2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

neden canım

ozaman ihtiyaçlarını karşılayacaksın tabiki hiçbişe yapmayacaksın.
canım senin yerinde olsaydım okulun bitmeden ne çocuk düşünürdün nede ayrı ev önce okulunu bitir sonra mesleğinle ilgili işe başla eşinde askerliğini yapar ondan sonra kendi evine çıkarsın çocuk düşünürsün hem yaşında şuan 21di değilmi

canım yaa yaşadıklarına çok üzüldüm İnşallah Allah kendi yuvanızı kurmayı nasip etsin, eşinin sakin bi zamanında tatlı dille söyle senin için zor geldiğini artık. Ve ben de arkadaşlara katılıyorum bence ayrı eve geçmeden çocuk doğurma bu sefer bi de çocukla uğraşırken ve hamileliğin hassas olacaksın hiç kaldıramazsın o gırgır şamatayı

çok sevindim canım ailenle beraber ne güzel vakit geçiriceksin.....

götüreyim canım ne demek işallah sende bir gün gidersin sağol canım nerelermiş ki ucuz yerler öğrenmek lazım ayşem bilir oraları

evet canım bende çok sevinçliyim

dün okulumaza gelen rehber danışman hacamız var öğrencileir gözlemliyor benle biraz sohbet ettide dün işte çok gençsiniz biraz daha birbirinizi tanıyın önce okulunu bitirmelisin eşimle tekrar konuşun bence filan dedi bende bidaha konuşmak için akşam konuyu açtım o kimki bizim kararlarımıza karışıyo gbi bi tepki aldım halbuki karışmak değil bi öneriydi sadece sen ne düşünüyosun diye sordum eşime düşünürüz dedi bi garip bu aralar dengesiz....kızıyorum artık

accomert canım benim kaç yaşındasın, ne kadar büyük dertlerle uğraşıyosun,

şimdi senin evliliğinin tadını yaşayacağın, karı-koca olarak birbirinizi şımartacağınız dönem.

tabi bu olanlarda beni yanlış anlama ama seninde hata payın büyük bence. evlenmeden önce abileriyle kayınvalidenle beraber yaşayacağını bilmiyomuydun ? eğer bilmiyosan, şuan kocana herşeyi deme hakkın var, ama yok biliyosan bence kocanı fazla zorlayamazsın gibime geliyo.

sadece suyuna gidip ikna edebilirsin bence biraz o duydumu bu duydumu diye çekingen cinsel hayatını ,rahat yaşamaya başla. etkisi çok olur, eşinde artık annesinin küçük oğlu olmadığını anlar belki.

Allah yardımcın olsun çok zor, ama en kötüsü bu durumda bide çocuk yağarsan asıl zaman sana çoookkk yazık olur arkadaşım , dikkat et aklını kullan sakın yapma .

bence biraz o duydumu bu duydumu diye çekingen cinsel hayatını ,rahat yaşamaya başla. etkisi çok olur, eşinde artık annesinin küçük oğlu olmadığını anlar belki.

.

arse bu cümlen çok hoşuma gitti ne kadar doğru. Madem sen de o evde yaşıyorsun burası benim de evim diye sen sahiplen her yönüyle evi bakalım o zaman ne oluyor. Belki kaynanan da geri adım atar.

acomert nerde yaşıyodun sen ? istanbul değildi dimi ?

biz seninle dtopikte çok konuştuk ama arkadaş değilmişiz, arkadaşlık gönderdim .

iyi akşamlar ciciler ben çıkıyorum bu akşam iş çıkışında eşim alacak beni birlikte tiyatro sezonunu açıyoruz

çok sevindim canım ailenle beraber ne güzel vakit geçiriceksin.....

