiyorum ama bizimkisi ne zaman anne kucağından ayrılır bilemem...canım yaa yaşadıklarına çok üzüldüm İnşallah Allah kendi yuvanızı kurmayı nasip etsin, eşinin sakin bi zamanında tatlı dille söyle senin için zor geldiğini artık. Ve ben de arkadaşlara katılıyorum bence ayrı eve geçmeden çocuk doğurma bu sefer bi de çocukla uğraşırken ve hamileliğin hassas olacaksın hiç kaldıramazsın o gırgır şamatayı
accomert canım benim kaç yaşındasın, ne kadar büyük dertlerle uğraşıyosun,
şimdi senin evliliğinin tadını yaşayacağın, karı-koca olarak birbirinizi şımartacağınız dönem.
tabi bu olanlarda beni yanlış anlama ama seninde hata payın büyük bence. evlenmeden önce abileriyle kayınvalidenle beraber yaşayacağını bilmiyomuydun ? eğer bilmiyosan, şuan kocana herşeyi deme hakkın var, ama yok biliyosan bence kocanı fazla zorlayamazsın gibime geliyo.
sadece suyuna gidip ikna edebilirsin bence biraz o duydumu bu duydumu diye çekingen cinsel hayatını ,rahat yaşamaya başla. etkisi çok olur, eşinde artık annesinin küçük oğlu olmadığını anlar belki.
Allah yardımcın olsun çok zor, ama en kötüsü bu durumda bide çocuk yağarsan asıl zaman sana çoookkk yazık olur arkadaşım , dikkat et aklını kullan sakın yapma .
elfişşşşş kuzummm
şu bir senede ne kadar yıprandığımı anladım açıkcası evlilik çok güzel ama çok da zor hele kayınvalidenizle oturuyorsanız....elfişi o yüzdn çok iyi anlıyorum ama en azından onun kendi evi ve sadece kayınvalidesi var....benim evim değil ve 2 kaynımla da beraber yaşıyourm keçileri kaçırmama az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?