şimdiden iyi yolculuklar canımm :))

sağol canım teşekkür ederim

evet canım 21 yaşındayım düşünmekten başıma ağrılar giriyor canım benim....
ben artık kendi evim olsun diyorum eime her seferdede bunu hissettiyorum ama bizimkisi ne zaman anne kucağından ayrılır bilemem...

ahhh arsecim odamızda bile dilediğimizce şımartamıyoruz birbirimizi hele ailesinin yanında bırak karı kocayı yabancı gibiyiz....
ben bu eve gelişim biraz değişik oldu canım benim kendi ailevi problemim yüzünden ben evlenmeden önce eşimin evine yerleştim ama ayrı eve çıkıcaktık evlenince ama çıkmadık böle sürünüyorummmm
cinsellik meselesine gelince eşim daha çok susturuyo beni bazen aman hayatım boş ver diyorum ayıp diyo böyle böyle problem yaşamaya başladım işte...allahım rahata kavuşmak istiyorum artık...

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kızlar....toplanıp çıkıyım bende artık işten öptüm sizleri evdeki bilgisayarımız bozulduğu için giremiyorum akşamları hiç...

aydancım, gerçekten aynı evde 2 kaynın ve kayınvalidenle yaşamak çok zor. benim kaynım bir hafta misafirliğe geldi kendi evimiz gibi gelmedi bana inan. eve geldiğimde önce kaynımı görmek falan çok ilginç gelmişti. sen sürekli onlarla yaşıyorsun, dediğin gibi ben de olsam cinselliğimi bile yaşayamazdım ki evimizde yatılı misafirimiz olduğu zaman ben de çekingen oluyorum, hatta olmaması için uğraşıyorum ama sırf bunlardan kurtulmak için senin çok akıllıca hareket etmen lazım. eşinle ev konusunda anlaşmadan ve ondan bu konuda kararlı hareketler görmediğin sürece çocuk falan düşünme. haplarına devam et. okuluna ve işine 4 elle sarıl, biran önce okulunu bitir. bu arada evi sahiplen. elfiş gibi işten gelince mutfağa gir, yorgunum falan deme. senin evinin kadını olduğunu fark etmesi lazım. temizliği, çamaşırı, ütüsü ne varsa, ne zaman yapılması gerekiyorsa onu yap. yoksa eşin annesinin yemeklerini yemeye, yıkadıklarını giymeye devam ederse evin küçük oğlu olarak kalır.

[
elfişşşşş kuzummm

Anca geldim

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tüm geçmişi okudum alıntı yapamadım aklımda da pek bişey kalmadı.

Nektarcım beni merak etmişsin canım yaaa işyerini mi aradın.. Uyuz kız hiç söylemedi bile.
dün baktım anneannem gitmemi çok istemiyo bide odaya almadılar göreyim. Kapı açıldıkça el sallıyorduk dedim en iyisi çıksın gitmiyim işe. Patron biraz triplendi amannn dedimm. saat 6 da hastaneden çıktık eve gittik. iyi oldu gitmediğim yemekleri hep ben yaptım dün. annem eve gitmek zorundaydı. Bende şehriye çorbası pilav bide tavuk haşladım. Salatada yaptım hasta yemeği işte :)) Birlikte yedik eşim ile k.validem geldi geçmiş olsuna.. Benide aldılar eve gittik.

İşlerim o kadar çok birikmiştiki bu hafta hep yoğun olucam. bugün rekor kırdım resmen nete hiç girmedim :)))

Herkesin misafiri var yemek çok konuşulmuş kolay gelsin yemek yapanlara :))

Çıkış saatim geldi geçmişi okuya okuya geldim aklım hep sende kaldı. Bişeyler yazmadan çıkmayayım diyorum ama kızlar zaten benim düşündüklerimi yazmışlar hep. Benimde aram iyidir k.validemle. Ama bazen benimde sinir olduğum zamanlar oluyor ama yine arayı düzelten benim. Bi sıcak davrandımmı o da bende iyi oluyoruz. Sende deneyebilirsin. Eskisi gibi iyi olmaya çalış en azından bi dene Alltan alan hep sen ol. Bişey kaybetmezsin.

İlk zamanlar k.validemde bu evin hanımı benim diyordu. hiç oralı olmadım seste etmedim. Sonra mutfak temizlik çamaşır baktım hep bende. Evin hanımı ben oldum. kendisi dedi erkek gibi oldum işten eve geliyorum uzatıyorum ayaklarımı. O da kabul etti evin hanımının ben olduğumu.

İyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…